Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Nem tudom, mi okozhatja. A napokban engem is szórakoztatott, bár én mostanában erőssen piszkálom az XP-t, szóval átmeneti állapot, de amíg nem jutok a kísérleteim végére, így marad

A dwwin-ről ennyit tudok:''Microsoft Application Error Reporting'', az XP saját cucca.
Függetlenül attól, hogy engedélyeztem, vagy letiltottam az ilyen jellegű szolgáltatásokat, egy ideig kísérett, bár nem foglalkoztam sokat vele. Mostanában az ''nvport'' nem indul el(halvány lila), valamint a számítógép-tallózó leáll. De ami a legjobban tetszik, az a kikapcsolás. Ha power gombot nyomom, abban a pillanatban leáll a gép, de ha start-kikapcs, akkor a táp nem áll le kilépés után. De jelen helyzetben nem panaszkodom
Szóval nálad is rendszer gubanc valószínűsíthető. Bár extraként én is csak egy újabb nforce-drivert raktam fel a szokásos dolgokon felül.
Sokáig zavart, hogy alul, de leginkább felül, nem mindíg ér el a kép az ablak széléig, vagy ritkán belóg a TXT. Öreg fejjel kell rájönnöm, hogy Forceware-ben lehet nagyítani a képet
Aktív témák
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati / IP kamera
- Kuponkunyeráló
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest