- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Á, 50-ig persze, hogy jól érzed magad,simán lehet játszani kotor 3ként egymagadban,nagyon élvezetes.
Viszont 50-en természetesen már szinte mindenhez csapat kell,és abban csúfosan bukott nálam.Guilden belül sokan megelőztek a maximum szinttel,ők már összehozták a maguk kis privát bandáját amivel jártak hard mode flashpointozni,a többiek meg 30-40es szinten.
Marad az lfg,csakhogy hopp, egy nagy szar az egész és szinte senki sem használja, marad a flottánál ücsörgés és a 'manuális' csapatkeresés akár órákon át, nade közben meg kellene csinálni a napi küldetéseket is.
2-3 nap ücsörgés után nálam ez kinyírta a játékot,rendben van,hogy nincs cross-server,de legalább a szerveren belül kellett volna egy normális rendszer. -
Drenadar
veterán
értem mit mondasz, van ami logikusan is hangzik. de továbbra is maradjon a lézer kerülése
és ha jólemlékszem a filmekben fénykardnak mondják, de nem mernék rá mérget venni. jah lehet a szablyát senki se ismeri
de nem tervezek veszekedni se privátot indítani. nem kell reagálni erre a gondolatmenetre.
-
-
Jander
senior tag
Alapvetően nincs grind. Minden küldetés cutscene-elt, és valami sztorija van. Sosincs olyan, hogy menj ölj meg 25 akármit. De ha csinálod a küldetést, akkor előjön egy bonus, ami pont ez: ölj meg 25 akármit, de ez opcionális, és ha megcsinálod elég sok extra xp-t ad. Általában meg is csinálod, mire a küldetés végére érsz, észre sem veszed. Én speciel nagyon ritkán éreztem úgy, hogy grindelek (2 db 30-as körüli karakterem van 29/32).
Balance-on még fognak dolgozni sokat, de a pvp szerintem baromi élvezetes így is (bár én pve szerveren vagyok sokat warzone-ozom). PvE-re meg mindegy, mert kell általában mindegyik class a flashpointokba illetve a 4-es heroic questekhez (tank, healer, dps).
-
kexksz
addikt
"2 nap alatt fellehet huzni maxra a karit"
Ha minden párbeszédet skippelsz és megállás nélkül játszol akkor ~2.5-3 nap játékóra. Nekem eddig 5.5 nap játékóra van benne, de szinte minden párbeszédet végignézek és nem sietek sehova sem, így vagyok 48-as."sok a bug benne"
Ez sajnos igaz, tele van buggal, van grafikai meg egyéb is."páran a grafikával se elégedettek"
Grafikával semmi gond, MMOhoz képest tökéletes."Az end content van annyira jó, hogy élvezet játszani még 50 után is?"
Kezdésnek van 3 lvl 50es insta és 2 raid, továbbá még kb 10 insta hard/nightmare fokozaton, januárban jön az újabb content.Remélem sikerült úgy válaszolnom, hogy tudd mérlegelni a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest