Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramrit
tag
Szasztok. Na megvettem a kis Saeco 8323as gépet, még ismerkedünk, már 2x ittam vele fincsi lattét tegnap este óta :-)
A kezdeti nehézségek után tetszik nagyon.
A szűrőt lazán tekertem be és ferdén állt a kar, ami miatt meg nem volt szimmetrikus a két kifolyó nyílás, de hát új gépet nem eröltet az ember :-) Bénaság 1A másik meg, hogy a víztartály nem kattant rendesen a helyére és alul nem zárt jól a gumigyűrű és folyt alul elég rendesen a víz. Már akartam vinni vissza, hogy cseréljék, de rájöttem hogy én voltam az amatőr :-) Bénaság 2
Összességében, a tejhabot gyorsan csinálja, az espresso habosságával is meg vagyok elégedve, Tschibo Exclusivot csinálom jelenleg vele.
Jól is néz ki, eddig tetszik. De majd a szemes-darálós kombóval lesz perfekt :-)
Tov. Kellemes Napot
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest