Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
-
blakey
titán
-
Véreshurka
senior tag
válasz
kmarci25 #2998 üzenetére
és (#2999) Dolphine:
Köszi mindkettőtöknek!
Úgy látszik alaposabban bele kell mélyednem a torrent klienseim beállításaiba!
-
Véreshurka
senior tag
válasz
kmarci25 #2996 üzenetére
A 2.2.1-es verzióval szerintem nem lehet, vagy csak eddig én nem kerestem ilyen lehetőséget. Pusztán csak a kíváncsiság hajtott, mert nekem is nyűg egy kicsit, hogy a letöltött cuccokat mozgassam, hogy a médiatár rendbe legyen. Egyébként synology Download Station-t használok már egy ideje, de ott sem rémlene, hogy lehet ilyet. De meg fogom nézni a tarnsmissiont is.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
kmarci25 #2992 üzenetére
"létrehozni és megadni egy filmek és egy sorozatok mappát és oda töltögetni." Én ezt úgy értettem, hogy létrehozol egy filmek és egy sorozat mappát, és mindkettőt be tudod tallózni a torrent kliensnél, hogy azért menjen még a visszatöltés is. Ezért kérdeztem, hogy ezt hogyan, milyen klienssel? Emlékeim szerint a uTorrent csak egy mappát tud kezelni, de persze ez lehet változott (2.2.1-nél még lemaradtam), vagy más kliens máshogy tudja kezelni a mappákat (akár többet is). Mert ahogy én értettem a kérdést @Weilan egy mappába tölt mindent amit viszont nem tud megosztani a médiatár általi csoportosításnak (film/sorozat/zene/stb)
-
Ejelhar
senior tag
válasz
kmarci25 #2888 üzenetére
Hát nem tom mennyire gond ez részleges nagyításnál, de valahol érteni vélem az értékítéletet:-)
- léteznek olyan elvetemült és közveszélyes garázdák, akik a kizárólag 12 évesen palackozott Chivas Regalt gátlások nélkül képesek felönteni kólával.
- tudunk azokról az antihumánus és szociálisan véglegesen marginalizálódott lényekről is, akik kutya helyett pitbullt tartanak.
- én is nagyon félve említem ezt, de tényleg léteznek olyanok, akik Japán sportkocsikat képesek megvenni súlyos pénzekért, a Subarun kívül is.
És mostanság már ide, ebbe a körbe sorolhatóak a filmkultúra azon elvetemült gyilkosai is, akik beteges perverzióik okán belezoomolnak a 16:9 feletti filmekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest