Új hozzászólás Aktív témák
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Kodival történő lejátszásra mi a legjobb szerintetek: Egy Google Chromecast + Google TV (GA01919) vagy egy Fire TV Cube 2nd generaton? -
-
Suineg
senior tag
TMDB lehet, hogy most nem működik? Nem tudok róla frissíteni/letölteni adatokat.
-
Suineg
senior tag
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Sorozat DVD.iso-t szeretnék szkenneltetni Kodiban. A DVDken össze-vissza vannak az epizódok, ezeket így adták ki sajnos. Egy DVD-n 4 epizód, összesen 2x6 dvd iso fájlként.
Gondolom nincs semmi mód, hogy epidózonként szépen legyenek ezek is beszkennelve, mint a különálló mkv, avi vagy más formátumok -
Suineg
senior tag
válasz
junkpod #2682 üzenetére
Nekem a Nasban 2 wincsi van.
Az egyiken lévő mappát felvittem a Kodiban a Filmek menüponthoz. Itt szépen meg is jeleníti ezeket a videókat.
Eljutottam oda, hogy a másik wincseszterre is kerültek videó fájlok amiket szeretnék szintén a FILMEK menü alatt látni a Kodiban. Mit kellene csinálnom? -
Suineg
senior tag
Kodiban miképp tudtok külön menüt létrehozni pl. A nason tárolt családi videóknak, pl. Aeon MQ6 témában? ( vagy másmilyen témában)
-
Suineg
senior tag
A KODI (fork) -ban a fork mit takar?
-
Suineg
senior tag
Milyenek a hangbemenetek a hangfalszetten (ami ugye eleve erősítős gondolom)?
Ha csak analóg bemenete van akkor kell egy digital/analóg átalakító, ebay-ről kb.:10eFt. -
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Van nekem egy RX3288 Rockchipes androidos boxom, amin a Rockchip-re optimalizált Kodi fut.
Ebben a Kodiban van pl. a Back Row skin. ebben alapból van egy videoklipek mappa a főmenüből elérhető, viszont jelenleg tök üres. Hogyan tudnék ide videofájlokat vagy könyvtárakat (magyarul videoklipeket) tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged