- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Online ellenőrzés nem mindig eredményes, mert ott a gyártási dátumtól ketyeg az idő, viszont ha 2 hónapot dekkol mondjuk a termék a nagykerben, meg mondjuk még 1-et a kiskerben akkor kapásból 3 hónappal rövidebb lenne a garid.
Épp ezért kell a számla és vagy garlevél, mert neked mint végfelhasználó esetén a te általad megvásárolt naptól ketyeg a gari.
Amúgy a többi viszont helytálló, a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot, és hivatkozni arra, hogy a bolt ahol vásárolva lett megszűnt. -
geree8510
csendes tag
Hagyjuk már ezt komolyan.
Néztem egy VGA-t.
Az alza.hu-n 349e Ft volt, a többi bolt esetében, pl. oazis 310e Ft volt ugyan ez.
Akkor az oazis kerülendő? Ipon 320e Ft. ez is kerülendő?
Pcx.hu 333e Ft akkor ez talán nem kerülendő.
Optenen vagy céginfón megnézve a pcx.hu-t van egy negatív bejegyzése, pozitív is, mert nyertek valami EU pályázatot.
A Kazy-nek ezzel szemben csak pozitív értékelése van ugyanitt.
Sajnos az árukereső, trustindex, google értékelések nem relevánsak, mert tele van bot értékelésekkel. Kb. a negatívakat elolvasva lehet levonni következtetést. Meg ha adott a cég, akkor a negatívokra adott válaszokból. -
Nem teljesen mindegy?
Amiatt volt csak olcsóbb, hogy kintről nettó áron vettek (cég esetén külföldi vásárláskor nem kell áfát fizetned) amit itthon elfelejtettek bevallani. Ebből volt a nyereség, ezért lehetett úgy belőni az árakat, hogy az ÁK legelső helyén legyen mindig minden termékkörben. -
KROK640
nagyúr
Azért én az Optenen prémiummal néztem, ahol eléggé gyorsan frissítenek mindent, mert ebből él konkrétan az oldal, a gyors frissülésért, naprakész infókért fizetnek, sokan, sokat. Kizártnak tartom, hogyha van valami, akkor 20+ nap után se legyen frissítve, pláne, hogy valüszínűleg jó sokan rákerestek most erre az utóbbi időben, miután rájöttek, hogy se pénz, se termék, se Kazy.
-
KROK640
nagyúr
"A NAV végrehajtást kért ellenük állítólag, amit azóta sem látunk egyik céginformációs rendszerben sem" - ez nagyon érdekes, mert nekem azt mutatja, hogy lehet, hogy nincs is semmiféle végrehajtás, egyszerűen csak pakoltak és húztak a pénzzel együtt. A költözéses duma meg valószínűleg időnyerésre volt jó.
Az Optenben sincs nyoma, hogy NAV vagy felszámolás vagy bármi lenne benne, pedig nekem az egyik adminisztrátoruk mondta, hogyha ilyesmi van, akkor 4-8 órán belül az bekerül a rendszerbe. Most 20+ nap után sincs semmi ...
-
ShadowGuy
csendes tag
A végén kiderülne, hogy a NAV-os hír hátán szörfölve elhúzott az országból is a tulajdonos az összes pénzzel amit ki tudott így-úgy-amúgy bányászni a cégből, aztán mire valóban kiderül, mi is történt - addigra már rég b.szhatjuk az egészet...
Nem mintha bármelyik végkifejlet-variáció végén nem ugyanúgy b.szhatjuk az egészet. Technikailag már mindegy is, hogy mi történt a Kazyval - az előlegeket nézve. -
Biztos hogy nem. Anno vettem Rufuszban egy DS220+ NAS-t. Visszavittem a 14 napos elállás keretén belül, hogy túl hangos a ventilátora, és kérdezték, hogy akarok-e egy másikat. Én meg mondtam nekik, hogy nem merem náluk megvenni, mert félek, hogy ugyanezt kapom vissza. Mire mondták, hogy náluk biztos nem, mert ez már megy is ki a felbontott kategóriába, nekem meg egy újat hozatnak. És valóban, másnap már megjelent a NAS a felbontott kategóriában olcsóbban, nekem meg hoztak egy tök újat.
Az már más kérdés, hogy a második NAS-nak is pont ugyanolyan volt a ventilátor hangja, mint később kiderítettem, ezek a 2020-as modellek ilyenek voltak, volt egy furcsán kattogó hangja a ventilátornak. Amit valaki vagy hallott vagy nem. Én sajnos igen.
De amúgy szerintem Alzán sem adják el újként a felbontott terméket, mert ott is rengeteg termékből tudsz venni felbontottat olcsóbban.
-
KROK640
nagyúr
Mondjuk az érdekelne, hogy Árukeresőről odairányítva, az egyszer user honnan tudja, hogy nincs mögöttük valós raktárkészlet?
Gyanús lehet a 7-14 napos szállítási idő, de pár termék esetén a nagyoknál is van ez így, amúgy meg az ember nem fog másik 10 dolgot is megnézni, hogy azt mikorra hozzák ki? Meg még mindig lehet az is, hogy csak spúrok, kevés embert vettek fel, és állandóan el vannak havazva. Dolgoztam én is olyan helyen, ahol délutánonként az irodából le kellett menjünk a webshop rendeléseket csomagolni... -
tranceplanet
addikt
Sziasztok!
Én nem vagyok érintett az ügyben szerencsére. Szeretném csak azt elmondani, hogy valószínűleg nem minden érkezett just in time módszerrel. Ezt azért gondolom, mert korábban Székesfehérvár belvárosában voltak, aztán utána költöztek át az Alba ipari parkba az M59 raktár komplexumba. Na most, ha csóróság lett volna, akkor minek kellett nekik egy nagy raktár? Arról nem beszélve, hogy ott az M59-ben nem éppen olcsó egy raktár bérlése, legyen az bármekkora méretű. Ezt konkrétan onnan tudom, hogy a feleségem cége ott bérel egy batár nagy raktárat. Szóval minek egy számítástechnika cégnek egy "nagyobb" raktár, ha minden külföldről jön és azonnal megy is tovább a vevő felé, mondjuk komplett gép esetén összerakás után azonnal. De az is lehet én gondolkodok hülyén és semmi logika abban, amit írok? -
zseko
veterán
"Hogy pakolnak, ha nincsnek ott?"
Otthon, bőröndbe...? 🤔
Én is hallottam, teljesen eltérő pletykát már az első héten, de annyira hihetetlen - bár akár már el is képzelhető lenne kishazánkban; sajnos - hogy inkább le sem írom. Na meg 'haverom haverja' pletyka, így eleve az erősnél is erősebb fenntartásokkal kezelem.
-
greeen2000
csendes tag
Ennyi van róla kb!
#361ISThunÚjVálasz2025-06-04 20:07:44
ISThun
csendes tag
Infó azoknak akik kérdezték, hogy mi van a helyszínen:
Én pénteken személyesen mentem el a rendelésemért hozzájuk, amit - szerencsére - helyszíni átvétellel és fizetéssel rendeltem meg. Hétfőn kaptam tőlük e-mailt, hogy megvan a rendelésem, mehetek érte, viszont csak pénteken délután tudtam Fehérvárra menni. A raktáron konkrétan egy A4-es papír fogadott, hogy műszaki okok miatt zárva vannak, lélek se mozgott a környéken. És csak ezután néztem meg a honlapjukat és láttam, hogy mi történt. -
RobbyJr
addikt
-
Tikakukac
titán
Tartsak prezentációt miért nem vásárolunk úgy nagykerből, hogy közbeiktatva van egy aprós nick?
Anno elég masszív történetekbe gyalogoltam bele míg nem kiszámoltam, hogy pár ezer forint spórolásért állok a halál végén egy panel előtt este 8-kor a PH legnagyobb aprós boltosával és hallgatom a kifogást miért nem jár vissza az az összeg amit fizettem a cuccomért...
pitör84: ezt is kiveséztük már rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest