- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
-
blakey
titán
-
Véreshurka
senior tag
válasz
kmarci25 #2998 üzenetére
és (#2999) Dolphine:
Köszi mindkettőtöknek!
Úgy látszik alaposabban bele kell mélyednem a torrent klienseim beállításaiba!
-
Véreshurka
senior tag
válasz
kmarci25 #2996 üzenetére
A 2.2.1-es verzióval szerintem nem lehet, vagy csak eddig én nem kerestem ilyen lehetőséget. Pusztán csak a kíváncsiság hajtott, mert nekem is nyűg egy kicsit, hogy a letöltött cuccokat mozgassam, hogy a médiatár rendbe legyen. Egyébként synology Download Station-t használok már egy ideje, de ott sem rémlene, hogy lehet ilyet. De meg fogom nézni a tarnsmissiont is.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
kmarci25 #2992 üzenetére
"létrehozni és megadni egy filmek és egy sorozatok mappát és oda töltögetni." Én ezt úgy értettem, hogy létrehozol egy filmek és egy sorozat mappát, és mindkettőt be tudod tallózni a torrent kliensnél, hogy azért menjen még a visszatöltés is. Ezért kérdeztem, hogy ezt hogyan, milyen klienssel? Emlékeim szerint a uTorrent csak egy mappát tud kezelni, de persze ez lehet változott (2.2.1-nél még lemaradtam), vagy más kliens máshogy tudja kezelni a mappákat (akár többet is). Mert ahogy én értettem a kérdést @Weilan egy mappába tölt mindent amit viszont nem tud megosztani a médiatár általi csoportosításnak (film/sorozat/zene/stb)
-
Ejelhar
senior tag
válasz
kmarci25 #2888 üzenetére
Hát nem tom mennyire gond ez részleges nagyításnál, de valahol érteni vélem az értékítéletet:-)
- léteznek olyan elvetemült és közveszélyes garázdák, akik a kizárólag 12 évesen palackozott Chivas Regalt gátlások nélkül képesek felönteni kólával.
- tudunk azokról az antihumánus és szociálisan véglegesen marginalizálódott lényekről is, akik kutya helyett pitbullt tartanak.
- én is nagyon félve említem ezt, de tényleg léteznek olyanok, akik Japán sportkocsikat képesek megvenni súlyos pénzekért, a Subarun kívül is.
És mostanság már ide, ebbe a körbe sorolhatóak a filmkultúra azon elvetemült gyilkosai is, akik beteges perverzióik okán belezoomolnak a 16:9 feletti filmekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Kutya topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest