Hirdetés
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtgabor007
csendes tag
válasz
eddhunter
üzenetére
Szintén újoncként pár napja én is a Graef CM 702 örlőt vettem, tehát ebben tudok nyilatkozni.
Közvetlen a márkaboltból, szűk két nap alatt megérkezett, az egész család izgatottan várta
A fiam azóta már nagyon jól tudja utánozni a hangját (eddig egy Hariot tekertem) 
Egyelőre testreszabottnak tűnik. Tetszik, hogy egyszerűen lehet szabályozni a szemcseméretet, mert amíg nem jön össze a pénz presszógépre, addig töményebb kávékat nyomok AeroPress-szel és tudok kísérletezni. Alétetekkel lehet még tuningolni rajta, ha finomabb szemcseméretet akarsz.
Apró negatívum: az örlemény statikusan töltődik, a kiömlőnyílás gumi szűkitője közelében hajlamos feltapadni, főleg ha a hozzá kapott kis vacak tárolót teszem oda. Inkább egy szűkebb szájú bögrét használok...Egy szóval: Hajrá

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Eladó egy Gaggia Brera automata kávégép, pár apró hibával
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fiam azóta már nagyon jól tudja utánozni a hangját (eddig egy Hariot tekertem)