- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
pescara
üzenetére
Az utak, járdák minősége, és a közlekedési kultúra miatt írtam. Pesten azért aktívabb forgalom van és szerintem a vidéki, normálisabb vezetési stílussal szemben, itt sokkal markánsabb stílus a jellemző.
Nyilván nem ismerek én sem minden várost, csak néhány példából kiindulva írom. Meg amikor vidéki barátaim feljönnek ők is sokat panaszkodnak erre. Eredetileg én sem pesti vagyok, "csak" a 90 -es évek óta. Viszont a családom jelentős része vidéken él. Ebben van kis- és nagyváros, illetve falu is.
Ezt termesztésen autós szemmel értem. Tehát rolleres oldalról csak azt tudom elmondani, ami itt van.
Én több kilométeres kerülővel sem tudok csak jó úton menni.
Akkor sem, ha a 17 -be, és akkor sem, ha a belvárosba megyek. Ez van. Én ezt elfogadom, és igyekszem a körülményeknek megfelelően "vezetni".BKV egy másik téma. Biztos van olyan, hogy ez opció lehet. Nálam nem annyira. Meg amúgy bérletet sem szeretnék ezért venni. Leginkább autóval mászkálok. A roller nekem inkább egy plusz. Nem tudom lehet -e azt mondani rá, hogy szórakozás? Vagy elképzelhető, hogy lenne erre jobb szó is.
Szerk.:
Amúgy az utóbbi időben sok kerületben arra is panaszkodnak, hogy a közterületeken fűnyírás után nem szedik össze a füvet, csak ha már kiszáradt. Ennek köszönhetően sok helyen kint van a járdán és a bringa úton a fű, ami például szárazon és eső után sem jó.Szomorú, de én is tapasztaltam. A faleveleket sem szedik össze egy csomó helyen. Ősszel ezt szintén tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Akkor sem, ha a 17 -be, és akkor sem, ha a belvárosba megyek. Ez van. Én ezt elfogadom, és igyekszem a körülményeknek megfelelően "vezetni".