Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
Nem releváns tapasztalataim szerint viszonylag sokan vesznek, vagy akarnak újra Nothing - t akinek van. (Mondjuk én Pl. pont nem szeretem telefont mit használok
)
Muszáj nekik egy markáns arculat, viszont ez nyilván megosztó lesz."nagyokkal" azonos áron nekik többet kell adniuk, vagy nem lesz versenyképes a cég."
Ezért írtam, hogy nem nagyon vannak piacról élő kis gyártók, az Apple kivételével a nagyok is max szűken nyereségesek, pedig a volumen miatt az alkatrész, és a szoftver is olcsóbb nekik.
-
cs.zs.
veterán
"...A Nothing azt tudja, hogy aki használja az elégedett..."
Ezt a Xiaomi, Samsung, Apple is tudja. (Nagy %-uk)
Másképp nem vennék őket ekkora volumenben újra és újra.
Természetes hogy egy kisebb %-nak nem jön be, nem vagyunk egyformák. Nekem pl épp a Nothing pöttyökből írt karakterei nem jönnek be.A nagyokkal ~azonos áron nekik többet kell adniuk, vagy nem lesz versenyképes a cég.
-
A Nothing Phone 3 nagyon túl lett árazva, gondolom kevés fogyott és most kell a pénz, részben ezért emelnek árat.
-
haruspex
aktív tag
Engem eléggé íritál a a Samsung felülete, szóval legjobbat kérdezed, de nem véletlen, hogy nincs sok kis gyártó piacon, max ott ahol van állami dotáció. A hasznot nagyrészt a Google fölözi le úgy is
A Nothing azt tudja, hogy aki használja az elégedett. Viszont ezt elég nehéz marketingen.
-
cs.zs.
veterán
2024 nyarán nagyon hasonló áron vettük a családban a 8/256GB Samsung A25-öt 4+1 év frissítéssel, és kb 20.000 Ft többletköltséggel NP 2a 12/256GB-ot 3+1 év frissítéssel.
Nem voltak elszabadulva az árak, és az újdonság varázsa, több rammal, abszolút megérte azt a pénzt.
2026 nyarán, amikor Samsung A27-A37 fog forgalomba kerülni 6 vagy 7 év supporttal 8GB rammal,
mi lesz a NP4a varázsa, mi lesz a plusz amit ad,
nem túl nagy többletköltséggel? -
-
janeszgol
félisten
válasz
Bareszotron
üzenetére
Reklámmal.
-
Linkin1994
senior tag
Tepsik Sosem gondoltam volna hogy ezt fogom mondani. Mindig nagy telefonom volt de Phone 2 után az ip17 mérete megváltás.
-
Érdektelenségbe fulladt a márka..
Bár lehet csak részemről. Többet vártam. -
Bareszotron
aktív tag
Adjanak ki egy ilyet, és én leszek az első aki megveszi:
8Gb+256gb, kis méret, 7000mah akku, átlátszó értesítési panel, jobb óra stílusok, dolby atmos, egy kis pötty hátul értesítéseknek, sötét barna vagy sötét piros színben, 140ezer alatt -
Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- Minimal Phone (Onyx) 8/256
- Samsung Galaxy S25 Ultra + Galaxy Watch 5 Pro 10/10 állapot csere is!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest