- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
-
Ezekiel Ston
senior tag
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #2824 üzenetére
Eddig tartott az öröm. Ma rendesen kibaszott velem, kb. félúton megállt munkába
menet, utána a gázra nem reagált: haza rollereztem, otthon elkezdte venni a gázt,
de folyamat kattog a vezérlőnél.Csak kell az a cserealkatrész, így nem jó.
Egész konkrétan a hátsó kerék zökkenésével (járdán göcsört) egyidőben történt...
(Most jöhetne megint az, hogy nézzem meg, szétcsúszott-e valami, ám valójában
tudom, hogy ez nem történhet meg, hiszen pöckök fogják össze a csatlakozókat.)Szerk: én még azt is el tudom képzelni, hogy valami elbaltázott forrasztás miatt a
panelben megy szét valami. Komolyan egy ipari hulladék az egész. Már bocsánat. -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #2643 üzenetére
Most már csak hónap végére várható, mert nem kicsit nőtt meg rá a kereslet.
ON: nincs ennek valami olyan alternatívája, ami kis hazánkban beszerezhető?
Nem szeretnék hónapokat várni kínai szállításra, hátha addigra végleg megkotlik.Szerk: bevállalnám a felfújhatós verziót is, ha az kapható... ez majdnem jó, csak
egy kicsit nagyobb, ha jól sejtem.De ilyesmit nem lehetne rá applikálni?
-
törölt tag
válasz
DigitXT #2816 üzenetére
Ign, így van, de én meg azt gondoltam, hogy a vezérlő hibája, zárlatot észlel a motorban. Viszont a vezérlő is hibás, mert amikor nincs rádugva a motor, akkor kéd led világít az egyik az ECU, a másik meg az M, de mivel nincs rádugva a Motor így gondolom azt jelzi hibának, hogy a motor nincs érzékelve. Feltölt igen, az LCD kijelző is rendben működik.
-
törölt tag
válasz
DigitXT #2813 üzenetére
írtam ma nekik, az, hogy esőben egy darabig tolod befékezve, okozhat bármilyen gondot? Akkor nem ugrott be, hogy vizesen szétkapjam. Magyarán az érdekelne, hogy a motor használható e, vagy cserélni kell... mert most úgy tűnik, hogy a motor nem szorulna cserére, csak az ECU.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
DigitXT #2806 üzenetére
a lágymányosi híd maga a pokol
az infopark oldal még úgyahogy (bár az emelkedős kanyar se fel se le nem kifejezetten jó móka, de az etwow kerék miatt legalább nincs halálfélelmem), de a közvágóhíd az borzasztó. egyrészt ahogy mondod megállni nem feltétlen egyszerű (meg lehet csak akkor rohadt lassú vagy), ráadásul az út minősége is botrány, úgyhogy felfele se jó.
ráadásul utána még a lurdy felé a bicikli úton van aládúcolva a felüljáró, szóval úton kell menni és a felhajtónál hiányoznak a kockák, szóval full akadálypálya
és bónuszként a biciklisek fele 15-tel a másik 35-tel megy, úgyhogy mindenképp kellemetlenül érzed magadam nem gyenge a motorfék, csak nagyon furán adagolja. először szinte semmit aztán hirtelen belekap, de ha túl gyorsan mész akkor visszavesz. legalábbis nekem így érződik. én azért sokszor járok lefelé dombról (Farkas réti környéke) , és egyrészt 15-20 fölé nem szabad menni, másrészt ha kicsit adagolod a féket, akkor sokkal sikeresebb vagy, minthogy ha lenyomod és várod a csodát (de a lábfék sokat segít, főleg ha elenged)
(#2779) rushty : csak most láttam ezt sry. nincs semmi figyelmeztetés. ugye hivatalosan visszatöltés sincs, szóval miért figyelmeztetne hogy amiatt kikapcsolhat a fék
teszteltem hogy 30-ra vettem a sebességkorlátozást a default 25-től és nem sokat változott. 25-nél ugyanúgy visszaveszi magát (bár szerintem kicsit kevésbé). de az említett biciklisek és a máshol borzasztó útkörülmények miatt sajnos nem nagyon tudtam sose max sebességgel jönni
-
törölt tag
válasz
DigitXT #2797 üzenetére
Igazság szerint meguntam... most lehet csak a kerék szar, lehet az ECU is, lehet szét van belülről égve... a fene ott egye meg...
inkább veszek egy újat, de nevesebb márkától... meg ugye IP65 alá NEM megyek. Egyébként érdekes egy világ ez, ennek evidenciának kellene lennie. Ma olvastam, a Facebook csoportban, egy csaj is vett sima S1-et. Majd biztos szigetelni fogja... sokan munkába járnak vele, és fingjuk sincs, ha esik az eső és nincs szigetelve, akkor beázik, és szívni fog.... az összes ilyen IP54-re igaz, hogy attól is függ mit értenek fröccsenő víz alatt, de az fix ha vízálló lenne akkor IP65-nek kellene rajta lennie, és biztosan nem szerénységből nem írják ki rá.
A másik része meg az a dolognak, hogy IP54-gyel hatóságilag nem lenne szabad kiadni olyan termékeket, amiket külső használatra szánnak. Szigorúan véve, ez a tudatlan vásárlók megtévesztése. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
DigitXT #2795 üzenetére
alattam 27-28-ra szokott kigurulni nagyon jó úton (kb nagyon ritkán látok olyat sajnos).
viszont lehet hogy a korláttal van a gondom. alapból 25-re van állítva, és mikor teszteltem csak állva néztem, hogy kipörög 30-ra akármire állítom, de ilyenkor 0A-t ír. szóval hazafelé majd még állítgatom, és meglátjuk (bevallottan azért kérdezgetek mert az irodában még eszemben van, aztán az úton meg már fene se gondol ilyenek tesztelgetésére
)
ugye én inkább a módok teljesítményét teszteltem, hogy azok viszont működnek (azokat meg százalékosan kell állítani)
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
DigitXT #2792 üzenetére
köszi szépen, pontosan ez érdekelt (csak próbáltam egyszerűet kérdezni, hogy következtethessek
). logikusnak hangzik, hogy ezért engedi el magát az enyém is 25 körül.
most már csak az érdekel, hogy milyen az a roller amit alapból 25km/h-ként árul a geekbuying. abba is más kontroller van, vagy csak a beállításokban vették lejjebb a korlátot (és ha igen, akkor milyen beállítást használtak)
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #2783 üzenetére
Pár másodpercig nem lesz baja. Sokáig melegíteni nem szabad, valóban.
Indiai barátaink így építenek akkupakkot.
-
Wine
csendes tag
válasz
DigitXT #2748 üzenetére
Általános állapotát tekintve hihető az 50 km, menettávot tekintve is, ha figyelembe vesszük hogy ezek az aksik 4-5 évet bírnak és a roller 2019 es modell, nem hinném hogy erről van szó. A korábban említett kijelző pontatlanság, megtett km stb. más típusoknál is előfordul, inkább erre gyanakszom.
-
Tin
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT #2608 üzenetére
Én ezeket vettem hozzá:
Kijelző: lámpával, dudával, szenzorokkal 17,5 dollár
Komplett burkolat: gáz/fék karokkal, lámpa burok, kijelző buroklat: 7 dollárEz a burkolat jobb mint az új pro-n, mert a gombok téglalapok, és rajtuk van a felirat. 3 hét megjött.
Szóval cakk pakk ~7200Ft-ért vicc volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT #2587 üzenetére
Grat a fogyásodhoz, én 80-95 között mozgok, most majdnem a plafonon vagyok...
Amúgy +20kg teher nagyon sokat számít, sokat teszteltem ezeket, egy 55kg-os gyerek az én Kugoomal egy adott lejtőn 20-szal jött fel, én 8cal...Szóval 10-20 kilót is megéreznek ezek. Inokim OXO-m pl már nem nagyon, 55 kiló alatt is a vége 67, meg alattam is.Amúgy rollerről van szó ne offolj...
-
Wine
csendes tag
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #2562 üzenetére
Fejlemény van! Aszondja a support, hogy húzzuk le a kijelzőt, és dugjuk rá újra!
Akkor ezt nyilván úgy értik, hogy ettől nem vész el a garancia. (Azért megvárom,
ezt megerősítik-e, aztán elő a csavarhúzóval...Nem riadok vissza az ilyen kis
mókolástól, csak működjön végre normálisan a cucc; aztán jöhet a hátsó kerék.)B-L-A-C-K: neked honnan volt tartalék hajtott kereked az S1-hez? Külön vetted?
Ha nem vagyok windischgrätz, hol / mennyiért? Vagy volt egy bontott S1-ed-?Szerk: nem azért, mert 2WD-t akarnék belőle faragni, csak úgy érdekel.
De azért. -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #2559 üzenetére
Ellenberger kiszaladtam az Oktogonhoz... Visszafelé csak a Corvinig jutottam.
De ja vu! (Csak ezt nem lehetett lerakni a francba, és továbbjönni gyalog, mint
anno a Lime-ot. Viszont hagyományos rollerként is teljesen használható.)
Nem kéne lemerülés előtt elgyengülnie? Semmi jelét nem adta full erőben volt.
Egyszer csak kikapcs. Se kép, se hang... Vissza se tudtam többet kapcsolni:
visszarollereztem a céghez, szarráizzadtam, de hát ezzel jár ez a "geek" élet,
most töltöm, így bekapcsol; pedig esküdni mernék, hogy 30+V-ot láttam végig.
Már amennyire ezen a beteg kijelzőn látni lehet. 2.5+7+1+3+2.5=16 km. Fura!Szerk: ja és ennek sokkal jobb fogása van a lépcsőn, mint a Lime-nak volt.
Láttam menet közben pár Lime-ot, s csak mosolyogtam a bajszom alatt.
(Egészen a kikapcsolásig, ami után a rekreációs közlekedésből fárasztó lett.) -
zoltanz
nagyúr
válasz
DigitXT #2536 üzenetére
Múltkor én is pereceltem egy kisebbet, valami kiesett a zsebemből azért. Olyan hirtelen néztem hátra elrántottam a kormányt a másik irányban, a sötétben megcsúszhatott valamin, vízes csatornafedő talán. Szerencsére nem volt gyors tempó, és nyakig fel voltam öltözve, plusz bringás kesztyű, a roller sem sérült.
-
Wine
csendes tag
válasz
DigitXT #2531 üzenetére
Igazából a kerék fölött a váznál lehet úgy lelakatolni hogy ne tudják kibújtatni a rollert, persze azt nézni kell hogy a kerékátmérőnél kisebbre fogd a távot, a másik megoldás hogy összecsukod, és hátsó keréken átbujtatva, plusz váz. Nekem a kormány keresztrúd nem hajtható le, nyilván ha igen, akkor nehezebb lezárni... Az biztos, hogy lopás ellen egy biztos módszer van, ha a szemed rajta van.
-
Wine
csendes tag
válasz
DigitXT #2530 üzenetére
Max 20 szal tudok én is repeszteni. Útra kevés, járdára sok, igazából biciklisáv szint... Ugye van amikor szaggatott vonallal le van választva az úttest széle, kerékpárosoknak, de van ahol csak útburkolati jellel- bicikli szimbólum, két sárga v jellel- ábrázolják. Ezt itt az egész városban felfestegették. Ennek dacára nem szívesen megyek ide, bár rendelkezik a rollerem azokkal a védőeszközökkel, fék, lámpa elöl hátul, mint egy kerékpár. Ha a kresz szerint nézzük még bonyolultabb a helyzet, a szabályozatlanság miatt. Szerintem ha 10 rendőrt megkérdeznék, mind mást mondana. A jelenlegi kresz szabályozás szerint kerékpár kategóriába lehet suvasztani, a 300W alatti rollereket, mert két keteke van, az emberi erővel hajtottság, mondjuk már necces, na de akkor az pedelec, elektromos kerékpár is az..aztán azok is el vannak ismerve kerékpárnak.
-
-
Wine
csendes tag
válasz
DigitXT #2511 üzenetére
Én nem hurcolom be boltba. Egy görgős lakat rá azt csá..attól függ persze ki mennyire paranoiás, és vagy rossz tapasztalatokal bír lopás terén. Az 10% gép lakat ár ökölszabályt betartva / megjegyzem ez is paranoiás és kerékpárokra találta ki valaki/ igaz nem tudatosan csak így jött ki, a roller ára most kb újan 70000 huf, de használtan vettem, a lakat meg volt 3500
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #2518 üzenetére
Én is rákerestem a neten, ha lenne időm, akkor a már korábban linkelt orosz fórumon nézelődnék, arra ugyanis a Google kereső motorja erre nem jó, mivel a ciril betűvel írt szöveget csak külön beállítások után keresi.
Ha egyébként mindent csinál, jön megy megáll, akkor nagy valószínűséggel az LCD alatti vezérlő lesz a ludas. Ott nem érte víz? Esetleg az ott lévő csatlakozókat széthúzni, illetve megnézni, nem-e testel le valami? ( Elnyírt szál? )
Ha ez a roller a Geegbuying-ról jött, akkor a garancia fogalma relatív.
Amint küldesz Chang-nek egy videót a hibás alkatrészről, ő szó nélkül küldi a csere darabot, de azt Neked kell otthon kicserélni....Vagy annak, akitől Te vetted.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #2514 üzenetére
Vagy a motorvezérlője kotlott meg, vagy a maga az LCD mögötti vezérlő rész, ami a gáz/fék kombót kezeli.
Szerintem.
Ideje tárcsázni azt, aki a garanciát intézi.Ha garis, ne turkálj benne!
Ez az intelligens vezérlő, ami a lelke.
Szerk. Szerk:
Ha nem lenne garis, én lehúznám a tápcsatlakozót, és resetleném. Kb. 5 perc villany nélkül, aztán összedug.
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #2499 üzenetére
Most nézem az egyik csavart takaró kis gumidugó hiányzott már ott is...
Csak itthon vettem észre: kivettem, megnéztem, és elvileg visszaraktam,
de úgy néz ki mégse, azt is elhagytam, hehe. Szimmetrikus lett végül.Mindenesetre elvitt a célhoz, 55 perc alatt. Jó buli volt! Teljesen vállalható
a tömör gumi, nem éreztem szignifikánsan rosszabbnak a Lime-nál. Sőt,
a rugózást lehetett érezni rajta bizonyos helyzetekben. Elsőre nagyon jó!Hazafelé így jött (szerelőhöz mentem a kocsiért, BKV-t váltottam ki vele):
Megúsztam az esőt, de azért volt víz az úton, a kinézetén is meglátszik,
remélem nem lesz bajom belőle. Olvastam itt, hogy valakinek beázott.Szerk: voltam boltban is, az őrnél hagytam, ahogy kérték, rendben volt...
-
Alwares
aktív tag
válasz
DigitXT #2353 üzenetére
Szerintem ez a 150-200 ezres kategória már legalább. Az itthoni Lime-ok is tök fapados rollerek, de amilyen igénybevételnek vannak kitéve ez ne is csoda. Nekem még mindig nem sikerült megfejteni miféle gyártó csinálhatja ezeket. A kijelzője ES2 meg hogy vastag a kormányrúd, rúgózás csak elöl, illetve nincs motorfék csak tárcsa.. Talán valamilyen Joyor variáns lehet. Viszont ebben a kategóriában én már olyat keresnék aminek mindenképpen van valami felfüggesztése, én hamarosan veszek rollert, eleinte a lehető legolcsóbban akartam kihozni, most meg ott tartok hogy 200k alatt biztosan nem úszom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest