- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
denes44
tag
Lenne egy olyan problémám, hogy egy kis időre betettem a tuner kártyát MSN-be webkamera forrásnak, és azóta a DTV nem ismeri fel a kártyát (Elérhető BDA eszköz nem található, Hiba a képalkotás során). Pedig már nincs a kártya beállítva az MSN-ben (és tudtommal sehol máshol). Feltettem a legújabb (92-es) DTV-t, eddig a 89-es volt fenn. Ezzel is ugyan az a hiba, csak itt már ki se írja, hogy Hiba a képalkotás során, hanem rögtön ki is lép.
Nincs ötlet hogy miért van ez?
Amikor először ki akartam próbálni a DTV-t, akkor is ez volt, nem is találtam rá megoldást, de aztán XP újratelepítés után működött. Ezt most nem szeretném ismét megtenni ;) -
denes44
tag
VMR módban nekem sincs az OSD-nek háttere, sőt a végén nem eltűnik a szöveg, hanem elhalványul. Igaz ez nekem nem tetszik, túl lassú ;)
Amúgy a csatornákat hol lehet sorbarendezni, törölni, meg ilyenek?
[Szerkesztve] -
denes44
tag
Nekem hasonló kártyám van (WinFast TV2000 XP Deluxe).
Ezzel van valakinek tapasztalata, hogy megy-e vele a DTV?
Nekem eddig az összes amit kipróbáltam azt írta ki, hogy ''Hiba a képalkotás során!''
Driverből a legfrissebb van fent.
Esetleg lehet az a gond, hogy fenthagytam a PVR-t is? -
denes44
tag
Nem tudjátok, hogyan lehet előhozni a deluxe változatból a teletextet? Már szinte mindent kipróbáltam, de semmi.
Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest