Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Mega OFF:
Gyerekek, én megkóstoltam a ganodermás DXN kávét. Kövezzetek meg, de kíváncsi voltam!
Újabb ízzel gyarapodott az ízskála: hányás. Szó szerint...
Borzasztó volt. Alig tudtam kimosni a pohárból, ami most karanténban van, és egy hétig nem fogom használni. 
Egy barátom foglalkozik vele, mlm vagy mi a fene láncot épít, már smaragdnál tart

Viszont cserébe én is megkínáltam kávéval, amit évek óta nem fogyaszt (!), mert egészségtelennek tartja, és nem bírja. Na most kettőt is elfogyasztott, és nagyon ízlett neki Paljoc Mr. Espresso-ja!
Aszonta, ő ilyet még nem is ivott. Majd letette a poharat, és elkezdett győzködni arról, milyen jól járnánk, ha belelépnék.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vicces képek
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Crypto Trade
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Borzasztó volt. Alig tudtam kimosni a pohárból, ami most karanténban van, és egy hétig nem fogom használni.