Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SoundON
üzenetére
alapvetően megérteni szeretném, azért kérdeztem, de persze bátornak találtam a "biztos nem a sav miatt" választ egy korrodált bojler mellett. a forráspont fölötti víz talán lehet ok, a fene tudja, azért 30-40 éves rancilio kisgépek, amikkel azért a világon mindent csináltak sem feltétlen korrodáltak.
egyébként azért sem értem a határozottságot a "tök mindegy, hogy milyen víz és sav" kérdésben, mert ha raktál már bele valamilyen fémet savba, láthattad, hogy mi történik és mennyi idő alatt. de oké, alap esetben én sem arra gyanakodnék első körben, hogy egy erősebb citromsavas oldat így szétszedi. második körben azért nem vetném el.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest