- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
bb9
csendes tag
Hello bzoley!
Kis sértettséget vettem ki soraidból pedig nem akartam senkit megsérteni bocs ha mégis megsértettelek. Viszont bosszant hogy nem olyan szoftvert kapok a kártyához ami használható is minden szinten ha pvr való hozzá és nem a pvr2 akkor tegyék bele azt de az működlyön a kártyával rendesen, és ha majd többet szeretnék akkor szivesen veszem az újításokat persze ha azok megfelelően működnek.Kipróbálom majd a pvr1-et és megírom az hogy mükszik. Bocs mégegyszer ha úgyérezted, hogy sértő volt amit írtam.
-
bb9
csendes tag
Köszi bzoley!
Akkor a pvr1-nél minden mükszik? Esetleg ki lessz javítva ez (ezek) a szoftver hibák?
Sajnálatos dolog hogy az ember meg vesz valamit és nem tudja csak korlátozva használni.
Miért adják így ki a szofvereket, miért nem lehet letesztelni? Miért a felhasználók teszteljék?
Én szeretem ha valamiért pénzt adok akkor azt tudjam is úgy használni amire vettem és
amire a leirása szerint használható.Nincs igazam? Kicsit bosszant a dolog, jó hogy ezen a fórumon azért kapok segítséget tőletek KÖSZÖNET érte. -
bb9
csendes tag
Sziasztok!
Nektek jól működik minden része a drivernek? Ha igen akkor melyik verzio? Nem tudom nekem miért nem működik jól? Igaz a pvr1-et még nem próbáltam, meg mind a 40 verziót sem. Azért kérdezném hogy van olyan akinek minden jól működik és hányas verzioval?
Gondolom annak nálam is jónak kell lennie. Köszi előre is a segítséget. -
bb9
csendes tag
Sziasztok!
Azért van a hiba mert az új driver nem ismeri fel a hangkártyát. A beállitásoknál vettem észre hogy nincs hangkártya. Ezért mono a tv és áll le a rádió. A régi 14-esnél jól működik a tv és a rádió is csak kameráról felvéve nincs hang.Ezt adták a kártyához.Hol tudnám a pvr1-et letölteni?
-
bb9
csendes tag
Úgylátom hogy lehet hogy jó ez a kártya de a szoftverek hozzá egy kalap sz... sem érnek
nem véletlenül tartanak a 40.-ik nél. -
bb9
csendes tag
Na sikerült!
Várom a segítséget a telepítéshez
-
bb9
csendes tag
Próbálom letölteni a 40-est de csak hozzászólás jön be letöltés nem jelentkezik?
-
bb9
csendes tag
Sziasztok!
Újjabb gondom adódott ezzel a kártyával. Kameráról veszek fel directburn-el és kép van hang nincs. A pc hangszóróin a kameráról játszva van hang csak a dvd-én nincs aqmire felveszem.
(Még szerencse hogy dvd-rw-t használtam)
Köszi a segítséget előre is! -
bb9
csendes tag
Köszi a segítséget mindenkinek! Holnap lessz időm kipróbálni mert most nem vagyok a gépemnél. Ha adódik még gondom jelentkezem. Köszi mégegyszer.
-
bb9
csendes tag
AZT elfelejtettem, a hogy PIP,POP,PAP nem müködik
-
bb9
csendes tag
Szia bzoley!
Nem teljesen értem amit írsz.
Milyen varázslót keressek az óra mellett? A kártya progi
teszi oda? A távirányitó semmit nem csinál teljesen kuka. Mi az az lcd teszt?
A csatlakozások teljesen OK! Igaz most néztem PVR2 régi verzió van fenn ezt adták a kártyához 2.0.2.14.Most vettem nem értem miért régi van hozzá? Láttam van már 37-es
is. Letöltöttem csak várom mit tanácsolsz (tanácsoltok) azért nem telepitettem még.
Az talán segítene? Köszi hogy próbálsz segiteni! Most találkozok előszőr Tuner kártyával ezért vagyok még tapasztalatlan. -
bb9
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen kártyát sikerült telepitenem beállítani csak a távirányitó nem működik! (van benne elem és jól)
Mi lehet a probléma?
Tudnátok segiteni?E lőre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest