- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
-
Beni2360
félisten
válasz
zolikaDB #4824 üzenetére
Valami beállítási gubanc van. A kodiban menj az angol videóhoz és megnyitva az infót lepjel a frissitésre és újból kérni fogja. Ott lehet, hogy már mindkét nyelven felkínálja a lehetőséget.
Ha 1x már betette angolul a média tárban nem fog rajta változtatni. Töröld a média oldalról az angol plakátokat de csak ott és aztán olvastad be a mappát újból. -
Beni2360
félisten
válasz
gyulavezir #4764 üzenetére
Itt a Yt oldalamon van sok minden bemutató videó. Vallogassál.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #4707 üzenetére
Nem a méret a lényeg, két oldalt hiányzik a filmből levágott 20%-s részlet es esetleg e miatt nem látsz egy két fontos eseményt. Ezért irtam, hogy olyan filmnel ahol lenyegtelen lehet a szélén történő eseményeknek 10%-t zommolok. Engem jobban zavart anno a 4:3 kép arány a 16:9-s képernyőn, na meg azok akik ha már kifizetettem, kizoomoltak torzra a kepet. Brrrr
Na de ahogyan közmondás tartja, mindenki másképp csinalja.
-
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #4705 üzenetére
Az pici veszteség potom 20%.
-------------------
Nekem egy szélesvásznú film térhatás szempontjából nagyobb mint a teli kepes 16:9-s kép. -
Beni2360
félisten
válasz
WhiteWalker #4604 üzenetére
Már megkaptad a válaszokat.
-
Beni2360
félisten
válasz
WhiteWalker #4601 üzenetére
Azért nem írtam beszerzési lehetőséget mivel itt az amlogic topikban a fő téma.
Faradj át és olvagass és kérdezz. -
Beni2360
félisten
válasz
WhiteWalker #4581 üzenetére
Egy jó minőségű S905x3-s box.
Pl;Tanix3, amlogic topikban kérdezd. Vagy keresés indítás, olvasás, hogy ösz olvasás. -
Beni2360
félisten
Bocs egy kicsit megcsúsztam.
Ha a TMDB scraper jól van beállítva és a TMDb TV Shows-ra sem találja akkor a mappa struktúrával van a gond meg az elnevezéssel. Itt tudod ellenőrizni miképpen van fent az adatbázisban.
Filmek, Sorozatok miképpen legyenek a HDD-n.
Mostanában derült ki, hogy nem szóközöket kell a szavak közé tenni hanem "pontokat" .........
Pl: Fear.the.Walking.Dead és ebbe mehetnek a S01, S02 , S02
Van videó a nemtalált vagy a hibásan talált sorozatokra is videóm. -
Beni2360
félisten
válasz
Azteeek #4524 üzenetére
A feliratok Lejátszó>nyelv beállításánál ki kell választani a Hu és az elsődlegest is. Más tippem nincs
-
Beni2360
félisten
válasz
Azteeek #4519 üzenetére
1: Win mappa megosztása a hálózaton
ez egy kicsit lehet bonyolult is járj utána. (vendég fiók megy egyebek) Másik link a vendég fiokhoz.
2: Hálózat tallózása. -
Beni2360
félisten
Egy tök alap dolgot, a PC-men - Ha vendég fiokkal osztottad meg a wines mappákat akkor a ip-cím alatti
Felhasználónév: Vendég neve
Jelszó: 123456...
Elötte a KODI-ban engedélyezni kell
Beáll>szolgáltatások> SMB ügyfélnél a (Ott látod a képen a PAPA-ACER az a Win gépem neve de ott az ip cím is szerepelhet.): SMBv1-SMBv3 majd reboot. Ez után mehet a fájlkezelőben a gép hozzá adása.
A KODI-ban nem egyszerű a win megosztás elérése.
Egyik win a másikat és android adndroidot simán elérnek.
Egyelőre ennyi.
------------------
Például az X-Plore-ban a LAN fül alatt az 'Új szerver > Letapogatás' része remekül működik és mindent megtalál. - és le is játszik a mappából videót?- De ott is kellenek az adatok.
----------------------------------
A VideoLAN videolejátszóval szintén fel tudok lépni a hálóra, simán megtalálja az is a megosztott könyvtárakat.
Na a tabomon megnyitottam és amint ráböktem a gépre kérte a bejelentkezési adatokat.
Vagyis a KODI-ban is meg kell adni.
------------------
Az SMB1-et nem kapcsolom vissza - ebben az esetben nem is kell. -
Beni2360
félisten
nemes egyszerűséggel átlépi a Hálózati hely hozzáadása taglalását - Hát akkor a Yt oldalamon erre a hiányra is találsz megoldást. Ha ezt megcsinálod akkor innen elérhető a hálózati SMB-d és ezek után a hálózati fül alatt is megjelenik az elérés. Sajnos többszőr elő fordúl, hogy ezek után sem látni ott de a mappák közt ott van az elérés.
Nem tudom mit akarsz elérni de a win 10 letiltotta az SMB1-t és azt vissza kell kapcsolni ha a NAS-d csak ezt tudja. Remélem tudtam segíteni. -
Beni2360
félisten
válasz
Devilfox #4356 üzenetére
Szia!
Először is a win-ben engedélyezni kell a megosztást ezt a win 10-ben már egy kissé nehezebb mert az otthon szolgáltatás megszűnt. De itt egy videóm a Win mappa megosztása a hálózaton. Aztán a hálózat tallózásáról.
Még sok egyéb bemutató videók vannak fent tőlem, iratkozzál fel és böngésszél.
Zi: Van itt egy fórum ami egyebek közt evvel a boxxal is foglalkozik és főképpen egy spéci lejátszó szoftverről a CoreElec (CE) ami a kadenciahelyes lejátszást biztosítja mivel az Android nem éppen ebben a legjobb.
Olvass ÖF-t -
-
Beni2360
félisten
Te új elérést kérdezted, menü gomd kapcsolat törlése majd kérdi, hogy az adatokat is törölni akarod? Ott NEM gomb. Majd mediatar tisztítás, hogy ne legyen duplán benne. Ott abban a mappaban lévőket törlés. Majd jöhet az újra hozzáadás.
Ha félsz a torlestol akkor szakíts meg a kapcsolatot a HDD-vel.
A beallitasokban engedélyezni kell a törlési opciót. -
Beni2360
félisten
válasz
wingman83 #4324 üzenetére
Na megtaláltam a 11 napja megosztott win hálózatról amit keretem.
Az első mód ami nálam van.
3 mód a vendégfiók engedélyezéséhez -
Beni2360
félisten
válasz
wingman83 #4324 üzenetére
Hálózati fájok megosztása vendég fiokkal megvan? Video
Aztán a kodiban eg kell adni ahhoz a kapcsolathoz a sz.gép ip címe alatt a vendég nevét is jelszavát.
A KODI falj kezelőjében kell először a kapcsolatot létrehozni a sz.géppel aztán már csak a mappák hozzáadásánál a gép ip címét kiválasztva lehet hozzá adni a média tárhoz. Remélem megoldódik.
Ha még valami nem ok keress privátban. -
Beni2360
félisten
válasz
zapco1269 #4321 üzenetére
Nm.
Én kb 2 hónapja egy ZIDOO Z1000 Pro csíptem megy 50% áron. Elárazták az Emagon. A drágább UHD3000 csak zenében jobb mint ez. Szinte hetente vannak apróbb javítások éppen ma kaptam linket kettőt is és folyik a fordítás nagy üzembe, küldöm a rossz fordítások hibát és korrigálja egy kedves fórumtársunk aki a kinti csapatba jelentkezett besegíteni. A NEO X meg túl árazott szvsz. -
Beni2360
félisten
válasz
zapco1269 #4319 üzenetére
Írtam, hogy a másik topikban mindenre kapsz választ szinte az egész a CoreElec-rol szól. A DV lejátszásához mélyen a zsebbe kell nyúlni. Kb 85 e Ft
A CE is lejátsza csak HDR-ben. Vannak még kompromisszumok de az már a másik topik temalya. Van aki csak CE-t használ és DV-nel a TV.
Ui: A CE egy spéci Linux alapú Kodi rendszer és DV-hez meg liszensz kell. -
Beni2360
félisten
válasz
Bazs1981 #4311 üzenetére
Pedig leirtam. Egy szolgáltatás egy illetőnek. Csak beépítet kijelzovel eszközön használható ez benne is van a szerződésekben. Ha laptopról ki akarod küldeni vagy HDMI kábellel küldeni nem fogja engedni. Te azért fizettél, hogy bejelentett helyen kapd a szolgáltatás és nem a ismerősödnel, rokonodnal, stb. Telo, táp, lapi már nem tv élmény.
-
Beni2360
félisten
Akkor valami mégis kell a NAS-ra a közös média rögzítés véget. Csak simán a kodi kevés. De végül megjottek a megoldások.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
partymaci #4281 üzenetére
Nálam win 10 frissítése okozott gondot kikapcsolta a visszakapcsolt samba 1.0v-t. Én nálam nem épült fel a hálózat. Nem értem el a nas-t hálózat szinte semmit nem látott. Aztán rendbe jött majd későbbi indításnál ismételten nem volt , megnézve be volt kapcsolva de nem ment. kikapcs és vissza majd jó lett.
Boxról nincs kapcsolatom beállítva a win felé, de ott is változott de már régebben az elérési ceremónia.
Viszont a 18-s KODI nem ajánlott 19-re frissíteni, hanem tiszta telepítés a jó megoldás. -
Beni2360
félisten
válasz
Flash82 #4277 üzenetére
Gondoltam, hogy van rajta KODI fork és azért ezek nagyjából a lejátszóhoz vannak igazítva. Igazából az Android rendszer nem jeleskedik ebben a kategóriában a jó kép visszaadással. Telepíts fel egy újabb 19-s KODIT aztán majd meglátod, sok reményt ne támasszál alája.
Egy beállítás képe. A legfelső sort ne keresd nálad. -
Beni2360
félisten
válasz
Flash82 #4271 üzenetére
Gyakorlatilag ez a topik Amlogic S905, S912 processzoros foglalkozik 99% vele.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Egy kis segítség a Szöveg bevitele KODI-ba
A boxban a kurzort a megfelelő sorba kell kattintani. -
Beni2360
félisten
válasz
herdsman12 #4245 üzenetére
Na felmentem és amit tudtam vissza állítottam de maradt pár db aminél nem engedi.
-
Beni2360
félisten
válasz
herdsman12 #4245 üzenetére
Az a Yt sara, elkezdte korhatarossá tenni 3 x írtak én vissza írtam de csak olvasaam el a szabályzatot. Rájöttem, hogy sz.gép sorolja a képek alapján. Ha bejelentkezel az oldaladra simán nézhető. Elkezdtem vissza állítani de rám formedtek. Amit ők állítanak át A hoz nem is ferek hozzá ilyen szempontból. A mostani feltőltésrknnél már feltőltésnél ellenőrzi, legalább is nálam. Egy két biríton volt nagyobb dekoltázs azt tiltotta le.
-
Beni2360
félisten
Az ajánlott média boxokat és a CE rendszert itt találod a topikját: Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
Beni2360
félisten
válasz
castiels #4211 üzenetére
Ha tv-n mind a 3 RCA kép és hang bemenet akkor már elviekben létrehozható a kapcsolat.
Az 1 képen levő nem jó mert AV-ből HDMi az útvonal. Látni is a képen a kimenetnél a HDMI szerepel.
Itt keresgéljél HDMI to AV, Azért a videó jelre kicsit komolyabb vastagabb kábelt kellene venni mert nem várhatsz el még így sem komoly képminőséget. VHS -SD
Amit linkeltél inkább sztereó kábel. Van itthon nekem egy doboz ilyen kábelrengetegem a 15 évvel ezelőtti időszakomból. De van még másik lehetőség is. -
Beni2360
félisten
válasz
castiels #4207 üzenetére
Szia!
Az utolsó hozzászólás alatt vagy jobbra fent találsz egy gombot Hozzászólok, ha új kérdést teszel felazon keresztül kell.
A HDMI digitális a Scart meg analóg kapcsolat.
Még ott a kérdés, hogy tud-e a TV ezen a Scar kapcsolaton képet és hangot fogadni ha találsz is átalakítót hozzá. Eléggé két rendszert szeretnél össze dugni és nem biztos, hogy rendesen működni fog. Ugye sok minden függ a TV mire képes-felbontás ,stb.
Azok az RCA bemenet meg hang nélkülna meg a minőség
Szerintem kellene egy HDM-s bemenetes
TV-t szerbuválni már 2021-ben. -
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #4205 üzenetére
Nem teljesen értettem miért ide írtad nem szemrehányásnak szántam. Inkább a Zyxel NSA325 v2 topikba kellene fel tenned a gondodat mivel eleve a program nem települ a nassodra. Én abban sajnos nem tudok segíteni az ott kérd aztán ha fent van és nem megy keressél meg priviben. De mint látom már ott vagy. Én is ott kértem régebben segítséget de akkor nem jött össze a dolog és most a napokban ismételten nekifeküdtem kaptam is segítséget de nem ment de addig próbálkoztam amig rá nem jöttem a nyitjára.
Ui: A weboldalon ahol telepíteni akarod az NFS-t próbáld meg a csomagot frissítetni. Csomag frissítési gombnál. -
Beni2360
félisten
válasz
ilovedigweed #4203 üzenetére
Ezt nem ide szántad ugye?
-
Beni2360
félisten
Várd ki a végét amikor megint felém járnak.
Sokat visszaraktam amit én tettem be azt tudom amit ők azt nem tudom vissza rakni.
Mivel 3x írtam mi a kifogás? csak a szokott sablon szöveg jött, vagyis gép elemzi nem személyesen és elég egy "olyan boritókép" és máris jelez a rendszer. -
Beni2360
félisten
válasz
kisgyerek85 #4193 üzenetére
Na megcsináltam a videót remélem ez már jó lesz útmutatónak. A TR GUI-ból meg a létrehozott mappába F6-tal kell áthelyezni a videókat Nálam így néz ki.
/i-data/de27da63/nfs/NFS_videok -
Beni2360
félisten
válasz
kisgyerek85 #4193 üzenetére
De a sambának működni kell. Az a legegyszerűbb megosztás.
1: Minden megosztást törölni kell persze tartalom nélkül.
2: Újra indítás a boxnak.
3: A fájlkezelőben hozzá adod a NAS elérhetőségét kiinduló alapnak. Ez meg fog jelenni majd a videók hozzáadásánál és nem kell beirkálni.
4: invalid argument keresd a megoldást.
---------------------------------------
5. Az NFS megosztásra meg Du ha jól leszek, mivel megyek c-19 oltásra fél3-ra a Péterfybe csinálok egy videót. De az már biztos, hogy a torrentben szereplő fájlokat F6-tal kell majd áthelyezni, hogy seedbe maradj és a letöltéseket ebbe az új mappákba kell irányítani, ha nem tudod létrehozni a leírásban szereplő szimbolikus linket.
Itt a NAS topokjában 8795Beni2360 utána olvashatsz addig, a videómak a vége nem jó azt fogom másikkal a megoldással korrigálni.
Ott egy fórumtárs (8740Ano)leírta miképpen csinálta meg pont akkor. Érdekes nekem az (md0) meghajtónak másik nevet adott. (/i-data/de27da63/nfs/NFS_videok)
Egyáltalán fent van a csomagban vagy telepítve a NAS-ra az NFS ?
Most a megosztások így néznek ki. -
Beni2360
félisten
válasz
kisgyerek85 #4191 üzenetére
Szia!
Az NTFS-sel én is sokat szívtam de nagy nehezen összejött. Nem írtad mire frissült a KODI-d de gondolom Mátrixra. Nekem van fent a laptopon egy KODI és most behívtam és látom, hogy frissül a Mátrixra és dolgozik az addonokon. Mivel én az összes videómat átraktam egy NTFS megosztásba minden régi megosztást töröltem és kerestem egy vegyes filmek mappát amit samban hagytam. Na azt simán be tudtam rögzíteni és mindent lát. Én már régóta nem a win samba alatt tallózok hanem
ip cím szerint és most is ugyan úgy működött mint a 18 kodival. Nekem is SAMBA 1 a NAS-m.
Itt egy videóm erről ha netán nem tudnád. -
Beni2360
félisten
Azt már kitárgyaltuk, hogy olyan formában jelenik meg amilyen formában fel van töltve a szolgáltatói oldalra.
A sorozat részek jól vannak elnevezve és a leírás angol akkor nem fog magyarul megjelenni. Most néztem olyan sorit ahol 1.1, 1.2, 1.3 stb volt az elnevezés és természetesen semmi leírás nem jelent meg. Van, hogy a fő oldalt magyarul is feltöltötték de az részeket angol tartalommal másolták át.
Hát filmeknél is van pedig ott már igazán könnyű lenne a tartalmat magyarra kicserélni. -
Beni2360
félisten
Általában ebből táplálkozik ami itt fent azt tudja adni.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Az az LG TV mennyi idős és mire van állítva a képarány?
Levágás nélkülit kell választani. És akkor nem kell kalibrálni semmit a boxon. Nálam a feliratok az alsó fekete sávba vannak állítva. És ha jól emlékszem menet közbeni beállításnál van egy olyan opció, hogy beállítás alapért. minden médiához. Azt megnyomod és akkor mindig az a beállítás marad. -
Beni2360
félisten
válasz
walter70 #4041 üzenetére
Volt már ilyen nálam is de inkább win alól és utána kérte a jelszót a NAS belépésre.
Nem frissült a CE?
Van amikor el állítódig a frissítésnél.
SMB1-3ig engedélyezve van?
Nem tudom de semmi köze a CE alatt a laptoponi beállításokhoz.
Én így állítottam be a CE alatt a NAS elérését.
Nem árt ilyenkor (NAS) mindent újból indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest