- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Azt hiszem, félreértettelek. Ezt a "honnan szerezd be a max 1 hónapos kávét" felvetésre írtam, de alighanem értem, mit hiányolsz. Én most a másik oldalról nézem, annak örülök, hogy egyáltalán van honnan rendelni biztosan friss és jó kávét. Persze én sem bánnám, ha csak a szomszédba kellene átlépnem egy zamatos friss pöriért...
Technikai kérdés: Gaggia Baby (new) -vel csapolok, gyakorlatilag mindig kettő adagot, így duplázok. Viszont a vége majd mindig szőkül. Azt olvastam, hogy a GG -nak nem a dupla az erőssége, de esetleg van erre valami trükk, netalán jobban járnék két szimplával?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - garancia 2027.11. hóig
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest