- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Aktív témák
-
Katter
csendes tag
Csak a pvr2-t telepítsem újra vagy az egész tv tunner driver-ét? Amikor elsőként raktam fel kb. egy hete az eredeti drivert plussz valami régebbi pvr-t akkor működött, de azoknál meg a hang volt gázos, azóta az újabb verzióknál a teletext nem megy. Amúgy köszi előre is a segítséget meg utólag is
-
Katter
csendes tag
Múlthéten vettem ezt a kütyüt, ami nagyjából be is jött, csak van egy két problémám vele.
1. az a problémám, hogy a legújabb driver és pvr2 feltelepítése után nálam sem működik a teletext akár hogyan is próbálom az exe fájlt elindítani vagy F7 nyomogatva mindig azt a szar hibaüzenetet írja ki.
2. A távirányítóval nem sikerül a rádiót bekapcsolni sem a wizard segítségével. Csak egyetlen módon sikerül az ha a pvr2-t elindítom és ott a kis ikonra klikkelek, de azért igazán szeretném a tavirányítót is használni valamire.
légyszi segítsetek. Amúgy nekem minden csati bejön (upc-t használok) és a képemmel sincs semmi gond. A hanggal nem vagyok megelégedve teljes mértékben, de mégis csak sztereórol van szó. Sb live!-ot használok kx -es driverrel és minden hangszóróm szól normál esetben kivéve ha a tv tunner-ről használok valamit akkor a bal első nem szólMondjuk ez zavar legkevésbbé de ha valaki tud akkor segítsen...
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest