- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Egyrészt kicsit nehéz párhuzamokat vonni. Ez nem egy nagy kávés fórum millió topikkal, hanem egy bazi nagy, főként IT fórum egy, hazai viszonyok között a legkomolyabb leginkább espressora súlyozott topikkal. Ez azért elég nagy különbség. Kicsit az alma van a körtéhez hasonlítva. Egyébként azokhoz itthon legközelebb az mordori fórum áll, és tessék, ott milyen csudajó a moderálás.
Másrészt azért itt szerencsére elég hatékonyan van szűrve Parci által a bullshit, valószínű emiatt nem szól még ez a topic arról, hogy melyik PID milyen ízbeli különbséget hoz, az aranyozott hálózati kábelekről meg a gyémántporral megszórt csepptálcáról nem beszélve. Szerintem ha valaki valamit kijelent, azt tudja már kifejteni, meg megindokolni, és azon ne sértődjön már meg, ha valaki párbeszédet kezdeményez vele, esetleg neadjisten ellenvéleménye van. Ízlésbeli kérdésekről nyilván nehéz vitatkozni, ami az egyiknek finom gyümölcsös, az a másiknak ihatatlanul savanyú, és még lehetne ragozni. Én szinte mindig kevés cukorral iszom a kávét, pláne a gyümölcsöseket, és tudom, hogy ez "szakmailag" maga a patásszarvas sátán, de nekem így ízlik, de készségel elhiszem, hogy valaki cukor nélkül szereti (vagy tejjel, tejhabbal. Meg jópáran persze tejszínhabbal, karamellel és gumicukorral. Szíve joga). De azért vannak itt páran (igen, te is), aki azért viszi a szakmai vonalat is, akár pörkölős, akár barista, akár műszaki szemléletben, ami azért nekünk, a lelkes homebaristáknak elég komoly segítség. Az új kávésokat elég könnyű megvezetni, azt gondolom, a moderálás abban is segít, hogy ne tomboljon a hülyeség.
Kávékálmán, én alapvetően bírom a vonalat, amit képviselsz, a technokrata kotyeszes meg kávés-pörkölős videóitok kib*tt jók (akár nemzetközi mércével is), de ez a személyeskedés elég kisstílű, nem értem, ez hol éri meg naked bármilyen formában. Innen nézve nekem nem az jön le, hogy a Parcit veri otthon a felesége. Tudom, téged sem. Ja, engem sem
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Robogó, kismotor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DJI Neo 4K AI vezérelt, dobozos, garanciális drón eladó ajándék töltő hubbal!
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- DJI mini 3 drón display unit
- ELADÓ Radtel RT-910B többsávos kézi amatőr adóvevő
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest