- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Nem-nem. Ez nem ilyen egyszerű Fragola. Tények kellenek. Én azokat szállítottam Neked. Azok a rusztikus jelzők, amikkel engem illettél eddig (eltekintek a felsorolásuktól), azok nem bizonyíthatók. Az a Te szuverén véleményed. A tények viszont makacs dolgok.
Egyszerű a teendőd. A HG-1-et, ha jól számolom mostanában kb 3-4e user használja. Ha igazad van, akkor rengeteg elégedetlen lehet közöttük. Kiszemezgetheted a Home-Barista-ról és a Kaffee-Netz-ről a sok "értelmetlen" téma közül, az elégedetlen tulajdonosok véleményét, panaszáradatát. Az csak nem lehet, hogy mindnek olyan érzéketlen nyelve legyen mint az enyém :-). De itthon is van legalább 10 db. Nem reprezentatív, de mégis valami.
De, hogy mást ne mondjak, ha ügyes vagy, az LSM őrlőjének az ütése is mérhető terhelés alatt. Azt videózd le Te! Kíváncsi vagyok.
A gyógyszertári gumilabda is inspirált! Inspiráljon már a botcsinálta mérésem is :-).
Jó kutatómunkát és szép hétvégét!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest