- Fotók, videók mobillal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvarez81
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Igen, tényleg a nagyméretű szemcsékre gondoltam!, azt hiszem rosszul használtam a rög szót, mert ti profibbak itt másra gondoltok. Bocsánat.
Tehát szemcsék!!Viszont, ami szabad szemmel sose tűnt fel, hogy vannak benne összeállt részek, talán ti ezeket nevezitek rögöknek, amiknek eltér a színe a többi résztől. Gondolom itt egy-egy bab pörköléséből adódik a különbség, és ezek a részek valóban egyben maradhatnak a szűrőben. De ősintén szólva korábban sose vettem észre ezt, illetve amúgy is zavaróbb lehet, és feltűnőbb egy blend kávén.
Lehet, hogy a mikroszkópos mérés is már megszállottság, és nem is bizonyít túl sokat, de az érdekelt, és van rá lehetőségem.
Hogy érezném -e az ízkülönbséget , ha előtte jól összekeverem a kávét, azt erősen kétlem. ahhoz még nagyon sokat kell tanulnom ,hogy két egyforma kávét le tudjak főzni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest