Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
a többi fejlesztő csak(!) androidra fejleszti az appját, sokszor fizetős pro változattal. jobban ráér "tákolni", az OS limitációit megkerülni... a kodi ezer eszközre létezik, halál lenne mindenféle gányt készülékspecifikusan követni, megoldani. csinálnak egy általános alkalmazást, ha a fw szabványos, akkor megy is rajta gond nélkül.
ha a juzerek 80%-nak megfelel, hogy csonka funkcionalitást kap, hajrá
(apámnak is azt vettem, bele is őszültem, mire fixáltam a jogosultságokat a kodinak megfelelőre... ez van, ez ezzel jár, de nem fogok a kodisokra köpködni az MXIII gyártója helyett)egyébként sokszor nem is a fw a hibás - hanem a google: 6.0 előtti android sok dologra alkalmatlan, ha médiaeszközön használnád... de persze a fw fejlesztő ügyeskedik, hogy mégis legyen pl hd hang, aztán emiatt meg más rohad be...

én most teszek egy próbát az amazon fire tv stick-jével... hátha. tudom, hogy ennek is bőven vannak limitációi, de a fw támogatás legalább adott (és persze az ebből adódó korlátozások is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(apámnak is azt vettem, bele is őszültem, mire fixáltam a jogosultságokat a kodinak megfelelőre... ez van, ez ezzel jár, de nem fogok a kodisokra köpködni az MXIII gyártója helyett)
)