- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
aktív tag
Kár hogy nincs,vagy én nem láttam,offline coop.Rendszer elbirná.
-
Chapel
addikt
Óriási meglepetés volt, 1-2 Gbos game, egeydi rajzos grafika, az irányítás jóval több mint arkád mobil game, hangulatos és nem utolsó sorban míg nincs gameer pc-m (vga hiányzik anyagi oko miatt), az alaplapi integrált eviszi szépen közepes gtaffon1v-syneel fix 080p-ben 60fpssel
-
scdlsc
senior tag
Rendben, értem.
Ez nem neked, csak úgy itt hagyom.
Éveken át hallgattam a rinyát, hogy a Mac nem PC. Pedig a PC az a personal computer rövidítése. De addig tolták, amíg elfogadtam. Másik "kedvencem", hogy a wqhd helyett a 2K kifejezést használják. Még itt a prohardveren is és sokszor én vagyok a kötözöködő f.sz, ha szólni merészelek miatta. -
Silenzio
addikt
A cikkből kimaradt, pedig szerintem rohadtul fontos: a játék a #Drive című, Androidra és iOS-re is elérhető versenyjáték szellemi folytatása, a fejlesztő is ugyanaz. Nintendo Switch-re is elérhető. Másra (PS, PC), ha jól látom, nem.
-
scdlsc
senior tag
"A #Drive Rally kizárólag PC-re jelent meg."
Ez esetleg itt maradt egy korábbi cikkből? Elérhető MacOS-re is. GOG-on volt probléma, hogy amíg early access volt a játék, habár kint volt az alma logó a játék oldalán, mégsem volt elérhető hozzá valamiért a telepítő.
https://www.gog.com/forum/drive_rally/linux_and_mac_buildsEngem pont az egyszerűsége ragadott meg. Néha szeretek 10-20 percet autózni és arra pont megfelelő. Erre eddig az Art of Rallyt használtam, most bejött mellé ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mellettünk a lokálpatrióta navigátor, előttünk a sivatagi, erdős, vagy éppen fagyott ösvény, alattunk pedig egy hangosan morgó motor óriási durrogásokkal veszi tudomásul a padlógázt.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest