Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Mogyoróód, mogyoródon van a görgő
dark ne menj sehova 
Hátha megkapom

-
parandroid
félisten
Nyilván szó sem lehett arról, hogy valami kis üvegszilánk, fémszálka, vagy hegyesebb kavics, esetleg valami növényi tüske lassabban fúrta át magán a gumin, és nem ott csinált defektet, ahol belementél, ugye? Biztosan az történt, hogy a belső ránézett az órára, és a homlokára csapott, hogy basszus, ma lettünk 6 hónaposak, ideje egy defektnek!!!
p
-
laed
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
vagyis az idő is lyukasztja
Volt rá példa. Egyszer csak furcsa hangot hallottam, nem tudtam elképzelni, mi az.
Szétnéztem, és akkor láttam, hogy lapos a kerék.... -
mauimagic
senior tag
Jól lenulláztam ma magam...Betettem 3x40g müzliszeletet, 0.5l iso-t, 0.75l teát aztán irány Dobogókő. Penetráns sár volt sok helyen, de a Pilis-szerpentin után, a Pilisen végig szinte tekerhetetlen volt, szenvedés az egész.
Elvergődtem Két-bükkfa-nyeregig, onnan nincs 200m szint DK, aszfalton. Meleg kaja, pia, amire ugye számítottam.De annyira durva tejköd volt, 0 látótávolsággal a nyeregben, hogy nem vállaltam be az aszfaltot lámpával sem, a terep meg használhatatlan, szal visszamásztam a Pilisre, a szerpentin felé, inkább ott jöttem le, minthogy valami boyracer hazavágjon az aszfalton.
Kellett ez az 1400 szint 60 kili hígfosban, mint üveges tótnak a hanyattesés
.
Végére viszont pont nem éheztem el, nem is értem hogy...
Bringással valamiért nem találkoztam...
-
mauimagic
senior tag
válasz
pbors
üzenetére
Nézd meg a honlapjukon a részleteket, én 5+ éve voltam, akkor volt több nehézségi szint, nyilván a legnehezebbre mentem, aztán kiderült hogy nem viccből írják oda, hogy nehéz..
Voltak benne kisebb letörések, baromi meredek részek, ahol alapból eszembe nem jutna lejönni, de volt olyan hely is, ahol szakadék mellett mentünk lefelé, ott mondta a guide, hogy itt nem érdemes elesni, mert a szakadék miatt egyhibás a dolog
Szerencsére valami Specialized enduro tankot vettem ki, ezek mindent megoldanak lefelé, úgyhogy a túra végefelé már a guide után mentem az ő tempójában, megszoktam a sérthetetlenséget adó bringát
Nyilván endurós szemmel vicces lehet a nehézség, de XC/Trail után para kicsit.
Másik lehetőség egy ebike és Komoot előfizetés, de az lutri is lehet hogy megtalálod e a traileket.
Sima monti felejtős, ha nem vagy 2000+ szintekhez szokva, sajnos ott csalni kell
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére

Míg nem volt ez a fos idő: 200-800 kozottiek mikor hogy.Most nézem jó tőzsdés grafom van.. tipikus "letörés"

-
válasz
Victoryus
üzenetére
Összeraktam normálisan a külső részét. 1-2-3-4 faszául vált, 5-6-7 meg nincs. Kontra ok.
Van egy repedés vagy törés a felső részén a plexin, meg a csavarnál. Lehetséges, hogy emiatt nem tud felváltani? Az agy ezen vége nem szokott ennyire dzsuvás lenni, de nem látok olajfoltot a bicaj alatt.
-
-
Hogy lehetne betenni 5.sebességbe...?
Leváltott 2.-ba, az már kaptató fokozat, max.10km/h sebesség. Így biztos nem tekerek át Gyulára. Vált ez ha van kedve,csak legalább felfelé kéne...
Ez a váltó rudas cucc, külső rész tönkre tud menni? Ha igen mi a tünet? Szerintem a belsejének semmi baja, simán váltott mindig is, most is. Látom árulnak váltó rudat meg a piros műanyag bizbaszt, ebből feltételezem hogy ezeket néha cserélni szokták.
Januárban Gyula bringa vállalná, dehát nekem kéne addig is. -
fulton
addikt
OFF: Am ha belegondoltok mekkora biznisz: eladják a vizet palackozva
. Mikor kicsi voltam ment a viccelődés hogy "lassan a vizet is venni fogjuk". És tessék veszik zsugor számra a vizet. A "propaganda" megvan rá hogy ".. nagyon mosható az emberi agy a média által. -
Maximum1
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Tök jó dolog, hogy rám kényszerítik ezt, nem elég ha csak simán a sárga kukába, /vagy kékbe/, dobáltam, közben meg gyártják az eldobhatós autókat, mosógépeket stbt...., hosszabbítják meg a káros anyag kibocsátos lobbit is....
Összegyűjtöm egybe, és lájv videóban elégetem a gcibe a parlament előtt.
-
parandroid
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
Most már 3. Huh, tényleg, van itthon vagy 3-4 darab...
p
-
válasz
fulton
üzenetére
Mi is jócskán redukáltuk a betétdíjas termékek fogyasztását, az a legjobb.
S egyébként egyetlenegyszer, vidéken kérdezték meg tőlem egy kisboltban, mikor bementem bringás ruhában, hogy ott megiszom-e? Mert akkor nem számítja fel a betétdíjat. Kerek szemekkel ittam meg a pávörédet, hogy ilyen is van. Benzinkutakon eszükbe nem jut megkérdezni.
#345784parandroid: lipcsei állatkertben 2,5€ volt a repohár. Na, azt visszavittem
De nyilván kell egyfajta népi mentalitás is hozzá. De az 50 ft édeskevés, itthon százassal is előrébb lennénk szerintem. -
parandroid
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nálunk 25 cent (kb egy százas forintban), és mindenki hordja vissza, mint a kisangyal. Akinek épp nem úgy adja ki (mert mondjuk útközben vett, és nem akarja az üres palackot cipelni), az leteszi a kuka mellé, és az arra járó kvázi-hajléktalan begyűjti, majd visszaviszi. Tökéletesen működik a rendszer, alig látni eldobált palackot.
Amúgy üdítőt (inkl. sör) is nagyon sokan rekesszel vesznek, eleve a rekeszben visszaváltós, kemény PET (vagy klassziik üveg) palackkal, de ehhez nyilván otthon is több hely kell, főleg, ha a család minden tagja valami mást fogyaszt.
p
-
-
SteveAd
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Tyukodra kell szervezni topiktalit

[link]
Ja meg a hatvani "kerekparos kalandpark"-ba (szinten a linken)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Maximum1
üzenetére
Utána mosni ruhát, mosni kenni bringát nagyobb szennyezéssel jár mint otthagyni az aludobozokat.
...viszont mondjuk Hernádinak keresztbetenni már billenti is a mérleget a jó irányba
(nem sok fantázia kell kitalálni hova csurran-cseppen a MOL-tól sok100milliárd évente.
) -
Krix
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Hétvégenként én is megyek egy ilyen kört a környéken. Viszek magammal egy hátizsákot, abba gyújtök. Ebbe kb. 12-15 fér mérettől függően és ez €2.5-€3 szokott lenni összesen. De volt olyan köröm, hogy csak a drágábbakat szedtem össze, mert annyi volt eldobálva és €3.95 lett az össz.
-
Maximum1
őstag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Maximum1
üzenetére
Bevette már előtted a farontó csapat.🤭...az meg, hogy megepültekor sem volt elég magas ilyan szintű dilettantizmus mely már lassan hungarikum. Vagyis ha elég magas kivágjuk a fákat körülötte, ha meg nem akkor hagyjuk lerohadni.
Mindig mondom, hogy itt nálunk a korrupcióval átitatott urambátyámság kéz a kézben jár a már-már paródiába illő dilettantizmussal.😒 -
válasz
pbors
üzenetére
Hehe. Utánaolvastam - a tengeri kutyáról kapta, ami igazából fóka, aztán elneveztek róla egy madarat. Van itt rendesen nyelvészeti katyvasz

@mauimagic: néztem én is, hogy ez a Free Motion elég komolyan veszi itt a bringázást
Sajnos csak pár napot vagyunk, az már tele van rakva programmal, szóval komolyabb móka nem fog beleférni - de amit írtál, azt elteszem későbbre. Az elmúlt 20 évből ez az első hely, ahová biztosan vissza akarok később jönni.@vallas: a 26 mondjuk engem is meglepett, 20-21-ről volt szó

-
Maximum1
őstag
Jöttek az uniós milliók, sorra épültek a fakilátók, mostanra a nagy részük menthetetlen
Csergezán Pál-kilátót akartam bevenni bringával, nem tudtam hogy lezárták....
-
válasz
Runner_fxr
üzenetére
20e forintot hajlandó vagyok rá költeni, ha megint elmegy 10 évet gond nélkül. Lehet hogy soha nem volt még szétszedve, nálam csak 2.5éve van, de kb. 20 éves.
Agyat nem szereltem még. YouTube-on megnéztem, vannak elég részletes videók, robbantott ábra. Karácsony előtt már úgy nem vállalja senki, csak januárban. Így meg max.20-szal kényelmes vele menni, kár hogy nem 5.fokozatba ragadt be
Még egy helyen megnézem vállalják-e.Gyulán januárban megcsinálnák, nem tudom mennyiért.
Mennyi a munkaidő igénye ennek? 3-4 óra? Mármint hozzáértő embernek. -
mauimagic
senior tag
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Na jó, hát sár itt is volt, még az aszfalton is, főleg azon a szakaszon, ahol több a kátyú mint az összefüggő felület, de ettől még rohadtul élveztem.

De amúgy sajnos nálunk is csak eddig tartott. Most már épp olyan takony köd van, mint eddig .

-
válasz
Victoryus
üzenetére
Az nem biztos, hogy komolyabb baja van, ilyen jelenség attól is lehet, hogy csak simán beleszáradt a régi zsír és ezért nem kapcsolja a fokozatokat. Szét kell szedni, ha nincs benne törött alkatrész, nincs rozsda, jelentősebb kopás a kónuszokon, golyópályákon, akkor, csak ki kell mosni és shimano agyváltó zsírral megkenni. Ha szakihoz viszed, 20-25 ezer a munkadíj. Ha nem kell alkatrészt cserélni, nincs szétkopva, megérheti, ellenkező esetben inkább egy új nexus. Nem tudom mennyi gyakorlatod van kerékpár szerelésben, de ha szedtél már szét kontrás agyat, ettől sem kell megijedni. A lényeg, hogy soha nem hajtás irányból bontjuk, hanem bal oldalról. Az alkatrészeket szépen sorrendben leveszed, mindent beáztatsz és lemosod rendesen, majd össze és zsírozod mindenhol, az olajozást szokták sokan javasolni, de szerintem nem elég, zajos marad, zsírozni kell mindenhol, erre a Shimano agyváltó zsír a legjobb. Hajrá!
-
-
fulton
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Hon vagy dark, nem hozod el nekem prágából a görgőt? Felfoghatnád egy téli kiruccanásnak
-
válasz
vallas
üzenetére
Pedig itt is jó idő volt, autó hőmérője 24 fokot mutatott, az utcai 26-ot
Hogy on is legyen, itt (Gran Canaria) valami elképesztően megszállott bringások vannak. Tele van olyan utakkal, ahol nem 4-esbe, hanem 3-asba kellett visszaváltanom, ezek meg tolják a Canyon outikkal mint a veszettfene. Oszt' a túloldalon meg persze nekieresztik 60-70-nel. Az aszfalt remek, az autósok meg láthatóan igen barátságosan viszonyulnak. Gondolkodom is, hogy valamelyik nap bérelek egy bringát

-
-
attiss66
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na, akkor nem fogok venni egy olyat...nahát
(mert gondolom olvastad) -
rétisün
veterán
válasz
fulton
üzenetére
mostanság bizony elég ritka, ha jól rémlik 7-én láttunk ilyesmit errefelé
mentem is bringázni gyorsana kis nyugdíjas tempómban.azóta görgőzöm. pedig lehetne menni tök sötétben is, van
jótipikus zalai minőségű kerékpárút, csak nekem a sötét+vizes aszfalt már sok. (tudom, kifogás mindig van. év végén meg jön a nyafogás, hogy jaj, csak ennyit meg annyit bringáztam idén (is)) -
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Na ezt maszatolhatod lefele. Te, azt a pedált ki lehetne simán cserélni egy wattmerősre
há mé nem adsz erre a biciklire?
-
Ringman
félisten
válasz
semmiho
üzenetére
Ez meg cx-hez kepest is magas, fixik szoktak lenni ilyesmi bb-droppal, modern gravel vazaknal 70-75 kozott van altalaban, cx 65-70mm
A bringad ma is megallja a helyet.
velo orange chessie jo lenne ha 1 bringat valasztanek, 8bar monstercross melle egy 40-es kulsot befogado allroad is jo lenne igazabol, hasznaltan 1gen cinelli zydeco lala hatha szembejon egyszer.
-
Ringman
félisten
válasz
Victoryus
üzenetére
Van csaban, aki jol fuz, de ennyi erovel egy masik hasznalt bringat is vehetnel, arban ugyanott lennel. Nem volt veszes az ar par eve
marad a yt szerintem.
nekem szervizeles elott a nexus 8 hajlamos volt befagyni, de lehet a kabelnel volt a hiba, mar nincs meg a bringa sem. -
fulton
addikt
válasz
dom1n0
üzenetére
Hát ha csak magában a kerékszettet nézem - nem meglepő módon - nincs semmi sebességkülönbség a DT45 es LB55 közt szinte ugyan olyan gumival. Szvsz.. még azt is megkockáztatom akkor se lesz különbség ha DT45 gp5k val, az LB55 TT gumikkal lesz szerelve
annyira marginális dolog hogy egyszerűen a "szélcsatorna" nem működik a való életben
de majd nyáron is megismétlem a tesztet jó időben.
Megint igaz az az ha egyszerre sok mindenen változtatunk jobbruha keskenyebb kormány mélyebb felni, pozi finomhangolás, jó gumi bla..akkor érezni valamit , és számokban is.
Kerekeknel: ezért szoktam hangsúlyozni hogy sokkal sokkal többet számít a kerék érzete mert az mindig veled van mint az hogy most 40 vagy 50 vagy 60 felni van alattad (sebesség szempontból, mert semmit nem fogsz érezni belöle). Valamint egy jó belsö szélesség hogy azért a megfelelő komfort legyen meg (ez megint csak szubjektiv).
----
Ja és b*meg prága... -
attiss66
senior tag
Egy ilyet kűdött rám a facebook.
[link]
Szerintem fogok majd
venni egy ilyet
-
(ex)Cat
senior tag
De csodaszép idő volt ma! És végre ki is tudtam használni...
Azért lélekemelő tud lenni egy napsütéses ride a sok görgőzés után

-
Úgy néz ki komolyabb gond lehet a Cyco-n a 7 sebességes sram agyváltóval. Tegnap óta se le, se fel nem vált, 4. sebességben marad. A kis bizbasz hátul a váltónál mozog ahogy a marokváltót tekerem, így a bowden szakadást pl. kizárnám.
A probléma az, hogy Békéscsabán senki nem vállalja. Speedy meg Peti is a Lencsési Bringaboltot javasolta, de ők meg azt mondták már nem foglalkoznak ezzel, mert nem kifizetődő, és amúgy is a sram egy gané f0s problémás váltó. Ezt mindhárman mondták egyébként
20 évet azért lehúzott hiba nélkül.Ilyenkor mi van? Youtube alapján essek neki? Elvileg Röszkén van agyváltós szaki, de akkor a komplett kereket el kéne küldeni, nem biztos, hogy megéri.
Egy új Nexus 7 kb. 45e + marokváltó, átfűzni... hááát, nem mondom, hogy nem totálkár, mert 50e volt az egész bicaj 2.5 éve.
Mennyi most egy fűzés vajon?Van valaki itt Békéscsaba környékén aki titokban agyváltó mágus?
A sram-ot nem szereteik ennyire, vagy ha Shimano nexus lenne, akkor pont ugyanígy nem foglalkozna vele a kutya se?
-
Khelben
nagyúr
Azért a görgőzésnek vannak egyértelmű előnyei...
-
deva
tag
válasz
dom1n0
üzenetére
Mármint ezt az 1-2 wattot arra értettem, hogy az ufókra egyedileg optimalizált bringák között már maximum ennyi különbségek lehetnek talán, és ilyen szinten ők is az aeronirvánában lehetnek.
Abban maximálisan egyet értek, hogy a versenysúly, technika, egyéb dolgok sokkal de sokkal többet számítanak, és az messze meghaladja az 1-2 wattot, nagyságrendileg is
-
semmiho
tag
válasz
dom1n0
üzenetére
Valószínűleg nem fogalmaztam eléggé pontosan. Szóval, itt alapvetően az olcsó és könnyű, külső bowdenezésű alu gravel váz témára linkeltem és írtam a régi CX gépemet. Simán elmenne ma egy középkategóriás, de még aluvázas gravel bicajnak, a valamikori áráról hogy meg már ne is beszéljünk!

-
attiss66
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Az elég hagyományosnak tűnik
345712Hasaggymeg: azért én nem xarok bele mindenbe, nem minden mindegy
-
dom1n0
őstag
válasz
semmiho
üzenetére
Nálad igaz tökéletesen amit fentebb is mondtak a srácok, hogy embertől függ ez nagyrészt, és csak utána jön a technika.
Viszont ha van két azonos erősségű és teherbírású ember egy versenyen, ott már nem mindegy szerintem min ülsz.
Egy kicsit jobban gördülő gumi, kicsit könnyebben hajtható kerékszett, egy kicsit aerobb gép, és spóroltál máris 8-10 de akár 15 wattot is, ami pluszban azért jól jöhet sok szituban, főleg ha azt megpsórolod 4 órán keresztül.
-
deva
tag
válasz
dom1n0
üzenetére
Itt lehet az igazság szerintem is. Elhiszem, hogy egy touron 2 ufó között kijöhet az az 1-2 watt különbség 3k+ kilométeren, de nekem, mint földi halandónak, ez a nirvána már valószínűleg évek óta eljött
Így is inkább az endurance geo felé húzok, a mérnökinfósirodista hátamnak az sokkal elviselhetőbb. -
semmiho
tag
válasz
Ringman
üzenetére
Bevallom, az én tudásom kevés ehhez, milyen drop elfogadható manapság. A bringapiac mai trendjei lassan és végérvényesen kiírnak még a kóklerek csoportjából is.
Érdekesség, szerintem elgoldolkoztató, már ami a trendeket illeti.
Még 2013-ban vásároltam egy CX bringát, a geója nem sokban különbözik a mai gravelekétől. Ó, és az első villa fogad 2.1-es külsőig bármit, hátra pedig 1x -es hajtás esetén vígan befér és szépen egy 45mm-es külső. Azt meg sem említeném, hogy 1300 EUR volt full 105-ös szettel, téli kiegészítőkkel (sárhányók) + VCLS 2.0 karbon nyeregcsővel (a linkelt fotón egy olcsóbb nyeregcsővel látható).
A mai napig megvan, Strava logok szerint 45515 km-t futott, bár a kiegészítők közül nem sok minden maradt az eredeti az évek folyamán.
Ó, síkon ezzel mentem a legerősebb KOM-jaimat (ofkóz a sárhányók nélkül), pedig ez aztán minden, csak nem aero és van 1-2 viszonylag erős hegyi időm is ezzel (pedig 9+ kg)...
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Bikefitesek szerint is az a legjobb geo amin kibírsz folyamatos komoly tempó mellett 3-4 órát.
-
lsebestyen
addikt
válasz
fulton
üzenetére
Ja, 50km/h felett 1W. Versenyzőnek épp hogy számíthat, hobbistának, amatőröknek aztán totál mindegy. Sőt, ha nagyon agresszív a geo, akkor többet veszt azzal, hogy képtelen irányítani, vagy pozícióban maradni.
Persze ettől még meg lehet venni, csak racionális oka egyre kevesebb lesz. -
fulton
addikt
válasz
Toobee
üzenetére
Tegnap ezt linkeltem
es akkor még vedd hozzá hogy való életben kavarog mindenfelől a szél...
nekem nem adja am az a factor one. Egy trek madone sokkal jobban tetszik pl. Van egy cyclingnews teszt, szivesen megnézném az eredményeket (most csináltak egy nagy aero bike tesztet) de sajna előfizus.
Szerintem nirvana van, de a jövőben is lesznek 1 wattok a marketing oldalon. -
semmiho
tag
válasz
Ringman
üzenetére
https://www.bike-components.de/en/bc-original/Flint-Gravel-Frame-p82433/?v=26189-dark-green

269 EUR magyar Áfával + posta + bulk csomagolás. -
SteveAd
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
A sörhas aero. Egeszsegunkre
[link] -
Toobee
veterán
Mit gondoltok, bringa kapcsán eljutottunk már az aero nirvánába? Nekem úgy tűnik igen, ruházatban is. Innentől már a rider az, aki a legtöbbet számít. QuickPro, Cervelo, Winspace mind ugyanott van.
kozben ugye a Factorról is kiderült, ha forog a kerék, meg pedálozik a próbababa, akkor mindjárt más a helyzet. És akkor arról már ne is beszéljünk, hogy a valódi bicajosoknak szokott lenni felsőtestük is. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ha már wax, még három láncot készítettem elő:
KMC-s csöpis viaszhoz
Silca főzős viaszához
Méhviaszhoz. Igen, méh viasz
Valamikor jövő tavasz vége felé kerülnek sorra, ha így haladok.
Szokott itt még valaki 9 sebességes SRAM láncot venni? A legutóbbi vásárlásból ahogy mértem, mert alapból hosszabb a lánc a kelleténél, pedig már megszoktam, hogy inkább rövidebb szokott lenni. Gondolom a brigéciolos tisztításnak sok köze nincs hozzá.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
attiss66
üzenetére
Mi xarunk bele mindenbe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#345711lsebestyen...és ez hogy jön most ide?! 🤭 És ha már off, reggel óta lesem Dobogókő-Prédikálószék webkamerát, de baxik felszállni a köd, pedig tegnap szépen sütött mind2n a nap
...megint egy élmény lesz feltekerni, majd utána csutakolni. 
-
lsebestyen
addikt
Ultegra 11 sebességes lánc 8500 kilinél (nagy wattok
és ~80.000m szint), néhol beleesik a 0.75-be. Már ázik a két új lánc a brigeciolban, waxoláshoz előkészítve. 
-
-
attiss66
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Miért, ti mibe xartok otthon?
-
deva
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Sajnos szerintem már elindult az enshittification FoxPostnál is. Múltkor 1 héten át nem bírták betenni a csomagautomatába a cuccom, épp nem volt sürgős, szóval ráért. Azért 1 hét után felhívtam őket, hogy ugyanmálécci, mi tart 1 hétbe, mire közölték, hogy a kiválasztott automatának betörték a kijelzőjét, és javítás alatt áll. Kértem, hogy akkor irányítsuk át egy másik automatába, Bp 2. kerület belváros, Mammut, csak a Mammuton belül több másik automata is van, meg amúgyis lassan minden második sarkon van automata a környéken, egyiket simán belőhetjük. Erre az volt a válasz, hogy sajnos az nem lehetséges, mert mindent az automata rendszer tervez. Megállapodtunk abban, hogy beszoptam, és annyit tehetek, hogy várok. Láss csodát, a telefon után még aznap, néhány órán belül jött az értesítés, hogy akkor mehetek a csomagért, az eredeti automatához, aminek amúgy épp be kéne legyen törve a kijelzője, pedig kifejezetten mondták, hogy az aznapi pakolásról már lecsúsztam...
Mindenesetre a telefonos supportos kolléga rendes volt, és segítőkész, és miután nem balhéztam vele, valszeg ő sürgette meg a dolgot, így köszönet neki, de a rendszerük.. hagy kívánnivalót maga után..
-
Friczy
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
-
attiss66
senior tag
válasz
mauimagic
üzenetére
Lyány az anyjának:
-Édesanyám, beugrott egy szatír az ablakon.
-Űzd el!
-Űdüsünyüm, büügrütt ügy szütűr üz üblükün

345696 Dark Archon: Le van beszélve. Bizonyítottam fotóval email-ben a hibát. Ők mondták, hogy küldenek GLS-t a jó cuccal és én odaadom a futárnak cserébe a rossz cuccot.
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Meglatszik szar" idö van kint
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
dark ne menj sehova 

.
Bringással valamiért nem találkoztam...

. Mikor kicsi voltam ment a viccelődés hogy "lassan a vizet is venni fogjuk". És tessék veszik zsugor számra a vizet. A "propaganda" megvan rá hogy ".. nagyon mosható az emberi agy a média által.

)

Sajnos csak pár napot vagyunk, az már tele van rakva programmal, szóval komolyabb móka nem fog beleférni - de amit írtál, azt elteszem későbbre. Az elmúlt 20 évből ez az első hely, ahová biztosan vissza akarok később jönni.

Szerintem fogok majd