- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Jelen esetben csak leírtam a tényeket, minden hátsó gondolat nélkül
Maximum tárgyilagos voltam, mert közben máshova koncentrálok. Elméletileg a PVR2 működik a kártyával, talán az is a letölthető, nem néztem. Viszont hibák mindenhol előfordulnak, és ha arra vársz, hogy kapsz egy hibamentes szoftvert, soha nem fogod használni a kártyát. Ha visszaolvasgatsz az érintett topicokban, láthatod, hogy a legöbb esetben, amikor valaki egy PVR2000-rel szemezgetett, megjegyeztem, hogy a CVBS felvétellel gondok lehetnek, valamint x64-es renszereken nem használható a kártya, ha fontos válasszon másik kártyát. Sok lehetőséged tehát nem nagyon van, vársz, vagy próbálkozol, más verziókkal. Azért az mégsem olyan hatalmas probléma, hogy kézzel kell átállítani a tévét sztereóba, ezzel még lehet élni, amíg ki nem javítják. -
bzoley
veterán
PVR2000-hez hivatalosan a WinFast PVR jár. A kártyádhoz képest a PVR2 egy fiatal program, és annak, hogy használni tudod a kártyádhoz, és nem maradt az új kártyák kiváltsága, inkább örülni kéne. Vannak hibái, de ezek javítása folyamatos.
Nem tudom, mennyire hibamentes a PVR1, elég rég nem használtam már. Felrakod, megnézed, és meg fogod tudni. -
bzoley
veterán
Ne keverd össze a drivert, és a szoftvert. Ha a CVBS felvétel is fontos, akkor egyik sem működik jól. Az utolsókban ugyan már jó a visszajelzéseitek alapján, de van helyette monó probléma. Valamelyikkel együtt kell élned, vagy marad a PVR1. Én a 2.0.2.41-est használom, de nagyon nem zavar, hogy nem sztereo. Ha mégis arra vágynék, nyomok egy gombot. Mást úgy sem tehetek.
-
bzoley
veterán
A hang csak egy programhiba miatt áll monóra az újabb verziókban. A rádiót(WFFM.exe) bármelyik verzióból átcserélheted.
De pl. ez a patch 2.0.2.32-re frissít. A sztereoval nincs gond, a rádió is jó. A felvételt nem tudom ellenőrizni. -
canniball
nagyúr
Pl. bzoley honlapjáról.
-
bzoley
veterán
Mindegy honnan indítod, fel fog kínálni több lehetőséget. Először az uninstallt válaszd, ez leszedi az előzőt. Ha kész, indítsd el újra ezúttal az installt válsztva.
Uninstallnál megkérdezi, hogy mindent töröljön-e(felső lehetőség), ezt ajánlott választani.
Nem árt, ha uninstall előtt elmented a csatornalistádat, hogy ne kelljen újra keresni őket, csak visszaimportálni. -
bzoley
veterán
-
törölt tag
Az óra mellett elméletileg lennie kell egy D-t formázó ikonnak, amire ha ráviszed az egérmutatót, akkor a Winfast Wizard cimke kell, hogy megjelenjen. Elméletileg a PVR(2) automatikusan telepíti. Amennyiben nem fut, nem működik a távirányító sem.
Az, hogy milyen PVR2 verzió van a telepítőCD-n csak attól függ, mikor csomagolták a kártyát. bzoley oldaláról tudsz letölteni frissebbet. Nyugodtan felrakhatod akár a legújabbat is (egyébként az ftp-n már van 40-es is).
PIP, POP és PAP csak akkor van, ha megnyitsz a PVR2-vel egy videot. Egy tunerrel nem fogsz két adást nézni egyszerre.
-
bzoley
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest