Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Én az universal movie scraper-t használom, mert a TMDB ami gyárilag van nem ismer fel mindent magyarul, sokszor nincs leírás stb.
Az universalban is minden tmdb-re van állítva és magyarra ahol csak lehet, így elég nagy eséllyel ismer fel mindent és mindnél van magyar leírás is..
Direkt kipróbáltam 180mappa volt abból melyikkel mennyit ismer fel(jól), és mennyinél van magyar leírás is.
TMDB egy csomót rosszul ismert fel és a leírás is hiányzott. Universal meg a nagy részét jól felismerte, leírás is rendben volt mindenhol.
A maradékot meg kézzel kellett felismertetni, a file neveket én is átírtam ahol kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dali Oberon 5
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Sony WH-1000XM3 fejhallgató eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest