- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
smaul
csendes tag
sziasztok, olvasgattam de nem találtam választ.
pvr2-t használok, és vistat, és szeretnék videóról (egy vhs kazettáról) felvenni, de semmi nem jelenik meg a gépen. s-video csatim nincs a videon, így az s-video bementre kötöttem az RCA képet, és az audio in re meg a két rca hangot. (Remélem ezt jól csináltam, más lehetőségem nem is nagyon van). (próbáltam scart átalakítóval is)
néztem az s-video-t a pvr-el de semmi, kék képernyő.
Nagyon fontos lenne, hogy megtudjam csinálni. Mit próbáljak meg?
Előre is köszi minden választ!
üdv -
smaul
csendes tag
hati: lehet h én vártam túl sokat, mert a tv-n van pip és az úgy működik ugye, h egyszerre két adást láthatunk (az egyik kicsiben, hang nélkül). És ha a 8 éves tv-n van ilyen, akkor gondoltam egy ilyen kártya tudhatja...
Nekem ez alapból azt jelentette, de ezek szerint tévesen.
Na de akkor itt mit értenek ez alatt? Csak másik tunerrel működne együtt?
köszi -
smaul
csendes tag
-
smaul
csendes tag
sziasztok, nemrég vettem egy pvr2000et, de sajnos ha digitálisan veszek fel vele tvből, akkor nincs hang a felvétel alatt. Ha hardveresen csinálom, akkor van. Pvr2-t használok, a pvr-ben még hardveresen sem volt hang. gondolom vmi beállítási hiba, csak nemtudom mi!!
előre is köszönöm a segítséget!!!
sziasztok
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest