Aktív témák
-
Barka77
csendes tag
Van egy kis pipa, mást nem nagyon találtam... gondolom kellene lennie valami mentésnek... vagy valamilyen beállításnak, amit én még nem találtam meg.
Egyébként nagyon szépen megmaradnak a csatornák, mindaddig amíg ki nem lépek a TVprogramból...
Már fentebb olvastam, hogy valakinek az jött be, ha az ACE Mega Codecet letöltötte hozzá, de sajna ez nekem nem sokat segített.
Valahogy nagyon béna lehetek, ha csak nekem nem akar ez összejönni
Ja azt még elfelejtettem említeni, hogy valahogy a felbontás se az igazi, mert a képek oldala és alja lelóg, ha bütykölök valamit, megesik hogy előjön, de sajna csak összevissza próbálkozok, hozzáértés híjján
[Szerkesztve] -
Barka77
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni sűrgősen valaki hozzáértőtől...
Tavaly decemberben vettem egy szgépet, WinFast 2000 XP tv kártyával.
Akkor a boltban összerakátk és telepítették is.
Vírusproblémák miatt mos újra kellett telepíteni az egész WinXP-t.
Azóta persze nem tudom a tv-t elővarázsolni. Beteszem a telepítő cd-t meg minden le is fut, de amikor a tvcsatornákat beállítom és kikapcsolom, nem jegyzi meg. Pedig biztos hogy jó, mert mondom, ezelőtt 1 héttel még működött...akkor nem kellett mindig újra behozni az összes csatornát
Ha valaki tud, segítsen kérem, de ha lehet szájbarágósan, mert nem vagyok valami progi zseni
Köszi a segítséget előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest