Új hozzászólás Aktív témák
-
-
br.rak
őstag
válasz Dictator^ #3745 üzenetére
Nem, ha sosem voltál sub (és nem vettem meg a kieget mikor még külön árulták) akkor nem tudsz lvl55ig fejlődni és az 55-ös új tartalmak (Makeb/oricon, stb) sem érhető el. Amúgy folyamatosan faragták a F2P/pref korlátozásokat, de hogy ingyenessé tegyék a kiegészítőt -záros határidőn belül- nem túl valószínű (bár az új űr PvP-t a preferedek már megkapták és a F2P-k is meg fogják pár héten belül)
Br
-
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3421 üzenetére
Nem, de mittudomén, csak kérdeztem
Amúgy úgy hallottam, hogy annyi xp bónusz %ot kapsz 2.0ban amennyi karaktered van egy guildben
Amellett meg PTS-en van még csak kint.
Meg fel kell készülni a 2.0-ra ám. Kell a sok comm, régi cuccokat utolsó pillben reverselni és eladni, vagy ilyenek, amint kijön gyorsan venni "szintezős" geart, abban a pillanatban, hogy kint van a top cuccaid amiket tudsz augmentelni és van rá igény GTM-en vagy simán csak neked max tempóban reverselni, aztán amint megvan az új schematic, onnantól farmolni az új cuccost, aztán horror áron árulni.
Emellett nem árt felhúzni a companionokat maxra, hogy jobbak és gyorsabbak legyenek, altokon is kimaxolni a crew skilleket, stb stb"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3413 üzenetére
Passz, node komolyan. 50en már kell a sub, 55re éréshez is akkor ...
@x_o_n: Mit vársz? Endgame cuccok a 27esek, a 26os is jó volt még anno, mennyiért dobálják, aprópénzért? Teszem hozzá a 2-400K nem annyira sok pénz ilyenért (26osokról van szó gondolom), főleg, hogy hullik lootként bőven ilyen.
mod: Amúgy szopó, hogy megy a kukába a gear, de most komolyan: új content, lehet megint szintezni, lehet új geart szerezni, új opsok, FP-k, minden... Kit érdekel a gear, ki lehet szedni gyorsan viszonylag
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
-
x_o_n
veterán
válasz Dictator^ #3388 üzenetére
ez láma dolog lesz,de hova kell majd és mit beirnom?
mármint hogy megleljek magyar szervert..
illetve már vihető a karakter máshova?
ohh most esik le szóval vannak magyarok és a chat valahogy átirható hogy a magyarokat lássam?
azt hittem van csak magyar is.[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3369 üzenetére
Elmondom én neked. Egy full set bound to legacy geart, amivel tudod küldözgetni a dolgokat characterek között ugyi. Azon kívül nádzson pofás új weapon caseket. A bot elmebeteg jól néz ki, a kard is faszás. Plusz a botnak a hiltje még hosszabb is. Ajánlom mindenki figyelmébe
Plusz van pet ... mi még. Kb ennyi jut most eszembe, nézd meg.@x_o_n: Csak emiatt ne erőlködj expertise növeléssel. Ha amúgy nem pvpzel akkor szard le (bár akkor miért vagy pvp szerón? ). Ha kell akkor meg go for it!
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3367 üzenetére
Nem tudom, majd meglesem. Ha a gtm-en van több is, akkor annak az ára reális lehet, bár ugye ott is bőven változnak az árfolyamok. A rohadt life day orb is mehetne már feljebb, adnám el már nagyon, de várok most inkább, tudom, hogy egy fél év és alsó hangon 1M lesz darabja minimum
Amúgy nem tudom írtam-e már, de úgy néz ki mégsem kell világgá mennem guild szempontjából, tervben van egy 2. ops csapat, amibe beférnék szerintem.
Más amúgy: ki hogy áll a repu rangokkal meg pontokkal? Nekem a jövő heti reset után meglesz a champion (már csak 3K kell a caphez a héten), úgyhogy meg tudom venni majd a zseniálisan szép (és nagyobb) botot. Juj de várom már
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3355 üzenetére
Trade barátommal, aki adott kölcsön 800K-t. Baromkodtam, mindig kevesebbet adtam volna, vagy majdnem annyit, tehát sok invite to trade + cancel trade az ő részéről. Aztán gondoltam, hogy adok neki 800.010-et, hogy ő tartozzon nekem, de amikor beírtam volna, akkor átugrott a mutató 200120-ra vagy mennyire. Na mondom wtf. Egyszer csak nézem, eltűnt a millióm, és csak 200K-m van. Barátom nem fogadta el, de nem is tudta, tehát valahol elúszott annyi cash. Most logolok be mindjárt, kíváncsi vagyok, hogy visszaadják-e. Nagyot csalódok, ha nem...
-
x_o_n
veterán
-
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3310 üzenetére
Nem foglalkozom vele igazából, de a 8 megvan állandóan. Guardolni kell valami 15K-s HP-jű akárkit, vagy a healert, spamelni cooldownon a tauntokat, azon kívül meg tenni a dolgod, aztán cső, assassinként így hamar megvan a 8 medál. A 20 még sajna nem lett meg, de a 19 már megvolt 8at kell összeszedni, afölött már fölösleges szenvedni vele.
-
x_o_n
veterán
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3247 üzenetére
Persze, meglehetősen kellemetlen. Mondjuk FP-kben még kisebb lagspikeok elférnek, de pvpben a legkisebb lag is borzasztó lehet, de no ... swtor, megszoksz, vagy megszöksz.
(csendben jegyzem meg, hogy én az utóbbin gondolkozom, ha kijön végre az Elder Scrolls Online akkor jó eséllyel otthagyom a játékot, de még meglátjuk...)"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3190 üzenetére
Egyszer és mégegyszer. Ez a pvp gearem. Mainhand még nem a végleges, azon kívül ez van most. Pve gearem még el sem kezdtem, úgyhogy azt nem mutogatom Mondjuk jobban nézne ki ez is body type 3-on de hát nem akarhatunk mindent egyszerre.
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3180 üzenetére
Semmit, szintezés alatt annyira mindegy, hogy mi van rajtad szerintem. Ami hullik class q-kből meg minden másból az bőven elég. Rakd félre a pénzt, 50en nézz valami pofás shellt magadnak aztán kezd el augmentálgatni. Az úgyis jó sokba kerül (14 piece + aug kitek + 30K az aug slot vétele + augmentek + kivenni egyéb shellekből a cuccokat és akkor nem beszéltünk arról, hogy kéne pvp gear is )
Én legalábbis ezt csinálnám."Super perfundo on the early eve of your day."
-
RockHaRD
addikt
válasz Dictator^ #3175 üzenetére
crew skill, inventory slot, gtn trade slot, lehet azért venni pár dolgot... xp boostokat, hogy gyorsabban legyél 50...
csak böngészd a cartel market item kategóriát gtm-be, és máris találsz jó dolgokat
amúgy megéri vásárolgatni 300-ért a runner cartel packot is... (nekem is mákom volt legutóbb )
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Dictator^ #3164 üzenetére
Az a szerencse hogy ha ügyes vagy akkor 10+ medált így is összeszedsz még nagy szívásoknál is, és így nem kikapsz, hanem csak majdnem nyersz Én is 90%-ban kikapok de a 10+ medál mindig megvan és így jön a valor és a token is. Délelőtt kell játszani hétköznap, tegnap pl 10/10 win -em volt.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3160 üzenetére
Nem igazán értelek, biztos fáradt vagyok.
Miért kéne heal spec nekünk FP-zéshez? Arra van ott egy másik ember, feltéve ha te nem healert játszol.
Amúgy pedig előző MMO-kba én annyira nem folytam bele. Volt egy pár hetes AION korszakom de azt nem igazán játszottam rendesen meg ugyancsak pár hetes Champions Online korszakom, arra szintén ez igaz.
Node lőjjék már vissza a szervereket, csinálnám a dailyket"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3158 üzenetére
Fix pontként ne számíts rám,
annyit nem játszomnem garantálnám...
Amúgy nagyon is számít szintezés közben is. Ahány barmot én már kifogtam. Szegények biztos csak nem értették, hogy mi van, de borzasztó. Akár tankként anno és nem volt heal, mert a healernek lövése sem volt, a dpsek autoattackolgattak, vagy nem volt rendes tank és folyamatosan lerángattam mindent és mindenkit a tankról a csodás healjeimmel. Szépen meg kell tanulni azt a spect amit játszik és kész"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3110 üzenetére
Tisztában vagy vele, hogy mennyi idő kifarmolni az elite full geart amúgy?
Azon kívül nincs válasz, továbbra sincs ilyen, hogy melyik jobb. HA dpselnél akkor a mara jó választás volt, de a többi klassz is tökéletesen jól dpsel..."Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3067 üzenetére
Ezt nem mondanám, mert meg lehet őket ölni, de ha egy igazán jó mara/jug szembe jön vele wzben, és megölöd, akkor le a kalapom előtted. Sok szemét abilityjük van, a legmocskabb amit ha elnyomják akkor konkrétan halhatatlanok kb 4-8mpig (vagy meddig). Biztos te is láttál már olyat, hogy ütötted, megy le a hpja, egyszer csak hopp, minden bevitt sebzés 5, 10, 7 és hasonló dmg. Ő meg akkor nyomja el a durvábbakat, aztán ugrál a fejed fölött, hogy 5K, 5K
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3065 üzenetére
Dehogy nincs. Sokszor csak egy ember guardol bármilyen objectet (turret/pylon/akármi). Márpedig ha csak egy van, akkor induljon a banzáj. De igazából ha kettő van is lehet ilyet játszani, csak akkor már nem árt stim meg medpack meg ilyesmi, kivéve ha mara vagy jug vagy. Mert akkor mint tudjuk hivatalosan is halhatatlan vagy
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3058 üzenetére
Ó ha tudnád, hogy milyen jókat lehet szemétkedni assassinnal. Odafutok, CC, ha elég hülye emberünk akkor elnyomja a stunbreakjét, na akkor megvárom míg a resolve bár letikkel, már megy is rá a stun, addig kap egy slowt, egy damage reductiont, plusz a hibrid spec miatt a damaget az arcába, aztán széthátbadöfködöm (még ha ilyen szó nincs is), plusz max rádobok egy 8mp-es stunszerűséget, ami alatt medpack, hp töltés, ha még mindig él, akkor cooldownok nyomogatása, de ha még így is fingatna, akkor szépen elmegyek stealthbe, kicsit megbúvok, hp töltés gyorsan és vissza az első pontra
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #3031 üzenetére
Jó kérdés, de szerintem a guildban megmarad, feltéve ha vannak mások is a guildben Mert akkor nekik később is hozzáférési lehetőséget kell biztosítani a guildhez. Sőt. Ha a guildban pénzes részébe tárolsz casht, akkor az sem vész el, és nincs meg a cap, mint preferrednél. Persze ettől még ne erre alapozz!
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #2996 üzenetére
Fent már taglaltam a véleményem, nem írom le még egyszer. Havi 4 rongy nem sok szerintem, és majdnem ugyanott tartasz cartel coinnal. A kiegészítőt szintén nem kommentálnám. 50 fölött fizessen aki normálisan akar játszani, a kevesebb mint egy havi előfizu díja pedig nem sok érte szerintem.
(mielőtt jönne a gyanúsítás, nem úszok a pénzben én sem, azért is maradt ki pár hónap...)"Super perfundo on the early eve of your day."
-
RockHaRD
addikt
válasz Dictator^ #2974 üzenetére
ezt a "nincs support"-ot nem értem amúgy...én f2p voltam, amikor telefonon felhívtam őket, és nagyon kedvesen elnavigált a hölgy, és segített a problémámon. Ugyanígy ha felhívod őket te most, és megmondod, hogy ráadásul nem is f2p vagy, hanem preffered (ami sztem nem számít), és elárulod neki a problémádat, akkor meg fogja mondani, h mi lehet a baj.
a lényeg, hogy van support, csak telefonálni kell...
-
bozont
veterán
válasz Dictator^ #2971 üzenetére
Szóval ha valamilyen módon ellopnák az accountomat és törölnék a karaktereimet, akkor cseszhetem az egészet előfizetés nélkül. És még a fórumot sem lehet használni anélkül?
Lehet inkább megveszem a Secret World-öt, most 3e Ft-ért vesztegetik, már ott sincs havidíj, átálltak a kiegészítős rendszerre.mod.: Jah, és nekem is hétfőre már resetelődik minden heti cucc.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz Dictator^ #2924 üzenetére
meglesem mjd, csak gondoltam hátha van valakinek egy jól bevált buildje
amúgy még mindig nem tudom, hogy a slicingból visszahozott Power Tube mire jó? eladni tudom, de pl 250credit kiküldeni a csajszit, hoz belőle 6-ot, amit el tudok adni 30 creditért, szla annyira nem éri meg...
-
PhilBrick
őstag
válasz Dictator^ #2910 üzenetére
A már meglévő itemekre megmarad. Azokat továbbra is tudod használni, de újat már nem.
#2911: Dobozért küld a srácokat, a térképen is vedd észre a hackelhető dolgokat, húzd fel 400-ra. Jó lesz az, hidd el!
Mondjuk ketten együtt már próbálkozhatok valami komolyabb crafting skillel, de kelleni fog hozzá 3 foglalkozás. -
Egonyolc
aktív tag
válasz Dictator^ #2885 üzenetére
nem tudom meddig él még az akció, de ez se rossz ár.
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
PhilBrick
őstag
válasz Dictator^ #2885 üzenetére
Preferreddé válás legolcsóbb és egyszerűbb módja, hogy veszel 5$-ért cartel coint. Mondjuk én már egy nagyobb csomagot választanék, de elég ennyi is.
Ezzel megkapod a 4 skillbart, 6 karaktert és többek között a sprintet is.Szerk: ja, csak kártyával jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
-
bozont
veterán
válasz Dictator^ #2862 üzenetére
Egyelőre még f2p vagyok, de xp szempontjából jó is hogy nem jár több és rested xp sincs. Coruscant 10-16 szintű, én 19es voltam mikor végeztem minden küldetéssel ott. Taris 16-20, míg Nar Shadda 20-24, most végeztem ki Tarist és 23 vagyok. Nem tudom mennyi q lesz Nar-on, de ott is valószínűleg elfejlődöm majd nagyon. Szóval így is túl jól haladok, hát ha még több xp is járna .
mod.: Mondjuk a Birodalom oldalán én sem egyedül játszok, ott csak csapatban megyünk, hárman összesen. Most értünk a végére és 17esek vagyunk, mondjuk az igaz hogy eddig csak 2 FP-t mentünk, a jedivel meg többször is voltam. Lehet ez is számít.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #2858 üzenetére
Hát a merc healereket annyira nem ismerem, megmondom őszintén. Nekem egy huszoniksz szintű operative healerem van. Azok azért jók, mert mindig van healed, ha értelmes a tag. Rád rakja a kis HoTokat (Healing over Time), aztán megy a gyógyítás, ha nagy a tré akkor meg lövöldözi a kis kolto injekciókat, később, egyéb hotokat. A sorcerernek jó az AoE healje. A többit ne ismerem
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #2853 üzenetére
Az egy dolog, hogy be van kapcsolva (az alapból be is lesz mindig, talán a lényegesebbeket ki se tudod nyomni), de ugyanúgy be vannak a különféle attack / stun abilityk. Ami azért rossz, mert ha te kezdesz csúnyán elpicsázódott pozícióba kerülni, akkor sem biztos, hogy az idiótája healel, és nem pedig egy n+1 weak mobot autoattackol.
Amúgy meg mondom. Szintetekkel egyenlő heroic is fingatós lehet, nem kell ezen meglepődni. Sima class meg world q-kra lehet menni 2-4 szinttel magasabbra, de a bossoknál izzadás lesz. Majd nemsoká (pár héten belül) újra előfizetek, akkor majd a lowlvl healeremmel átrángatlak pár hereszorongatóbb részeken titeket, ha igény van rá"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #2851 üzenetére
A healer compok szeretnek mániákusan lövöldözni és stunolgatni amikor neked kilóg a beled. Ha kikapcsolod ezeket (max a stunt hagyd meg), akkor csak healelni fog, feltéve ha nem aggroz be valakit és autoattackolja a támadóját (ami ha nem veszed észre elég kellemetlen lehet...).
Bár ha tankra akarsz majd specelni akkor az ilyenekre tanulj meg figyelni"Super perfundo on the early eve of your day."
-
bozont
veterán
válasz Dictator^ #2839 üzenetére
Rendesen fel vagytok gearelve? Én egyedül questelek a jedi sentinelemmel, ami szintén dps karakter, a marauder megfelelője (legutóbb összekevertem a jaggernauttal) a lázadók oldalán. De nem szokott problémám adódni, strong ellenfelek nem probléma, azonos szintű elite szintén nem vészes és a champion sem lehetlen ha nem nagyobb szintű. A companion mait használok, Kira, szintén dps.
Mondjuk ha heroic-ról van szó, az más, mert ott tényleg könnyen elhullik az ember ha nem figyel. És az én taktikám, hogy heroicba és flashpointba csak akkor, megyek ha elérem a quest szintkövetelményét.(#2848) Wolverine
A jövőhéten érkező patchben vezetik be, hogy ha subról átmész f2p-be (az mindegy hogy preferred vagy sem), akkor 2 aktív karaktert kell választani és csak azokkal játszhatsz.
Mondjuk ha jól tudom, emellett bekerül még a CC-ért bővíthető karakterhely is, mert jelenleg azt sem lehet.[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #2845 üzenetére
Nos... Ha mindketten healer comp-al mentek, ő dpsel, te tankolsz, és normálisan behúzod a pakkot, az aggro megtartása mellett (plusz healer comp-oknál ki vannak kapcsolva a battle abilityk, csak a healer cuccokat meghagyva) és így is meghalsz alap taktikák mellett (1 elite 2 strongnál pl 2 cc és csak az elitet ölni pl, stb), akkor valamit tényleg ti csináltok rosszul.
Bár healer companionoktól nem kell csodát várni. Majd 50en, ha rendesen fel vannak gearelve."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #2839 üzenetére
Hát champion és elite "moboktól" ne várj mást, főleg ha 3 szinttel nagyobbak
De ha egy sima 1 strong 2 weak (nem emlékszem már a pakkok összeaállítására, kb ilyen is van) pakktól ennyire odavagytok, akkor valamit ti csináltok rosszul...
Mivel tökéletesen leszartam a filler questeket, így a main class q-kat és a bolygók fő q-jait csináltam csak, mindezt egyedül. Így a class questek néha jóval magasabbak voltak mint én, mégsem volt vészes, max izzadós."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #2837 üzenetére
Hát az a heal ilyen szinteken eléggé tré, én legalábbis úgy vettem észre. Később majd használhatóbb lesz. Amúgy most komolyan mit vársz? Ketten megcsináltok egy heroic 4-est? Vállalható néha, de egy 24-es heroic4-est nem fogtok ketten megcsinálni 24en. Csak néha, de na, érted.
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #2835 üzenetére
Az taunt, igen. Hát nem tudom, engem nem vertek szét, pedig nem csináltam meg minden questet, sőt!
Talán egy bossfightnál szívtam rendesen, de semmi vészes. Ha inkább dps-elsz akkor azt csináld, de mindenhogy könnyű szintezni. Max healerként szopás de állítólag az is túlélhető. Max xp boostok FP-re meg PVPre, aztán végigfutsz a class questeken."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Dictator^ #2833 üzenetére
Én anno a mainemet tanknak speceltem ugyanilyen classnál és nem bántam meg. Lvlingnél overgearelve is néha volt érdekes bossfight, de biztos én voltam még béna
A stealth meg nagyon nem hülyeség, rohadt hasznos dolog. Jó dolog pakkokat skippelni, pvpben szemétkedni, és estig sorolhatnám még..."Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest