- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Netfone
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
junkpod #1417 üzenetére
Köszi, ezt már próbáltam, de pl. a Valdemar 2-nél akkor sem választhatom a 2. részt, mert nem jelenik meg a listában. Kikényszeríthetem valahogy? Ha megadhatnék egy linket a filmhez vagy ilyesmi. Átnevezni ennyi fájlt angolra egyenként?
Jaj nekem!
nlpK:
Köszi! Szinte minden fájlnévben van (), mégis válogat közöttük. De ki fogom próbálni, hátha a zárójel "akármivel" kombinálva ezt váltja ki.
blakey:
Köszi! Na, ez most érdekes!
Amíg volt pont valamelyik film címében, egyáltalán meg sem jelent. Kivettem a pontot, és ott volt egy adatbázisfrissítés után. Olyan is van, amelyiknél nem zavarja. Ki fogom próbálni, amit javasoltál, mert nincs mit veszítenem. A fájlnév tartalmazhat egyéb infót? Pl. 1080p, DVDRip, hun. Tudnál más, ingyenes programot ajánlani, ami W8.1 PC-n is megy és a Kodihoz hasonló?
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest