Hirdetés

Aktív témák

• bzoley

veterán

válasz Neoka #4778 üzenetére

Nem tudom, mi okozhatja. A napokban engem is szórakoztatott, bár én mostanában erőssen piszkálom az XP-t, szóval átmeneti állapot, de amíg nem jutok a kísérleteim végére, így marad :)
    A dwwin-ről ennyit tudok:''Microsoft Application Error Reporting'', az XP saját cucca.
    Függetlenül attól, hogy engedélyeztem, vagy letiltottam az ilyen jellegű szolgáltatásokat, egy ideig kísérett, bár nem foglalkoztam sokat vele. Mostanában az ''nvport'' nem indul el(halvány lila), valamint a számítógép-tallózó leáll. De ami a legjobban tetszik, az a kikapcsolás. Ha power gombot nyomom, abban a pillanatban leáll a gép, de ha start-kikapcs, akkor a táp nem áll le kilépés után. De jelen helyzetben nem panaszkodom :D
    Szóval nálad is rendszer gubanc valószínűsíthető. Bár extraként én is csak egy újabb nforce-drivert raktam fel a szokásos dolgokon felül.

Sokáig zavart, hogy alul, de leginkább felül, nem mindíg ér el a kép az ablak széléig, vagy ritkán belóg a TXT. Öreg fejjel kell rájönnöm, hogy Forceware-ben lehet nagyítani a képet :D

Aktív témák