- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
brd
nagyúr
-
brd
nagyúr
Na jó, de melyik program, melyik verziója pl.?
Merthogy a nekem most feltelepített verzió (számomra) gyökér minőségben timeshiftel (biztos, hogy nincs 8Mbit és állítani sem lehet), ill. mindig deinterlaces filet készít (kivéve MPEG, csak ennél állítható, egyik külső codec-nél sem). Feleslegesen pedig nem szívesen telepítgetnék/próbálgatnék.
-
brd
nagyúr
Valamelyik programmal lehet már normális minőségűt timeshiftelni (mondjuk 1000/10000-es MPEG, vagy ne adj isten más formátum)? Ill. nem MPEG-ben interlace-es felvételt készíteni?
-
brd
nagyúr
Használja valaki a time shifting funkciót? Ha úgy 5 percnél többet veszek fel, akkor problémás lesz a lejátszása, néha elmegy a hang, megáll a kép (külső programmal megnézve a felvételt is). A normál felvétellel nincs gond, ha MPEG-be rögzítek, akkor sem. Mi lehet a gond? Én valami codec nyavajára tippelek, mert ha jól látom, a directx-en keresztül játszik le a PVR, a timeshift közben. A programon kívül egyébként nincs MPEG lejátszási gondom, és a processzort sem terheli agyon a timeshift közben a PVR.
-
brd
nagyúr
A távirányiitót tudja valaki a Wizard nélkül használni? Vagy mindenképpen futnia kell?
-
brd
nagyúr
Lehet, hogy nem egészen értem a problémádat, de a hangot a hangkártya digitalizálja, és (1 hangkártyával) a DX csak egy forrásról enged felvenni (tudtommal), így nem is fogsz tudni 2 féle hangot rögzíteni, hiába van 2 db tunerkártyád. A kártyák csak az analóg hangot dobják át a hangkártyára és így csak a DX-en keresztül lehet a hangot digitalizálni.
-
brd
nagyúr
Sziasztok sorstársak!
Aki a DScaler-t és a PVR-t használja egyszerre, egy gépen, újraindítás nélkül, az hogyan csinálja? Ha egyszer elindítom a DScalert, akkor utána a PVR már nem működik a winfos újraindításáig, nem ad képet, érdekes módon hang viszont van.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest