Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsocy

    őstag

    válasz samujózsi #150910 üzenetére

    Bizony a Bence hegy a tuti, de készülj rá mert meredek ami oda felvisz. Onnan már Nadap sincs messze. A kilátónál szintén nem tudod őrzött helyre rakni a bringát, de nem is kell, a lenti parkolóból is nagyon szép a panoráma, a büfé kávéja is egész jó.

    Amúgy Velence sincs teljesen beépítve, a bringaút is sokáig ott ment közvetlen a parton, bár azt most feljebb hozták, mert nyáron katasztrófa volt a strandra bevezetett út. Így ősszel már végig lehet menni békében, szépen lassan, nagyon hangulatos, és majdnem végig látod a tavat.

    Ha még tóközelibb élményeket szeretnél akkor meg gyere el Velencéről Agárd felé, ebbe az irányba nagyon sokat megy 1-2 méterre a tótól a bringaút, a minősége is jó. Hülyékre mondjuk fokozottan kell figyelni, főleg jó időben, de hol nem ugyebár.

    Egy jó ebéd mondjuk a Fehér Fregattban és reménykedhetsz hogy a Dínyés - Pákozd közötti út nem rázza ki belőled :) . Ha ennek a felénél balra mész (tulajdonképpen a kijelölt bringaúton) akkor egész jó minőségű burkolaton mehetsz a Császár-ér patak mellett, de az autópálya alatti aluljáró nincs mindig nyitva, télre zárhatják.

    Vagy Velencétől indulva Puszaszabolcs aztán Zichyújfalu irányában pedig tökéletes, tükörsima utak vannak kb nulla szinttel, de jó pörgetős távokkal, igazi outi paradicsom. Utána Agárdon lelazíthatsz a termálban, vagy bekarmolhatsz az Agárdi pálinkaházban :)

    Tele van ez a környék lehetőséggel, csak egy picit akarni kell, mint mindent.

Új hozzászólás Aktív témák