- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Balinov
titán
-
Katter
csendes tag
Csak a pvr2-t telepítsem újra vagy az egész tv tunner driver-ét? Amikor elsőként raktam fel kb. egy hete az eredeti drivert plussz valami régebbi pvr-t akkor működött, de azoknál meg a hang volt gázos, azóta az újabb verzióknál a teletext nem megy. Amúgy köszi előre is a segítséget meg utólag is
-
törölt tag
Minőségre? Nekem csak ALC850 vs ALC850 összehasonlítási alapom van. A GB lapon levő valóban integrált érezhetően gyengébb minőséget produkál, mint az Abit féle AudioMax ugyanazzal a chip-pel. Sok múlik a lap kivitelezésén. Az AudioMax lenyomja szerintem az SB Live!-ot, legalábbis az utóbbinak elég markáns alapzaja van, ami az AudioMax esetén nincs. Egyéb minőségre meg legalább olyan jó. A Diamond MX300 már valószínűleg felűlmúlná az Abit megoldását.
Meneten lefosom a bokám: az előbb úgy megállt a driver letöltése, hogy kezdhettem előről.NEm tudsz valami jó és gyors drivergyűjteményt, ami még friss is mellé (és ne kelljen regisztrálni)? A drivers-hu nem éppen friss.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Kérdés milyen chip van a lapodon, bár a Realtek oldalán minden AC '97 egy kalap alatt van driverileg. Elméletileg kellene, de pontosat még nem tudok, mivel mocsok lassan jön le (kemény 4,6KB/s, mocsok gyors a szerver, tisztára mint az Asus-nál), még csak most tart 40%-nál.
Ha belegondolok, hogy régebben egyes hangkártyákon 3-4 belső analóg bemenet is volt, sőt egyes Terratec-eken még digitális is... Ma meg: örülj ha van rajta egy. Ha ki akarod vezetni előlapra, akkor meg szívtál. Tényleg az Audigy-n nincs valami hosszabb tűsor (ami pl a külső egységhez menne)? Mert azon elméletileg van minden földi jó. -
törölt tag
Közben olvastam a Vista topicban, hogy van beta Realtek driver. Jön le (mocsok lassan, de azt sem értem a Realtek minek ad meg három letöltési linket, ha csak az egyik működik), ha felraktam informálok.
A végén levő kérdésre: mert hülyék. Gondolom ők a vasúti űrszelvényhez hasonló specifikációkkal dolgoznak, és abba belefér. -
törölt tag
És hogy sikerült beállítani a hangot Vista alatt. Csak mert itt szopok vele már mióta, de a hangerőszabályzás az ablakba'.
Felvételi csatornát nem is lát. Viszont Vista alatt fordított a helyzet XP-hez képest: itt a Realtek féle driverrel nem lát semmilyen eszközt, az nV-vel (ami tokkal vonóval 2,10MB!) meg a fent vázolt probléma.
Esetleg kifűrészelhetsz a kártyából is.Ez viszont még egy egyszerűbb probléma, ami csak a hosszabb kártyákat érinti. Egy (szerencsére csak rövid) ideig egy EpoX 8K7A+-t használtam (egy hulladék). Na annál a PCI-ok előtt vannak mindenféle okosságok (egyik előtt kondik, másik előtt alaplapi hangvezérlő bemenet) ami miatt két PCI gyakorlatilag használhatatlan (legalábbis ha olyan kártyát akarsz rakni bele, aminek a hátlap alján is van csatlakozója, azaz a PCI-kártyák ~99%-a).
-
törölt tag
Ez világnézeti kérdés, de szerintem szükséges, hogy ott legyen a szám is. A megjegyzésben is szerepe van pl. Emellett információ, mint ahogy az is az (lenne ha ott lenne), hogy mennyi fps, éppen felveszek... De csak elégedetlenkedek itt jobbra-balra.
A tuner működésébe nem szól bele szerintem, legfeljebb a hangvezérlővel lesz probléma (esetleg még az IDE alrendszerrel). -
törölt tag
Csakazért is DTV néven!
Egyébként lehet örülni: a PVR2 megjegyzi a vezérlőpult helyét is.
A két utólag bekerült gomb szerintem egyáltalán nem problémás. Engem jobban zavar, hogy a vezérlőpult kijelzőjén sokszor szinte láthatatlan a szöveg. Annyira kis betűvel van és annyira rossz kontraszttal. Ami szintén probléma (igaz ez a DTV kezdetei óta megvan), hogy ha elnevezek egy csatornát, akkor annak nem írja ki a pozíciószámát. Persze lehet ez csak engem zavar. -
bzoley
veterán
Visszavonom, most működik
Hiányoztak az újabb verzió egyéb tulajdonságai, ezért visszaraktam lemondva a felvételről.
De kipróbáltam és nincs semmi gond.
Az új beta driver-ben nem láttam a működést érintő változást, tehát elvileg ez is biztonságosan használható az előző helyett.
A hozzáadott típusok mintha valami USA változatok lennének. -
Balinov
titán
pontosan, mosódott,maszatomi volt.
Dscaler,most hogy mondod,tényleg nem jó példa a sok filter,bizbasz miatt. viszont FlyTV2000 az úgyemléxem,nemnagyon használ ilyen bizéket.és azzal is jobb a képe.
Ezek csak az első benyomások még,lehet,ha majd belakom a DTV-t,rájövök minden beállításra. Tényleg,van vmi tweak hozzá? Csakmert a settings-nél elég gyérek a lehetőségek.
Elismerésem a fordításért.! -
Balinov
titán
üdv
jelentem .94-es DTV csont nélkül megy a Terra Cinergy TV200-ammal. Csatornakeresésnél ugyan voltak problémái - mind antennal/kábel,magyarország,németo.,horvátország beállítással adaptív keresés esetén talált vagy 5 adót a ~30ból.de egyesével végigmenve a csatikon csak pipálgatni kellett,hogy kedvenc,oszt jólvan.
Tapasztalat: háát,nemtom.vmi többre számítottam.hang,kép szinkronban,semmi csúszás,lilás videó mint korábban linkelték. viszont a tv kép minősége...na,az nem fogott meg. próbáltam overlay mixerben,vmr-ben, és vmr9-ben.1kutya.bizonyos csatiknál (3-4 cuzammen talán) jó a képminőség,de az olyan triviális csatiknál,mint sport1/2,NGC,Spektrum és Discovery elég zizis,zavaros és néhol-néhol hullámzó a kép. Összehasonlítva a Dscaler-rel,Fly2000TV-vel és a gyári PVR-rel,azoknál gyengébb képminőséget produkál.még sajnos a gyári pvr-rel is.
Capture részét nem nagyon próbálgattam még,csak egy mpeg2 best quality gyári profillal. framedrop-ot nem vettem észre a kész ~2perces felvételen,de a minőség nem az igazi,valszeg
h1 pal-ban lenne érdemes rögzíteni.
Amugy tetszik a program,bár a régi - xp deluxe-mhoz használt - PVR-hez képest eléggé megkell barátkozni vele.
Pozitívuma volt továbbá,hogy szó nélkül,elsőre belőtte a képnormát,a capture device-t és a hangrögzítés/preview forrást.nem kellett sakkozni vele.És tetszik,hogy magyar. Bár,néhol jobblenne Hotkey-ekkel operálni - pölö csatiknál gyomlálás,beállítás- a gyári help elég szűken foglalkozik a hotkey-ekkel.
Üdv
Balinov -
IIIstIII
senior tag
hát nekem most vadi új winfos van. és nvdida 89.xxes driver. 2 slotban már volt de minnyá átrakom egy 3ikba is. 4ikbe nem lehet mert van 2 kis kondenzátor ami miatt nem lehet berakni a kártyát az 5iknél meg a zalman van és akkor van még egy lankari meg egy hangkari a gépben
-
ArGab
őstag
Pontosan így.
Amiután kilőttem, és úgy próbáltam ki készenléti állapotból visszahozni, gond nélkül visszatért. Viszont mikor fut a Wizard, akkor a vinyók felpörögnek, a billenyűzeten a ledek felvillannak, de a monitor már nem kapcsol be, hanem meghal az XP. Itt meg már csak a reset segít. Már feltettem a régebbi .92-es DTV-t is, de így is megvan a gond. -
-
Füleske
addikt
Köszi , értem.
Szerintem a giccses szó pont a DTV - re illik. A PVR nekem olyan egyszerű és átlátható.
A DTV - ben meg azok a kis vacak gombok (amik teljesen ugyanolyanok , megjegyezhetetlen hogy mi micsoda , aztán csak találgatok)meg a lenti ''animációs'' menü... Ami a jobb gombos menüt is vacakolja amikor eltűnik... Hát nekem pont ez a giccses. És kezelhetetlen , idegesítő.
Nem vagyunk egyformák , no. -
Füleske
addikt
Érdekes , a honlapodon a PVR változásoknál már van 3.0.10.99 verzió , de letölteni még nem sikerült sehonnan se. (Leadtek honlapján sincs)
Nekem itt sokakkal ellentétben a DTV nagyon nem jön be , kezelhetetlen számomra, így marad a PVR , amit remélem fejlesztenek továbbra is. -
Szabesz
őstag
Remélem jó helyre dugtam, vagyis a ''TV'' aljzatba a kábelTV/szobaantenna, ''FM''-be meg a hozzá kapott antennát (mivel egyás ellentetjei a dogók (apa-anya) így elég nehéz összekeverni, bár nekem még az is összejöhet
)
Holnap befejezem a telepítést, remélem pozitív lesz az eredmény ...
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
De ha a UPC a ludas akkor miért nem talál rádió adót sem? (belgium, Germany-t is próbáltam a ''sima'' keresésnél, sőt Mhzre pontos megadással sem mutat semmit
)
Se a szobantennán TV adód? Adaptív csatornakeresés is 0 eredménnye zárul.. Lehetséges hogy rossz?
Még egy Windows re-install megkockáztatok, utánna vissza a sráchoz akitől vettem
Jah, a távirányítóra meg nem reagál semmit, pedig engedélyezve van..
Egyébként a telepítés így helyes? : be a kártya, gép bekapcs, Win felismer valmit, install könyvtár megad (innen szedtem: [link]), ezt 3x egymás után kéri, majd fel DTV (ezt meg innen: [link]) ?
[Szerkesztve] -
hati
addikt
-
hati
addikt
Használom, tehát szeretem.
Használom, tehát észreveszem a hibákat.
Megpróbálhatnád elsütni náluk hibaként, amit már írtam egyszer, hogy ha EPG-ben kijelölök felvételre egy műsort és megpróbálom módosítani a felvétel kezdő időpontját, - mert nem bízok benne, hogy percre pontosan kezdik a műsort - akkor a felvétel időpontját átírja a kezdés időpontjára. Ez bosszantó!
A másik, hogy mindig monó az alapértelmezett felvételi mód. Vegye már a hang módot a csatorna jeléből vagy a beállított felvételi profilból. -
neilszab
őstag
Újraraktam a Windows-t (megint), minen működik faszán. Az előző is kb pár napos volt, és nem vagyok egy nagy oprendszer gyilkos, ált. tudom mit csinálok, szóval nem nagyon értem, milyen ''érdekességek'' származhatnának tőlem.
Az előzőnél a végén már azt írta ki (egy elég rendes gyalulás, újrarakás után), hogy a WFTV.exe, meg a WFTTX.exe hiba és csá! Az FM meg Cannot Record Device blabla... aztán beállításokban turkászás és azután csáó! Pedig az FM-hez, meg hangdolgokhoz pláne nem nyúltam! Szóval nem tudom, kéne egy külön Oprendszert tartanom tévézésre, vagy mi, mert elég hiperérzékeny a kicsike!
Az egyetlen incidens, ami gyanús volt, hogy crack-kelni akartm a ChrisTV-ét, és az új exe fájl indítására kikapcsolt a gép. Reinstall után már a régire is kikapcsolt, ami tényleg vmi oprendszeres bizgálás eredménye lehet, de ennek mi köze a PVR-hez könyörgöm?
''Miért akarsz ilyen felbontásban felvenni, ami mellesleg nem is felel meg a PAL szabványnak? 720x576-ot minden mai gép bírja.''
Lassan itt a suli (+SZIGET), megyek vissza Pestre és itthagyom a gépet a szüleimnek, a Tunert is nekik vettem! (+TV-t akartak, mondtam ez olcsóbb, a szobám úgy is kicsi). Gondolom majd felvenni is akarnak, de PICVideoval hamar betelne a vincsi, konvertálgatni Ők meg nem fognak, gondoltam DivX.
768*576-ban akad, 640*480 jó. Gondoltam érdemes megtartani a 4:3 arányt, a DTV viszont meg nem írja mögé, hogy NTSC. Jó, most már látom, hogy a PVR igen és így teljesen jogos!
Még nem próbálgattam végig tisztességesen a félvételi módokat, ami nem 4:3 azoktól kicsit még viszolygok, vagy nem kell? Az, hogy NTSC vagy PAL az a felbontástól, a képaránytól, vagy valami mástól függ? Mármint a felvételnél, mert azt persze tudom, hogy a két szabványnak alapból más a fix felbontása.
Közben rájöttem a fényesség dologra, és igen, én toltam el. Az NVidia színkórekciójánál elfelejtettem az átfedést is átálítani, nem is értem, biztos siettem...szóval sorry!
[Szerkesztve] -
hati
addikt
''A következő kérdés az, hogy ki milyen módon frissítette a programot?''
A lustaságom miatt, én mindig csak reinstall-t nyomok.
Ezzel a verzióval sem megy az ütemezett DTV indítás.
Nem értem, mi lehet vele. Azóta nem megy, mióta teljesen leszedtem a DTV-t, még a registryt is kipucoltam utána.
bzoley!
Neked a friss install-on is jól megy az ütemezett felvétel, ha a felvétel indulásakor nem fut a DTV? -
neilszab
őstag
Kössssz srácok!
Nos, az ilyen ''csodákat'' szeretem elkerülni, ha a saját gépemről van szó...legalábbis erre törekszem
egy, kettő, három, négy, uhhhh... kicsit sok dolog gyűlt itt össze nekem egyszere, megérted ugye, hogy néhol már az eslő nehézségnél elborult az agyam...
Ömm...neked akkor tökély a TS a DTV-én?
Pip van? Mijaza MVP? Egy harmadik gyári szofver netalán
Akkor ez a fényerő eltérés felvételnél és TS-nél csak nálam van?
16:9:
ha, ott van akkor tessék neki működni is, no! Így működik is!Köszöntem!
Müsorismertető: azé egy gomb nemártana neki...
ChanellSurf: végül is jól hangzik a doboz oldalán
És végül:
A zöld csíkkal lehet vmit kezdeni? -
törölt tag
2. Valóban, régen viszont mintha a PVR könyvtárában lett volna. A mixed módot még sosem próbáltam. De tényleg működik.
6. A ResHacker szépen látja az összes apróságot, és módodsítani is engedi. Majd játszok vele egy kicsit. A helyzet tényleg érdekes kérdés. Persze poenból rákérdezhetsz a fejlesztőknél, hogyan megoldható (esetleg SDK, de ez már tényleg a pofátlanság határát súrolná)... -
Sándor -P20-
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest