Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thboxx

aktív tag

válasz junkpod #1286 üzenetére

Értem. Szóval egy kicsit lesre futottam. Mind1 végül is a 15.2 jól megy, a frissítés értesítést kikapcsoltam, tehát nem is majrézik érte. Amúgy Rockchip-es HW jobb választás lett volna támogatás szempontjából?
    Bár amit az MXIII "féle" lejátszókba tesznek rendszerchipeket még jelenleg az Amlogic S812 a legerősebb (megfizethető áron persze). Ezért esett erre a választásom. A KODI támogatottságról nem tudtam. De nem is értem mert a neten még ezer és millió van ezekből a készülékekből (ÚJAK!), miért nem kap támogatást?!?
    Amúgy persze, nálam a factory reset az első mindig, majd kapott pár alapvető alkalmazást, ami meg nem kellett az törlés, TOP TV launcher és kész is. Tehát minden jól működik jelenleg. Csak ez volt furcsa...

• thboxx

aktív tag

Sziasztok!

Vettem egy MXIII-G médialejátszót (méd in csájna). Android 5.1 frissített rommal, előtelepített 16.0 KODI-val.
    Utóbb említett alany filmindításkor kifagyott. Annyira hogy újrabootolt a rendszer... Feltettem a 16.1 Jarvis-t.
    Semmit sem javult. 17.0 Aplha-val annyi ment, hogy a film elindult, de amikor beléptem az audio beállításokba, szintén kifagyott. Már ott jártam hogy új eszközömet megjavítom egy nagyobb méretű kalapáccsal, mikor kerestem a neten egy archiv 15.2-es KODI-t és feltettem azt. Láss csodát, ezzel minden működik tökéletesen...
    Kérdés: Mi lehet a baj a "továbbfejlesztett, hibáktól mentesebb, újabb, jobb" KODI-kkal (nem konkrétan a 17.0 Alpha-ra gondolok)?
    Már csk azért, mert kicsit bosszantó, hogy nem mennek rajta...

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák