- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenyo
tag
Igen, most mar rajottem miutan irtad
Arra van barmi otleted esetleg mitol lehet az ha elejen kivalasztok egy hangsavot, mielott a film elindul nem arra teszi es a film kozben mar ki van szurkitve a valasztasi lehetoseg (Unknown 5.1 vagy valami hasonlot ir altalaban)
Atmos demo discnel tortenik (BD25) es egy mkvnal is. Elkepzelheto hogy a beta verzio miatt? (Mas nem panaszkodott hogy baj lenne a hangsavval) -
Brenyo
tag
Szia! Local serverrol van szo, most vegeztem a beallitgatasokkal es vegul sikerult, ugy tunik mukodik. BD50 et is felismeri, csak hiaba valasztok ki egy hangsavot inditas elott, nem az megy rajta es menet kozben nem lehet valtani mint a tobbinel.
Koszonom a segitseget! -
Brenyo
tag
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Kodi 16 experimental passthrough buld-el szeretnek atmost lejatszani nvidia shielden. Mielott tobb oras szenvedesbe kezdenek, hatha van valakinek ezzel tapasztalata.
Szervernek eddig Emby-t hasznaltam, viszont sehol nem talalok rola informaciot hogy az is tamogatna az atmost (True-HD, DTS-HD), kell a szervernek is tamogatnia egyaltalan? PleXBMC addont hasznaljak sokan, jobb lehet az ebben az esetben nekem? Plex viszi az atmost, viszont nem megy at a bitstream hang HDMI 1.4-en valamiert a laptopomrol, legalabbis erre gyanakodom mert az erosito nem ismerte fel, a shieldel meg csak ma fogom kiprobalni ami ugye HDMI 2.0.
Masreszt BD25 es BD50 et is szeretnek lejatszani, ami ugye nem .mkv, ezt hogyan tudnam megoldani kodival (meg nem tudtam kiprobalni, hogy alapbol felismeri-e, plexnek nem sikerult) ?Elore is koszonom a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest