- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
junkpod #1417 üzenetére
Köszi, ezt már próbáltam, de pl. a Valdemar 2-nél akkor sem választhatom a 2. részt, mert nem jelenik meg a listában. Kikényszeríthetem valahogy? Ha megadhatnék egy linket a filmhez vagy ilyesmi. Átnevezni ennyi fájlt angolra egyenként?
Jaj nekem!
nlpK:
Köszi! Szinte minden fájlnévben van (), mégis válogat közöttük. De ki fogom próbálni, hátha a zárójel "akármivel" kombinálva ezt váltja ki.
blakey:
Köszi! Na, ez most érdekes!
Amíg volt pont valamelyik film címében, egyáltalán meg sem jelent. Kivettem a pontot, és ott volt egy adatbázisfrissítés után. Olyan is van, amelyiknél nem zavarja. Ki fogom próbálni, amit javasoltál, mert nincs mit veszítenem. A fájlnév tartalmazhat egyéb infót? Pl. 1080p, DVDRip, hun. Tudnál más, ingyenes programot ajánlani, ami W8.1 PC-n is megy és a Kodihoz hasonló?
-
blakey
titán
válasz
junkpod #1425 üzenetére
Totál nyugodt vagyok, szenvedjetek ahogy akartok, feltettek egy kérdést, adtam egy pontos választ ami tuti működik, nekem volt problémám Kodi alatt is a szóközzel vagy épp a zárójellel, több éves tapasztalatból írom. Lehet, hogy most per pillanat valami jobban működik, mint korábban, de soha nem lehetünk biztosak, hogy így is marad. Az általam leírt módszer viszont betonbiztos minden platformon sőt sorozatoknál kötelező pl. az S03E06, nem elég a 306, ebből is sok gondom volt.
(#1428) nlpK
Teljesen jó a gyári. -
blakey
titán
válasz
junkpod #1422 üzenetére
Több mint 4000 filmcímem van, nem csak Kodit használok, nem véletlenül írtam azt amit ha biztosra akarunk menni, tehát függetlenül a Koditól, bármitől, a helyes elnevezés nálam az amit leírtam, pl. film.cim.evszam.mkv ennyi, ha valaki szeret kisérletezgetni, próbálkozni tegye, nem érdekel, nálam így tökéletes a több mint 4000 fimcím. A szóközökbe, ékezetekbe, egyéb karakterekbe a hálózati elérés is beleszólhat, pl. ha FTP-ről tallózza be, stb.
-
huliganboy
addikt
válasz
junkpod #1393 üzenetére
Így van, ha ezt az upnp funkciót bekapcsoljuk, akkor már a többi eszköz látja is.
(#1395) Mankó Youtube alkalmazással eddig nekem sem sikerült, bár annyira én nem is próbálkozom mert a TV-m tudja és arra küldöm a youtube videókat. Régebben próbáltam a Yatse-val. Ha a KODI-ra le van töltve a youtube kiegészítő akkor a yatse segítségével le tudod játszani a videókat.
-
huliganboy
addikt
-
junkpod
veterán
válasz
junkpod #1386 üzenetére
jaj mekkora öngól... Ha bekapcsolom a KODI-n az UPNP vezérlést távoli eszközről, akkor ezt a windows alapból tudja, bármilyen lejátszó nélkül!
jobb gomb a fájlon, lejátszás a következő, KODI...
kicsit szöszmötölt de miután elindult (laptop-wifi-router-kábel-kodi) megy mint a karikacsapás és a laptopot semennyire nem terheli, innen csak a fájl folyik ki, a lejátszást a kodi végzi. -
kmisi99
addikt
válasz
junkpod #1344 üzenetére
De hiba volt, sikerült nagy fórumozgatások árán megtalálni, azt ami rajta volt.
RKMC a neve, külsőre 100% ban kodi, csak rokchip SOC ra optimalizálva. Ugyan úgy ugyan azokat az addonokat rátöltöttem amiket eddig használtam, minden jól megy, és most már 1080p mkv se kottyan meg neki. A sima kis 720p mkv ami eddig megfektette, ilyen 13-25% cpu terheltséggel vidáman megy.
-
thboxx
aktív tag
válasz
junkpod #1286 üzenetére
Értem. Szóval egy kicsit lesre futottam. Mind1 végül is a 15.2 jól megy, a frissítés értesítést kikapcsoltam, tehát nem is majrézik érte. Amúgy Rockchip-es HW jobb választás lett volna támogatás szempontjából?
Bár amit az MXIII "féle" lejátszókba tesznek rendszerchipeket még jelenleg az Amlogic S812 a legerősebb (megfizethető áron persze). Ezért esett erre a választásom. A KODI támogatottságról nem tudtam. De nem is értem mert a neten még ezer és millió van ezekből a készülékekből (ÚJAK!), miért nem kap támogatást?!?
Amúgy persze, nálam a factory reset az első mindig, majd kapott pár alapvető alkalmazást, ami meg nem kellett az törlés, TOP TV launcher és kész is. Tehát minden jól működik jelenleg. Csak ez volt furcsa... -
w.miki
veterán
válasz
junkpod #1256 üzenetére
MK808b plus (s805 soc), android 4.4.2, spmc 16.4.1.
HD TV, egyébként ez volt a baj.
A stick HDMI autodetect-re volt téve, most áttettem OFF-ra, és 720p-60Hz beállításra, eddig úgy néz ki ok.
De ha már itt tartunk... log file-t hogyan lehet készíteni, látom, több helyen említitek, hogy kellene. -
vvili
csendes tag
válasz
junkpod #1247 üzenetére
Mint írtam már,hogy a rendszer újra lett indítva többször is (újra is lett telepítve),de nem segített rajta.
Kizárólag próbálkozás miatt raktam fel a laptopra a LibreELEC-et,mivel nem találtam róla semmilyen laikusoknak való telepítési infót.Így a hdd-t kivéve tudtam kipróbálni és megérteni a telepítés menetét,és box vásárlása után ezáltal megkímélni magam az android letörlésének lehetőségéről.
Azért köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1218 üzenetére
A VLC-ben az Open Network Steam-el kell, ugye? Mert ott sem csinál semmit (de mondjuk hibaüzenete sem dob).
Akkor ez a link már nem él. Ebből a Topic-ból való valahonnan, amúgy: [link]
Esetleg nem tudtok egy másik jó forrást Orosz TV csatornákhoz (ami él is), vagy amiben sok Orosz van?
Ezt javasolták nekem korábban, hogy ebben sok Orosz is van, de ez egy külön Add-on:[link] és gondoltam előbb megpróbálom a Simple IPTV-vel megoldani...
Köszi!
-
DoItYourself
addikt
válasz
junkpod #1142 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a kínai OEM gyártók kérésére született meg ez az egyszerűsített változat az integrált 100-as ethernettel, és a kétrétegű nyákra építés lehetőségével. Ha már hozzányúltak a chiphez, akkor beletették a VP9 dekódolást is.
(#1143) LógaGéza: jók ezek a filléres kábelek, mi a tapasztalatod?
-
DoItYourself
addikt
válasz
junkpod #1097 üzenetére
Belkin optikai kábel + átalakító. iMac weboldal, a közepén írja az S/PDIF-et.
Mini-TOSLINK a hivatalos neve. -
samupapa
csendes tag
válasz
junkpod #1093 üzenetére
Jaja, akkor kezdtem a puhatolózást, és itt valaki ajánlotta a toslink átalakítót, ami aztán nem jött be, ez a "tanulópénz"
Amúgy én android-párti vagyok, nem szenvedés annyira, már megszoktam így használni...
Érdekel a linux alap is, akartam is vele kisérlezezni, csak tesómék lecsaptak az MXQ-ra, úgyhogy most pihen a téma.... -
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1036 üzenetére
Oké, kipróbálom. De ez így nem épp a legkényelmesebb, mert pl. a Volume downmix jól jön a filmek esetében, hogy kivehetőbb legyen a beszéd. Elég lame így, hogy nem lehet külön beállítani csak a zenéhez és mindig kapcsolgatni kell. PC-n is jobb esetben Videóhoz és zenéhez is más-más lejátszót használ az ember, zenéhez meg pláne olyat ami arra van optimalizálva. Szerintem a KODI meg nem biztos, hogy arra van. Ezért lenne jó, valaki olyannak a véleménye, aki analóg kimeneten használja zenére a Box-át KODI-val. De átmegyek a PC-s KODI topic-ba is, ott nagyobb az esélye, hogy analóg hangkártyás és PC hangfalas megoldással is használja valaki.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1034 üzenetére
Volume adjustment-> Use album levels
Files with ReplayGain info-> 89.0db
Files without ReplayGain info-> 89.0db
Avoid Clipping on replaygained files-> kikapcsolvaAudio Output menu:
Number of channels-> 2.0
Enable DSP-> kikapcsolva
Output configuration-> Optimized
Stereo upmix -> kikapcsolva
Maintain original volume downmix-> bekapcsolva
Resample Quality-> Medium
Enable audio DSP processing-> kikapcsolva
Enable Passthrou-> kikapcsolvaDe te gondolom ne analóg RCA kimenetekről hallgatod, hanem neked digitálisan küldi tovább a változatlan jelet az erősítőbe, mert lehet ez is számít a dologban.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1032 üzenetére
Eddig legfőképpen a notebook-om integrált hangkártyájával hallgattam ugyan ezen típusú hangfalaklat és ez a viszonyítási alapom. Ahhoz képest mondom, hogy a KODI és a Box saját lejátszójához képest a Poweramp szól a notim hangképéhez a legközelebb. (Tudom, a noti integráltja sem egy csoda, de ezeknek relatíve kiegyensúlyozott, normális hangképe van, nincs túldarálva/vezérelve benne semmi, tehát egy viszonyítási alapnak megfelel.) De ez nem csak ennyi, mert határozottan "idegennek" érzem a KODI és a Box lejátszójának a hangját. Túl sok a mély, az elektromos gitárok zümmögnek, elvesznek a részletek, csak "dönget" a sound. Lehet hogy még soha nem volt valami csúcs hangcuccom, de szerintem vagyok annyira kifinomul hallású, hogy ezt meg tudjam állapítani. A részletek, finomságok hiánya pl. már első hallásra feltűnt. Szóval ez annyira objektív vélemény, amennyire csak lehet tőlem.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1027 üzenetére
Lehet, hogy én nem értek valamit, de mivel írtam is hogy analóg RCA kimenetek, így nyilvánvaló, hogy erősített, de már megint nem arról szól a dolog, amit én kérdeztem. Vagy én értek félre valamit, de ennek mi köze ahhoz, hogy a Poweramp alól jól szól a zene a KODI alól pedig gagyin? Vagy a Poweramp csak úgy szoftveresen "megjavítja" az én Box-om "harmatgyenge minőségű" erősítő áramkörét?
A te válaszaid, kb. arról szólnak, hogy gagyi így az egész, ezzel semmire nem megyek, nem a KODI miatt gyenge a hangzás, hanem mert nincs 200+K-s erősítőm és hozzá fejenként még 100K-s hangfalaim. És ahelyett, hogy megpróbálnám megkeresni a problémát és megoldani kiadások nélkül, kukázzam az egészet és vegyem meg azt a házimoziszettet. De nem vitázni akarok, már bocs...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1024 üzenetére
Ebbe a "kevés az oda" dologba most inkább ne menjünk bele (már végigzongoráztam pár ilyen vitát). Tudom, nyilván a 200+K-s házimozi szettek biztos jobban szólnak, de hidd el, ezek nagyon pöpec kis hangfalak (ezért az árért), 2 szett is van itthon és teljesen meg vagyok vele elégedve. (Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne igényem a felsőbb kategóriákra, de ezért a pénzért max ezt tudom kihozni és ez teljesen jó is így még egy jó időre). És azt is hidd el, hogy ha zavaró/sértő vagy gyenge a forrás, az ezzel a hangfallal is tökéletesen hallatszik (erről is szólt a nyitó Hsz.-em), mint ahogy a különbség is jobb forrás esetén. Nem hiszem, hogy a Box Audio képességeivel vagy azzal lenne a baj, hogy analóg RCA-n keresztül hallgatom, mert, mint már mondottam Poweramp esetén teljesen rendben van a hangzás. A hangfalakra meg aztán végképp nem kenném rá a dolgot. Amúgy csak analóg csati van a hangfalakon (Genius SP-HF1250B).
(De nem vitatkozni akarok
, csak tisztázom a véleményem és a tényeket, de ha van más ötlet is, akkor szívesen hallgatom...)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1022 üzenetére
Nincs. Egyébként RCA kimenetekre kötött 2.0-ás akítv hangfalakkal hallgatom. De a Box saját belső lejátszója sem sokkal jobb zene terén (filmre nagyon rendben van amúgy), ami a hangzást illeti. Ez is és a KODI is, mintha túlerőltetné a Basszust. Ég és föld, amikor a Poweramp-al hallgatom, ott sokkal kiegyenlítettebb minden. És mindenhol, mindig ki van kapcsolva minden EQ, DPS stb...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1019 üzenetére
Ha hallottad már összehasonlítva a KOID és a Poweramp zenélési képességeit, akkor nem kérdeznél ilyet. Legalábbis nálam az alap Jarvis KODI-val lejátszva a zenéímet elég furcsa a hangzás és Poweramp-al sokkal tisztább, kiegyensúlyozottabb. Amúgy írtam is, hogy azért kellene teljesen kilépni belőle, mert Home-gombos kilépésnél még fut a háttérben és, ha megnyomom a távkapcson a Play/Pause gombot, akkor elindul a zene, ami be volt töltve a Poweramp-ba.
Amúgy Q10 Pro, Andoid 5.1, Kodi 16.1 Jarvis és a Poweramp a legújabb Alpha verzió.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1006 üzenetére
Feltettem az Aeon Nox-t. Kicsit csalódás, hogy minden menu item-hez külön kellett beállítani a "multiple backgrounds"-ot és arra sincs lehetőség, hogy megadjam milyen időközönként váltsa a képeket... Na mind 1.
Más: Installáltam a Kodi-ra az "OpenweatherMaps" időjárás kieget (ez volt a második amit felkínált), de a fokokat fahrenheit-ben (F) jelzi ki, celsius (C) helyett. Kutakodtam a Setting-jében, de sehol nem találtam hol lehetne ezt átállítani? Erre valami ötlet? (Vagy ha van ennél jobb időjárás addon, akkor javasoljatok légyszi). No meg az időjárás térképeket sem tölti be, látom Magyarország térképét, de semmi idő adatot nem mutat rajta, ez miért lehet?
Illetve még 1: Az "RRS feed" csíkot nem lehet sehogy sem kikapcsolni teljesen a képernyő aljáról?
Illetve még 1:
: Nem lehet egy "Home" ikon-t vagy egy "Exit" ikont kirakni valahogy a képernyőre (most ugye Aeon Nox Skin van fent, de írhatjátok a Default KODI Skin-hez is), hogy ne keljen mindíg végig nyomkodni a "Back" gombot a távirányítón, hogyha rendesen ki akarok lépni a KODI-ból (vagy legalább csak a Main Screen-re)? Esetleg nincs olyan lehetőség (vagy Add-On), amivel a távvezérlő egy adott gombjára lehet bind-elni egy ilyen funkciót?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod #1004 üzenetére
Épp az Aeon Noc Skin volt az amit találtam már a neten, hogy ott be tehet állítani a "Multiple Backgrounds"-ot is, de a Sima Kodi Skin Settings-jében én nem látok ilyen opciót, csak egy háttérképet lehet beállítani és slussz. Ezért kérdeztem, hogy hátha van ehhez is ilyen Add-on. Ilyenről nem tud valaki?
(Nem tudom mennyire jönne be ez a Aeon Noc skin, mert a simát már megszoktam és nekem meg is felelne. Annyira jobb az Aeaon skin?
)
-
c4
őstag
Inkább azt nevezném viccesnek, hogy ilyen botorságokkal gyarapítjuk a hozzászólások számát.
Írtam volna hosszan valamit, de valószínűleg nem érted, miről írok, így értelme sincs folytatni
Valószínűleg azok közé tartozol, akik nem látnak képminőségbeli különbséget egy 700 mb-os divix és egy 100 Gb-os 4K film között. -
c4
őstag
OFF
A mai home videók 4:2:0-ában tárolódnak 8 biten a hangrendszert ne keverjük ide légyszi, nem hinném, hogy egy átlag lakásban akkora hangnyomást el lehetne érni, mint egy olcsó és félig beállított moziban. Szóval nézz csak meg egy képkockát 265 Mbs, 4:2:2, 12 bites letárolásban, majd vesd össze ezt úgy, hogy letömöríted 20 Mbs, 4:2:0, 8 bites képkockával a kalibrált monitorodon. Aztán rájössz, hogy nagyjából semmi nem stimmel az eredeti képhez képest. A színészt felismered, meg a formákat. De hogy a színek, színárnyalatok, a kép részletessége mivé válik, attól is függ, hogy állítod be a szoftvert, amivel tömörítesz. Örülök, ha nagyon tetszik a DCP divixe a BD.
De a film forgatásakor is módosítják a rögzített képet, különben minden film kb. olyan képi világú lenne, mint a Barátok közt. Mechanikusan és elektronikusan filtereznek, effekteznek...és ezernyi filmes trükkel módosítják a nyers képet. Majd kérdezz meg egy filmes szakembert, mi meló, hogy ne tévéfilm-szerű legyen egy mozis nagyjátékfilm...
ON
-
c4
őstag
A mozivászonra szervertől függően akár a lejjebb felsorolt technikai adatokkal rendelkező DCP anyag kerül.
Természetesen vannak ennél kisebb felbontóképességgel rögzített és letárolt filmek. De a leggagyibb max. bitrátája is elérheti a 2K vagy 4K 256 Mbs bitrátát. 4:2:2, RGB/YUV 12 bites színmélységgel. -
c4
őstag
Az ízlésekkel nem szállok vitába. Próbáld meg elérni a képeken látható funkciókat a kodi playerrel, nem fog menni. És amiről el is feledkeztem, hogy a kodiplayer alatt nem megy ki a HD hang pass-trough. Szóval se HD hang (Bár egyszer valahogy feltelepítettem úgy egy Kodit, hogy volt HD hang áteresztési lehetőség.), se Imprex... A lejátszószoftver kinézete nem nagyon érdekel, mivel a filmet nézném inkább.
A Kodi egyéb szolgáltatásai rendelkezésre állnak... Magyarán a lejátszás megkezdéséig a Kodi felületét látod és használod, és a lejátszás befejezésével is a Kodi felület kerül a képernyődre.. -
c4
őstag
A feliratletöltést nem próbáltam soha, mert még olyan felirattal nem találkoztam, amelyiket ne kellett volna javítani, igazgatni.
A lejátszási pozíciót megjegyzi. Választható, hogy melyik lejátszóval induljon a film.
"Wrapperes" lejátszó. Magyarán külső lejátszó. A külső lejátszó meghívásával lehetőség adódik olyan formátumok lejátszására is, amit a beépített lejátszó nem kezel. Ilyen volt annak idején a 3D iso is. A Himedia esetén a képjavító áramkör (Imprex) és annak beállításai nem elérhetőek a Kodi gyári lejátszójával. (Hasonló, mint a Sigmánál a VXP, vagy a Darbee.)
De ha visszakeresel, már volt róla szó. -
c4
őstag
Mármint? A feliratváltás, hangváltás működik. Ugyanúgy pozicionálhatod a feliratot, színezheted.
Csak videólejátszásnál használja a himediaplayert. Ráadásul a Kodi nem tudja elérni az Imprex képjavító áramkört, nem ment jó sokáig a BD iso, a kadenciahelyes lejátszás a saját lejátszójával...
JA, ha viszont ragaszkodsz a Kodi lejátszójához, ne használd a wrappert. Nem kötelező. Ennyi.Engem például a hideg ráz a Kodi saját lejátszójától. Ízlések és pofonok, tudod...
-
DoItYourself
addikt
Csak néhány hete követem a Kodi történéseket. Amit összeolvastam, abból az körvonalazódik, hogy vmi ellentét volt Koying és egy másik fejlesztő(k) között, nem akarták az android verziót tovább fejleszteni, a kínai dobozokkal szívni. Amúgy is már boldog-boldogtalan a Kodi-val reklámozza a vackát. Gondolom ahányféle doboz, annyi fw, annyiféle tákolás kellene, ráadásul az androidnak is vannak limitációi bőven. Ez magyarázatot ad arra is miért csak az androidos Kodi alatt van szívás a hanggal, lásd Mini MX + oE alatt minden hangkimenet jó.
-
vazzemiko
tag
Ebben igazad van, viszont felesleges a ket topicot szetszedni, mert nalunk is van jocskan androidos hozzaszolas, csak epp mindent offolnunk kell.
Hardveres es kodi temaban ugyanarrol beszelgetunk.
Teny, hogy ott vannak addonok is.Szoval a cel pont az lenne, hogy aki kodival kapcs kerdezne, annak ne kelljen ket topic kozott koszalnia.
Illetve pl fejlesztesekkel kapcsolatban ide is kerulne be kerdesek, de en pl teljesen veletlenul pottyantam ide multkor.
Szerintem senkit nem erne veszteseg az osszevonassal, csak nyernenk a dolgon.
-
a többi fejlesztő csak(!) androidra fejleszti az appját, sokszor fizetős pro változattal. jobban ráér "tákolni", az OS limitációit megkerülni... a kodi ezer eszközre létezik, halál lenne mindenféle gányt készülékspecifikusan követni, megoldani. csinálnak egy általános alkalmazást, ha a fw szabványos, akkor megy is rajta gond nélkül.
ha a juzerek 80%-nak megfelel, hogy csonka funkcionalitást kap, hajrá
(apámnak is azt vettem, bele is őszültem, mire fixáltam a jogosultságokat a kodinak megfelelőre... ez van, ez ezzel jár, de nem fogok a kodisokra köpködni az MXIII gyártója helyett)
egyébként sokszor nem is a fw a hibás - hanem a google: 6.0 előtti android sok dologra alkalmatlan, ha médiaeszközön használnád... de persze a fw fejlesztő ügyeskedik, hogy mégis legyen pl hd hang, aztán emiatt meg más rohad be...
én most teszek egy próbát az amazon fire tv stick-jével... hátha. tudom, hogy ennek is bőven vannak limitációi, de a fw támogatás legalább adott (és persze az ebből adódó korlátozások is
)
-
folyton?? hoznál pár példát?
2354631 esetben bizonyosodott be, hogy a dzsunka gyártó droidja hulladék, hogy a firmware tele van tákolással, gányolással, s a kodi fejlesztők megunták, hogy ezerféle hülyeséget ők, az alkalmazás oldalon kezeljenek... persze kodiban is vannak bugok, de azokra legalább jön frissítés, ellenben firmware, valódi javulással ritkán.
az meg, hogy 4-5-6x áron a shieldhez jár támogatás... az valahol normális, mondhatni elvárható
-
Brenyo
tag
Igen, most mar rajottem miutan irtad
Arra van barmi otleted esetleg mitol lehet az ha elejen kivalasztok egy hangsavot, mielott a film elindul nem arra teszi es a film kozben mar ki van szurkitve a valasztasi lehetoseg (Unknown 5.1 vagy valami hasonlot ir altalaban)
Atmos demo discnel tortenik (BD25) es egy mkvnal is. Elkepzelheto hogy a beta verzio miatt? (Mas nem panaszkodott hogy baj lenne a hangsavval) -
GIJoe
addikt
A világ második hanem a legnagyobb kereskedő oldal az aliexpress, szerintem más is észrevette volna már
a komplett vírusrendszeren kívül, van adblockom a firefoxban, trafficlight, +no stricpt plugin, semmi nem jelez, pedig szoktak ha furcsaságot jeleznek... fenntartom amit az előbb írtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Amatőr csillagászat
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged