- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
úgy csúszkál a hátulja a kemény tömör gumival, mint a fene. DE félelmetesen csúszkál azon a sárga térkövön is, ami sima. Ha kicsit nedves, csúszik a hátulja mint állat.
Hát én majdnem eltaknyoltam ma, kb. sétatempóban. Aluljáróban vmi gumiburkolat vagy mi (MÁV), némi vízzel megfűszerezve... itt úgy keresztbe ment a hátulja, hogy kb. azt se tudtam mi történik. Jobb híján leugrottam róla, ezután elment a gáz, és a kijelző még furcsább lett.Hajlok arra, hogy valami kontakthiba lehet a "rázkódással" összefüggésben... Mert később már látni véltem a 11 A-es mérési eredményt menet közben, tehát kutyaharapást szőrivel, valamit javult a kijelző...
És csak 3x kapcsolt ki.
Egyszer sem balesetveszélyes mód, hálistennek, inkább csak picit bosszantóan, pl. emelkedőn felfelé, minden lendület elveszett. Csináltam videót, amiben utólag láttam, hogy vicces nézet lesz a mellkas-kamerából, mikor le kell hajolni a belógó fák miatt:
De egyenesen állva nem az igazi, mert azt gondoltam, majd kb. előre néz, és a kormányt is veszi, az esetleges kikapcsolásokat mutatandó, de valójában előre se néz annyira, meg a kormány se látszik.Viszont a stabi miatt egész simának tűnik a gurulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rovarirtás, rágcsálóirtás
- Megújult a PROHARDVER!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest