Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ixion77 #268210 üzenetére
Átérzem a helyzetet, pedig én csak egy mezei 16"-os, egysebességes bringával küzdöttem. Gondoltam, megveszem a kontrásat, aztán majd olcsóért szabadonfutóvá teszem. Aha, hát a kontra meghekkelése nem jött össze (amúgy is egy istenverése az egész szerkezet), a legolcsóbb 16"-os szabadonfutó kerék meg 15 ezer. Persze elég lenne az agy, de azt se találni ilyen kicsit külön (talán 110 mm a hátsó papucsok közti távolság).
Még a gyorszárral el lehet amúgy lenni, de, hogy ipari csapágyas agyak meg egy normális hajtómű ne férjen bele, vicc. De úgy látszik, nincs kereslet annyira ezekre, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polaroid arany / barna unisex napszemüveg polarizált lencsével, szövet tokkal
- WINTER SPA fürdőszett díszdobozban, 150 ml tusfürdővel, 80 g fürdősóval, illatos gyertyával
- NIVEA FOR MEN borotva HQ6710 Dobozos! - 3 körkéses, vízálló, zselés - 2x5 csomag zselével! Újszerű!
- Dr. Mayer Ultra Protect - Szónikus elektromos fogkefe szett - Új/Bontatlan!
- Polaroid PLD 2073/S 003/M9
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest