- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Kodi esetén az bug vagy feature hogy ha háttérbe kerül a program akkor egyszer csak " életre " kel? 😁
Gondolok itt arra hogy épp megy a videó és ha hirtelen háttérbe rakom akkor megáll a hang is háttérben, aztán viszont egyszer gondol egyet és megszólal..
Párszor hozta már rám a frászt.
Van erre valami beállítás kodin belül? -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Adott egy Android tablet ( Lenovo p11 gen 2 ) hozzá van " kötve " egy bluetooth billentyűzet és egér, mivel ugye android esetén máig nincs megoldva hogy egy szövegbeviteli mező esetén alapból müködjön a másolás / beillesztés, így kapóra jöhetne a ctrl-c és crtl-v billentyűzet parancs, ami egyébként Kodin kivül mindenhol jó.Most vagy én állítottam el valamit benne, vagy igazából nem tudom, mert korábban mint ha meg ment volna a dolog.
Verzió: 21.1Érintő képernyős felületen tényleg nics megoldva a szöveg máwsolás és beillesztés, vagy csak én vagyok béna?
-
aprokaroka87
nagyúr
Hmm... vannak furcsaságok.
Adott egy Realme 6 telefon ( Mediatek helio g90t ) és egy Redmi note 7 ( Qualcomm sd660 )HBO MAX kodiban mindkét telefonon viszi a h265 verziót, míg a Netflix plugin csak Redmi Note 7-en viszi a h265 verziót, Realme 6 esetén csak vp9 és h264.
Kicsit szét néztem a két telefon kodek rendszere között.
Redmi note 7 esetén az alábbi dolog van, ami a Realme 6 esetén viszont nincs.Természetesen azt nem tudom hogy az app mennyire ír valós dolgokat.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv kodi-ban van arra lehetőség, hogy egy adott videó tartalom-hoz kicsit részletesebben írja ki hogy milyen kodeket, azon belül profilt..stb használ.
Valami kiegészítő... stb.
Androidos telefon.
Mert én sehol nem találtam rá opciót, csak annyit ír ki hogy h265 vagy h264.HBO max plugin-hoz kellene, abban sem látok rá opciót.
Vannak furcsaságok, mert bizonyos 1920x1080-as tartalmakat nem játszik le. -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Arra van megoldás hogy Kodi-ban a telefon billentyüzetét használjam, iráskor?A Kodi beépitett megoldásán gyakori a félrenyomásom.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Kodit felraktam a telefonomra
viszont az 1080p youtube video akadozik,720p h265 video szinténA Hardwer elbírja,hisz ezeket a gyári lejátszó is elviszi
Mediatek 6580 van a telefonomban
Mx player ezeket SW decodolással is játsza.
Érdekes hogy pl a Vlc for Android is hasonló problémákkal küzd.
Esetleg kellene valami külön Codec csomag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest