- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
syner
tag
valaki segítsen plíz, megőrülök
felraktam a legújabb PVR-t (PVR1), és default beállításoknál a kép nagyon sötét, elkezdtem állítgatni a csúszkákat, de sehogy nem akar jó lenni, nem találom a jó beállítást, valaki le tudná rajzolni, vagy egy screenshotot csinálni a csúszkák azon állásáról, ahol neki jó a kép?
előre is örök hálám -
syner
tag
na időközben feltettem a legújabb pvr2-őt, és működik rendesen
azt viszont aki kitalálta a vista új audiórendszerét bevágnám az aligátorok közé
nincs rendes mixer rész, ahol külön külön lehetett állítani a hangerőt, némítani, mint az xp-ben, szóval aux bemenetet esélytelen használni a hangkarin
természetesen a távirányító, meg maga a pvr nem írányítja a hangot, ahogy írtátok, szóval gondolom várni kell a vistás pvr-re, márha lesz egyáltalán -
syner
tag
válasz
#65675776 #4492 üzenetére
na, feltettem a 32 bites Vistát, driverek szépen felmentek, viszont a PVR install közben, mikor win media codeceket akart installálni kiírta, hogy ezek nem kompatibilisek, és nem is rakta fel őket
most ott tartok, hogy csatornákat megtalálja, de nem látok csak feketeséget a tv helyén -
syner
tag
lenne egy kényes kérdésem sürgében:
valaki működésre tudta bírni az expert-et Vista alatt?
X64 alatt tuti nem megy, kínlódtam vele néhány órát, de talán 32 bites alatt működne....
csak azért kérdem, mert ha nem megy 32 bit alatt se, akkor azt meg fel sem rakom
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest