- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
Basszus, ez tényleg Cinco volt. Kár volt megnéznem az árát.
Én is váltanám a kínait, a Cinconak nagyon bejövős a mérete.sz.zs: nekem pont egy fordulattal van alatta. Ez ilyen, Kinu is megválaszolta ma, hogy "Please test the grinder during an espresso shot...if the extraction is ok, grinder work perfect."
Egy félelmem van, hogy így nem sok mozgásterem van, ha kopik majd a kés. Majd még a Gaggiával kéne tesztelnem, mert oda finomabb őrlemény kell az tuti. Flairhez, kicsit rögösebb. 1.4.5-1.5-nél jó vagyok /16g.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is váltanám a kínait, a Cinconak nagyon bejövős a mérete.
Egy félelmem van, hogy így nem sok mozgásterem van, ha kopik majd a kés. Majd még a Gaggiával kéne tesztelnem, mert oda finomabb őrlemény kell az tuti. Flairhez, kicsit rögösebb. 1.4.5-1.5-nél jó vagyok /16g.