Hirdetés
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- MWC 2026: Meglepetések nem voltak, de azért volt miről beszélni
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John3:16
csendes tag
Sziasztok!
Két éve, egy karácsonyra kapott Graef CM702-vel kezdődött a "hardcore kávémizériám"
Nemsokára az egyébként kategóriájában teljesen rendben levő Saeco Poemiámat gyorsan leváltotta egy új Gaggia Classic, majd a daráló vonalon is továbbléptem Eureka Mignonra.A garancia elvesztésétől nem igazán tartva elkezdtem tuningolni a gépet, az Auber PID szettet a mellékelt leírás alapján magam szereltem be a masinába. Közben amit csak lehetett cseréltem a gépen ill. megvettem minden kiegészítőt, hogy minél jobb eredményt kapjak. A múlt héten kaptam vissza a gépet Fragolától, aki rézcsöves előfűtést épített bele
(Köszi a munkádat és különösen a jótanácsot az alacsonyabb hőfokkal kapcsolatban!
).Azt hiszem megérte a sok fáradtság, mert ma este sikerült életem eddigi legfinomabb kávéját csapolnom a GC-ből (Starbucks Guatemala Antigua Single Origin, 16 g, 92 fok, 30 mp, 2x25 ml). Csokis, kakaós, selymes csoda, pont ahogy szeretem!

A fórumokon (itt és az index.hu-n) inkább csak passzív olvasóként voltam jelen, de az általatok felhalmozott tudásnak, tapasztalatnak nagyon nagy hasznát vettem, amit ezúttal is köszönök mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).