Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Egyébként a sok ütközés szerintem abból fakad, hogy a filter az espresso alternatívájaként van kezelve, pedig SZVSZ nagyon nem az. Darálóban már azon is ment az ércelődés, hogy teához hasonlította valaki a filtert. Pedig egy laikus számára szerintem nem lehet jobban elmagyarázni, én is teát szoktam emlegetni, egy jó erős, minőségi teát. Kevésbé lepődik meg, mint ha espressoból próbálom meg neki levezetni.
Ugyanaz az alapanyag, de két merőben eltérő végeredmény. Szőlőből is lehet gyümölcslevet és bort is csinálni, sőt pálinkát is, de az alapanyagon kívül nem sok közük van egymáshoz.
Tény, hogy kicsit túl lett lihegve a crema téma, de szerintem azért, mert a kiindulás nem volt igazán világos, illetve kicsit ki lett forgatva az értelmezése.
Hifisnek köszönöm a választ, de valami megfejtést csak szeretnék jveres #58500-as hozzászólására, miszerint:
"Én filter pörkölésű kávéból készítek rövid italt, 1:2.5 aránnyal. Na most ezen nulla (azaz nulla) a krema, de az ízétől eldobom az agyam, és a kávé értelem szerűen nem döglött."Jelenleg úgy állok e mondat előtt, mint a paraszt bácsi az állatkerben a zsiráf előtt: "Már pedig ilyen állat nincs!"
Ha meg tanulok valami újat, annak én fogok a legjobban örülni.
And06: Alapjáraton én is azt tenném, de tudtommal nincs őrlője, nem is tervez, így hirtelen jobb nem jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- EA Sports WRC '23
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest