Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
itt nem erről van szó. ezeket nyilván én sem szeretném, azt viszont szeretem, hogy ha a kávékészítés folyamatából kétszer random időre elvon valamelyik gyerek, akkor sem dől össze az egész. a pid nekem ezért jó, maxi kényelmesen annyi fokos az induló víz, amennyit terveztem, és nem baj, ha közbejön 5 perc. de jó egy termosztát is, ha kellően gyorsan eléri a tartománya felső részét, mert nem a pontos hőfok a lényeg, hanem, hogy amikor úgy jön ki a lépés, le tudjam húzni a kofit izibe.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest