- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
stryker.hu #2953 üzenetére
Na beléptem, elvileg ugye aztmondtad ez a Reset ideje.
Nekem 0/3 Weekly Flashpointom van még mindig!
(Preferred vagyok, de ez nem számít.. akkor ez most mi?!)Érdekes, két karakterem van.
Az Assassinomon resetelt 3/3-ra. Mind a két karakteren 3/3 volt mikor kezdtem, illetve 32-es szinten volt az Assassin amikor megcsináltam a Sorcerer, ott is megkaptam a 3/3-at, de a Sorcereren nem resetel. Ez mi? -
Dictator^
veterán
válasz
stryker.hu #2953 üzenetére
Közeli ismerös, most kezdte kb 1 hete.
Olvasni-írni tud.
Letoltam vele a 3/3 FP-t, mindengyik bosslootot Ő vitte (Én már dobni se tudtam mert feljött, hogy subscribeoljak), hétfőn kérdeztem, hogy akkor 0/3 van -e írva neki oda, aztmondta nem, 3/3 at ír és PVP-re meg 5/5öt.
2 Warzonet nyomtam vele Vasárnap.Azért megnéztem dec 13. körül kezdte, tehát az előző reset nem lehet..
-
Dictator^
veterán
válasz
stryker.hu #2951 üzenetére
Ismerösömmel letoltuk preferredként a heti 3 fp-t vasárnap és hétfő reggelre, neki megint 3/3 volt.. hogy?
Nem vett semmit.. -
spanyoll
addikt
válasz
stryker.hu #2939 üzenetére
Mondjuk az olyan kósza csoportokat agyonütném azért akik random megtámadnak random embereket random helyeken természetesen csoportosan, miközben csak végigrohannál a dailyn pl. Barátomékat halálba irritálták amikor csináltak volna egy q-t, mindenki bejutott valahogy az instanceba, de egyik társuk kint maradt, egy horda (8+ember) meg kint öldökölte azt az egyet...
-
spanyoll
addikt
válasz
stryker.hu #2935 üzenetére
Háháháhá buli
Jaj de várom már, hogy újra visszatérjek (talán jövő hét?). Jó öreg pvpk
-
RockHaRD
addikt
válasz
stryker.hu #2915 üzenetére
ezzel nem lettem sokkal okosabb
-
br.rak
őstag
válasz
stryker.hu #2891 üzenetére
a linket most nem lelem, de arról volt szó, hogy már talán nem is gyártanak gamecardokat és ha kifogynak a készletek, akkor annyi.. (ha meglelem a linket majd beteszem)
Br
-
Viper26
nagyúr
válasz
stryker.hu #2881 üzenetére
Van egy ilyen karakterem 20-as szinten, majd folytatni kéne.
-
spanyoll
addikt
válasz
stryker.hu #2809 üzenetére
Biztos én vagyok a paraszt, de egyszerűbb hárommal élni, főleg a végén, amikor kimaxoltad mind a három crew skillt és ne adj Isten keresnél is belőle
-
Expendable
aktív tag
válasz
stryker.hu #2435 üzenetére
Én csak kipróbáltam ezt a játékot a 7 napossal, de nekem nagyon illuzóromboló volt az egész. Mármint az, hogy ezek a tehénpásztor (cowboy) kinézetű valamik alázzák a jediket, sitheket.
Tudom-tudom balace, meg milyen lenne ha csak fénykarddal lehetne hadonászni, de akkor is.
Szóval nekem ez illúzióromboló volt. Mondjuk azért majd f2p-be megnézem újra -
Healbacsi
őstag
válasz
stryker.hu #2373 üzenetére
Par commentel ezelott:
Szépen kib@szott a játék, error code 9000.Így tovább... Eddig nem volt ilyen...
Erre a nyers valasz:
Ezt most velünk feltétlen meg kellett osztani, köszönjük.
Azaz a jatekos tarsunkkal megesett egy cliens hiba, ami nem visszatero, valoszinu egyszeri eset (azaz egyeni szoc problema). Mivel nem volt kerdes igy valasz sem volt.
A forumban altalaban vagy kerdez vki vmit, vagy olyan infot mond, ami vkinek vmi ujat mutat. A te videodban semmi ujat nem lathatunk, mivel minden 2. vagy 3. voidstar igy zajlik. Ezt nevezhetjuk rushnak, vagy nevezhetjuk vedekezesi hibanak is, amit a tamadok kihasznalnak. Ismetlem, ez minden napos eset.
Igy utolag nekem is a fent emlitett nyers valaszt kellett volna irnom, es akkor nem vetted volna szemelyes sertesnek azt, hogy rakerdezek a video celjara (marmint, hogy ezt mindenkepp meg kellett osztanod velunk, mert ilyet mashol nem latni.)
Nem megyek bele miert kell egy karaktert nerfelni, mert 5 evig is vitatkozhatunk rajta, akkor se jutunk a vegere, a jovobeli patchek majd igazolni fognak (vagy nem).
Mivel nem latok kerdest amire valaszolnom kellene, igy valasz sincs (bocsi az kozhely ismetlesert).
-
Healbacsi
őstag
válasz
stryker.hu #2368 üzenetére
"Hat szerintem egeszen igy van.. 25+os scoundrel 2k folott critel miutan kijott stealthbol. Egy sorci pl 50-en tol ekkorat egy spellel 100+ ilvl mellett."
Ebben semmi warzone sincs.
A stun alatti kill csak extra megjegyzes, mivel ezert jott a nerf, es meg jon meg tobb is.Nem nagyon erdekes hogyan valogattad ossze a geart es a skillt, mivel lathatod, hogy ezekkel a statkkal irrealias imba a class. Ezert irtam, hogy noskill, illetve, hogy op, ezert is nerfelt rajta a bioware, es meg fog nerfelni.
Nincs semmi gond a sorcival, nem sirtam, csak megjegyeztem, hogy a classod 25-os szinten kepes akkora sebzest osztani 1 skillel mint egy masik lvl 50-en.
A megjegyzesem tovabbra is fent all, a video ertelmet most sem latom. Semmi gond ha vki videozik ha van vmi mondandoja. De ez kulon kiposztolni tok felesleges dolognak tartom. Jo oke megneztuk beszeltunk rola, de most mar hanyagoljuk, mert nem erted mierol probalnek beszelni.
-
Healbacsi
őstag
válasz
stryker.hu #2364 üzenetére
Szintezes kozben ut 2k folott, nem warzone-ban (azaz felhuzott ertekek nelkul, ha neked nem, akkor szarok a cuccaid).
A sorcik azert villamolnak, mert "varazslok", az a dolguk, hogy azt toljak, a kardozast majd toljak a warriorok.
A videobol jol latszik, hogy az ellenfel a tavolban potyog ki a repop helyrol, es szepen sorban elhalnak, mire odaersz rendre 1 darab marad, mert a tobbit mar lelottek.
Ezzel nincs is semmi baj.
De meg mindig nem vagom mit szerettel volna megmutatni. Gondolok arra, hogy fordulatos volt a warzone, hatalmas kriteket utottel es emiatt latvanyos, az ellenfelbol valaki nagy szamarsagot csinal (pl labdaval tuzbe gyalogolt), es meg sorolhatnam.Osszevaghatnal jo nehany warzone-bol egy "hentelo sorozatot", sok crittel pl, ala valami zene, es maris egy elvezheto videot kapunk, amit akar tobbszor is visszanez az ember.
Jo oke ertem megmutatod milyen belulrol a karakter, de erre meg nem sok minden latszik, mert ellenfellel szokoevente talalkozol.Mind1, irasomat hagyd figyelmen kivul, csak gondoltam szerettel volna mondani, uzenni, mutatni vmi a videoval.
-
Telda
addikt
válasz
stryker.hu #2364 üzenetére
Elvileg a Trooper ennek a tükör klassza, de azzal lövök 4 Gran Round-ot és már elfogyott az ammo.
-
Healbacsi
őstag
válasz
stryker.hu #2361 üzenetére
Hat szerintem egeszen igy van.. 25+os scoundrel 2k folott critel miutan kijott stealthbol. Egy sorci pl 50-en tol ekkorat egy spellel 100+ ilvl mellett. Nem csephadaro, de vicc, hogy stun alatt kinyir egy embert, ha a masiknak epp cd-n van a cc-bol szabadulo spellje. Az se veletlen, hogy a sith megfelelojevel egyetemben a legutobbi nagyobb patchben durva nerfet kapott, es meg fog.
Masreszrol azert latszik, hogy az ellenfelbol kb 4 max 5 ember ha harcol, a tobbiek van nincsenek bent, vagy leechelnek. Mire a karaktered odaert a forgatagba, a tobbiek mar reg szetlottek oket, es szamodra mar csak 1-1 ember jutott, amit rendre stun alatt le is oltel.
Itt most nem jatektudasodrol van szo, hanem arrol, hogy igazabol nem tudom mit szerettel volna megmutatni vele. Azt, hogy op azt latjuk, de ezen kivul mi mas lenne a video miertje. -
Viper26
nagyúr
válasz
stryker.hu #2361 üzenetére
Linket ne így rakd már ide légyszi,így csináld a jövőben, köszi.
-
Healbacsi
őstag
válasz
stryker.hu #2354 üzenetére
Nem bantaskent, de ezen a videon mit kellene nezni? Egy no skill class hentelese lathato fele akkora csapat ellen healer nelkul. Kihagytam volna vmit?
-
Telda
addikt
válasz
stryker.hu #2356 üzenetére
Biztos kezdőn itták a vizet.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Csak nálam nincs hang a videóban?
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Jesszusom... Ellenséges csapat nagyon nem értett a dologhoz.
-
dilipok
veterán
válasz
stryker.hu #1239 üzenetére
engem erdekel, mihelyst be tudok lepni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest