- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Öcsielvtárs #1083 üzenetére
Aqua-t pont ezért nem szeretem. Iszonyatos nagy matek van a cuccok előtt, hogy akkor minek lesz hazai supportja és minek nem.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #1079 üzenetére
Ezekre pont nem raktaroznak be egyes nagykereki se.
Pl Lenovo nak nem a Aqua nagykere a disztributor.
Le van osztva ki hez mi tartozik. -
Tikakukac
titán
válasz
Öcsielvtárs #1079 üzenetére
Ki nem találod: azok lesznek az Aqua szürke importjai.
És a kör bezárult
-
sakal83
addikt
válasz
Öcsielvtárs #1013 üzenetére
Elso mondatnal tudjuk mi tortent....
Ne rohogtess, latszik a PBTken
Mit csinal a rendorseg? Bekeri a szamlainfokat, ahol latja, hogy, nav kenyszerintezkedes volt. Es lezarja h nem csalas.
Viszont fent leirzam h milyen kenyszerintezkedesnel van esely....
Te meg csak konkretum nelkul kivagyiskodsz, akik egybol latjak.
Lathatod eesetleg, de a banknal van a bizonyitasi kenyszer a sulyos gondatlansag vagy az oncsalas bizonyitasara. Ha az uf nem szolal meg de csak fantazialgathatsz h mi tortent. Meg az IProlvsem tudod h az ugyfele. Van egy belsi rendszeres visszaigazolas h kiment 2. faktor, esetleg ha nem balfasz bankal vagy, van egy diveceIDd. De leginkabb egy mobiltipus ami lehet emulalt is.
A vegen benyomnam h mobilvirus is lehetett akar egy tranzakcio jóváhagyásahoz szukseges kod megszerzeseben, aztan mar mehet is a jovairas. Mert a BANKNAK kell bizonyítani a psd2 alapjan
-
sakal83
addikt
válasz
Öcsielvtárs #999 üzenetére
En javaslom ezt a bank fele megtenni. Hatha benezik online csalasnak.
-
sakal83
addikt
válasz
Öcsielvtárs #610 üzenetére
En ennek ellenkezojet tapasztaltam. Teves utalas banki hibábol nav inkasszalt szamlara es penz nem jart vissza...
Nem ilyen egyszeru a dolog. Nem mindegy milyen jogcimu a foglalas, illerve inkasszo esetleg zarolas.
Ha lefoglalas volt akkor van esely, mert a jogos tulajdonos aki tudja a tulajdonat igazolni, az visszakaphatja. De ez csak buncselekmeny miatti lefoglalas eseten van igy. Ha adotartozas behajtasa a jogcim, akkor viszlat a tapasztalatom szerint. (300millios osszegrol volt szo...)
En irnek a navnak levelet mar most, hogy az en penzem adjak vissza. Hivatkozva az elorendelesre, es hogy nem kuldtek el, igy a sajat tulajdon.
-
lee732
tag
válasz
Öcsielvtárs #610 üzenetére
Köszi az összefoglalót. Sokan próbálnak itt "negatív tényekkel" a reményt is elvenni mindenféle hivatkozás nélkül.
Csak érdekességképpen elmesélném, hogy FTX károsult is voltam, ott is mondta mindenki, hogy buktam a pénzem, esélyem sincs egy Bahamára bejegyzett céggel hadakozni, és már rég elluxizták a teljes pénzt. Ehhez képest kamattal együtt visszakaptam a teljes pénzem (igaz több év után).
Ami a kép sztoriban közös, hogy mindkét esetben rács mögött van a felelős. -
AK47M4R
újonc
válasz
Öcsielvtárs #274 üzenetére
Utánna nézel látod hogy a cég bankja fogja visszafizetni az összeget a cégnek a reklamáláson kívül más beleszólása nincsen. De mivel senki nem kapott semmilyen terméket és kommunikáció se volt többszöri próbálkozásra se (mivel szerintetek sitten van) és valszeg nem is lesz a bank fele se, így nagy az esélyünk h visszakapjuk. Zárolt számlával IS.
-
válasz
A saját bankodtól kell visszakapnod, ez a kettőtök közti jogi eljárás, semmi köze a NAV eljáráshoz, ahogy én is írtam fentebb.
-
BB9000
senior tag
válasz
A banktól! Írok majd, ha lezárult a vizsgálat, és visszakaptam. Ha nem, akkor is jelzem. 30 nap max! Addigis Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest