Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grafiqs
üzenetére
Hát én nem bántam meg.
Használtam egy hónapot, másfelet 8.5"-os Xiaomit, utána kb megváltás volt a 10"-os kerekű Segway.
Aztán mikor rákerült a Sharkset már nem zavartak az úthibák se, majd mikor a hátsó kerékre is felkerült, már mégúgyse zavartak a másfél-két centis járdaszegélyek, kisebb padkák.Féltem is a kerekeket, mert egyszer majd átmegyek valamin, amit a lengéscsillapítónak hála észre sem fogok venni, de a kerekek attól még belepusztulhatnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Legalább előre érdemes, azokon az utakon a legnagyobb a haszna számomra, ahol egybefüggő, jónak mondható aszfalt van, nincsenek kátyúk, de nagyon rossz minőségű, durva, "olcsó" aszfalt, vagy nem tudom minek hívják, rücskös az egész,; de mivel nincs széttöredezve, nem kátyús, autóval pl teljesen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)