Aktív témák
-
djadji
senior tag
ÉS honnan lehetne letölteni ezt a PVR2-t? (még ha az a DTV uj neve is?)
Melelsleg néztem már a VGA-t is.. ott nincs hiba. Igazából a kép megvan mindenhez, csak a hang rossz egyes csatornákon. Sőt.. mikor tegnap kerestettem vele Hungary-n, akkor jó volt minden, de miután restrat volt, megen ugyanazok a csatornák romlottak el (hangban)
Szval nem tudom mit tegyek vele. Lehet hoyg a Realtek Sound ami nem tetszik neki? -
dZeta
csendes tag
szal az a gondom, hogy a videokártya és a TV kártya nem megy együtt
- már minden szabad slotba bedugdostam a TV karit
- az összes BIOS állitgatási lehetőséget (ideértve az akkuresetet is)
semmi
csak akkor punnyad be felállás helyett, ha a TV kari bent van...
ha kiveszem újra simán feláll a rendszer
szal üt a guta mert - hacsak nem gyári hibás a TV kártya- valahol valami ütközés van de nem tok rájönni hogy mi és hol... már arra gyanakszom hogy a Radeon és a TV kari nem férnek meg egymással... már-már arra gondolok hogy új BIOSt hozok le mer ami most van az 2004-es és már van újabb verzió... mer a mostani BIOS a leírás szerint képes automatice kiküszbölni a hardver-ütközéseket de mégsem teszi...
egyszerűen tanácstalan vaok, csak járom a Netet de semmi...
valahol van egy régi, 2000-ben, turkálóban vett és évekig jól működő TV kártyám ami ennek az előde, de azt meg nem találom, mert a gép amiben volt megboldogult és szét lettek hordva meg elajándékozva a belsőségei, uhhogy mégcsak azzal sem tom kipróbálni hogy esetleg ez az új kari eleve gyári beteg
ez van, köszönöm az első választ és remélem lesz majd aki konkrét tanácsot tud adni
addig marad a guglizás meg a
köszi sziasztok
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- OTP Bank topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest