- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Saját tartalomhoz indulásnak: http://kodi.wiki/view/Custom_video_entries
Van több lehetőség is, remélem valamelyik megfelelő lesz, nem próbáltam őket. -
junkpod
veterán
A koncert is film. Egyszerűen add hozzá a mediatarhoz.
Utána akár külön lejátszó listába is rakhatod, külön menure is ha nem a filmek között talloznad.
Ja, ezek csak audió koncert albumok? Akkor a zene mediatarhoz kell hozzáadni, ott viszont érdemes a fájl tag-eket előtte rendesen kitölteni. -
Alfajiri
tag
Mivel semmi extrát nem használok, nekem csak ez a két fájl lényeges:
C:\Users\X.Y.\AppData\Roaming\Kodi\userdata\
(ahol X.Y. a felhasználói neved)
guisettings.xml (beállítások)
sources.xml (források)
Ha valami lényeges változás van a forrásoknál, kényelmesebb Windows szerkesztő programmal javítani. Ha véletlenül elszúrok valamit, egyszerűen visszamásolom.
-
Alfajiri
tag
Továbbra is Windows alatt használod vagy már Android?
Windows 7 esetén a
C:\Users\X.Y.\AppData\Roaming\Kodi\
könyvtárat menteném, ahol X.Y. a felhasználói neved, de a teljes telepített Kodi könyvtárról is készíthetsz másolatot.
Valószínűleg Windows 10 esetén is ugyanez a helyzet, de később megnézem, ha visszaírod, hogy mit használsz.
Androidnál is másolgatok, néhány fontos fájlt elég menteni, vagy az
Easy Kodi Setup Backup/Restore
com-simple-kodi-setup.apk
segítségével a teljeset. Ha nincs sok kiegészítő, akkor pár másodperc, de akár 5 perc is lehet a sok apró fájl miatt.
Ez így elég egyszerű és üzembiztos.
Tehát nem a Kodival mentem a Kodit egyik operációs rendszer esetén sem, hanem egy külső programmal:
Easy Kodi Setup Backup/Restore (Android)
Total Commander (Android & Windows)
File Commander (Android)
Windows intéző (Windows) -
blakey
titán
Igen, a Kiegészítők alól lehet betölteni és úgy rémlik, hogy elmenti a beállításokat, régen használtam.
(#1587) tomp
Kodi esetében valamilyen módon "le kéne szokni" a DLNA-ról, SMB, NFS a legjobb. Ha neked így kényelmes akkor oké, de nem sok haszna van és ha Kodiban szeretnél feliratot letölteni akkor nem tudja a film mellé tenni, mert DLNA-n nincs írási jog. -
disy68
aktív tag
Szia, ha törölsz egy fájlt (átnevezés is játszik) és nyomsz egy frissítést, akkor a kodi nem fogja kivenni a library-ből. Itt a 3-as pont-ot nézd meg.
Settings → Videos → Library → Clean library...
Remove items from your library that can't be found (either renamed, deleted, or on removable storage that is currently unplugged).szerk: link lemaradt
-
junkpod
veterán
kipróbáltam a themoviedb oldalon (ez az egyik választható scraper a kodiban) beírtam a "Valdemar 2"-t és egyből volt találat. [Valdemar 2]
-
blakey
titán
-
C. s.
addikt
Észrevettem valami furcsát. Hiába kattintok a médiatár frissítésére, ugyan elkezdi a keresést és látszódik is, de mégsem történik semmi. Azaz kattintok a frissen átnevezett sorozaton (valamelyik részén), és azt írja ki, hogy nem található. Kiléptem és újból elindítottam, de akkor sem. Hogyan tudnám rávenni a tényleges frissítésre?
-
blakey
titán
A virágboltokban általában ezt a módszer követik, tehát ahhoz nem nagyon kell nyúlni max finomítani ha valami nem tetszik. a film.cim.evszam.utan.barmi.lehet.mkv.
Ha valamit mégsem talál meg akkor az adott fájlon nyomvatartod az OK-t vagy Menü gomb, jobb egérgomb stb és megjelenik egy lista ahol szerkesztheted és így manuálisan is megkeresheted a megfelelő anyagot.A Kodit illetve más programokat nem számítógépen használom, külső lejátszókat használok. Biztos van más is, de a Kodi egy egész jó program csak meg kell tanulni a kezelését és akkor nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- PlayStation 5
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest