Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rallypix
csendes tag
válasz
rallypix
üzenetére
Sziasztok!
Ismét meghirdetném a korábbi hozzászólásban látható Gaggia Baby-t. Május óta kétszer volt csak bekapcsolva, a csepptálcáján a fém rácsot azóta felpolíroztattam, olyan, mint új korában. További képek privátban.
Ár: 60000Ft (ebből már nem engedek lefelé)Valamint eladnám a La Pavoni Europiccola gépemet is. Rozsda és karcmentes, fa nyelekkel, egyes és kettes szűrővel, műanyag tamperrel. Megvan hozzá a rozsdamentes rács is a csepptálcára. Van rajta hőmérőcsík, és adok mellé még egyet. Év elején vettem, akkor cseréltem a fejben minden tömítést. Pár hónapja már ezt a gépet sem használtam. További képek privátban, de inkább nézd meg élőben, mert tényleg gyönyörű a fa nyelekkel.
Irányár: 120000Ft (itt ér alkudni)Mindkettő Győr mellett van, de Budapesten is gyakran járok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - OFF topic
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Synology NAS
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen széket vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest