- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
junkpod #1286 üzenetére
Értem. Szóval egy kicsit lesre futottam. Mind1 végül is a 15.2 jól megy, a frissítés értesítést kikapcsoltam, tehát nem is majrézik érte. Amúgy Rockchip-es HW jobb választás lett volna támogatás szempontjából?
Bár amit az MXIII "féle" lejátszókba tesznek rendszerchipeket még jelenleg az Amlogic S812 a legerősebb (megfizethető áron persze). Ezért esett erre a választásom. A KODI támogatottságról nem tudtam. De nem is értem mert a neten még ezer és millió van ezekből a készülékekből (ÚJAK!), miért nem kap támogatást?!?
Amúgy persze, nálam a factory reset az első mindig, majd kapott pár alapvető alkalmazást, ami meg nem kellett az törlés, TOP TV launcher és kész is. Tehát minden jól működik jelenleg. Csak ez volt furcsa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest